Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wiec w PL tez moze uda cis ie znaleść netaDziewczyny poczytalam dobrze,ze u was ok;-).Ja znalazlam internet tutaj nanowej chacie i czasem bede was odwiedzac:-).Jak narazie caly czas sortuje rzeczy i ukladam,tyle tego i szafek brakuje.Posprzatam i bede miala spokoj.Jutro Was odwiedze:-)Zycze wszystkim udanej niedzieli
![]()

No no i kto tu mówi o tyciu jak tylko 1kg na +Jak ja sie już nie mogę doczekać kiedy wezmę je w ramiona...fajnie by było już więcej nie przytyć i żeby już był pażdziernik
Teraz jest 18 tyg macierzyński??

ale fakt też bym chciała usnąć i wstać na koniec października tak dzień wczesniej coby wsio przygotować

Gratuluje PÓŁMETKUCześć dziewczyny. Nie było mnie dwa dni, byłam u rodzinki i trochę wypoczęłam:-)
A wczoraj mninął mi 20 tydz więc połowa już za nami i teraz to już z każdym dniem coraz bliżej spotkania z naszą córeczką:-):-)
Heehe a ja dziś wyczytałam ze mój Synuś ma około 17,5 cm i waży od 195 do 240 gram.Jakie dzisiaj pustki...wyczytałam dziś w necie, ze moje dziecię waży i mierzy tyle ile banan![]()
A wczoraj sie strułam i 2 h spedziłam z tzw uchem
a potem ledwo żyłąm i dochodziłam do siebie. A późne popołudnie przed TV. Tzra było dopingować naszych piłkarzy, siatkarzy i ręcznych

. Obiadek juz sie gotuje wiec bede miała wiecej czasu
Takie typowo letnie tuniczki, ale nie mogłam się oprzeć.
ale dobrze ze jest juz oki
.
a tutaj po wczorajszym dniu dziecka pobojowisko i ktos to musi posprzatac, meza nie ma, Zocha sie bawi wiec zostalam Ja;-)