reklama

Październik 2008

reklama
cześc ja juz byłam w szpitalu oddalam mocz i krew, jutro po wyniki a w czwartek do gina w końcu, ja cały wekend spedziłam na dworze w sobote gril bo altanka skończona, koncert FNS,a wczoraj pojechalismy pochodzić nad jezioro, ale był ukrop, dziś znow ma być 30 stopni, ja juz po sniadanku.

Dziewczyny poczytalam dobrze,ze u was ok;-).Ja znalazlam internet tutaj nanowej chacie i czasem bede was odwiedzac:-).Jak narazie caly czas sortuje rzeczy i ukladam,tyle tego i szafek brakuje:szok:.Posprzatam i bede miala spokoj.Jutro Was odwiedze:-)Zycze wszystkim udanej niedzieli:rofl2::rofl2::rofl2:
Super wiec w PL tez moze uda cis ie znaleść neta:-p:-D
Jak ja sie już nie mogę doczekać kiedy wezmę je w ramiona...fajnie by było już więcej nie przytyć i żeby już był pażdziernik

Teraz jest 18 tyg macierzyński??
No no i kto tu mówi o tyciu jak tylko 1kg na +:crazy::-D ale fakt też bym chciała usnąć i wstać na koniec października tak dzień wczesniej coby wsio przygotować:-p:-D
Cześć dziewczyny. Nie było mnie dwa dni, byłam u rodzinki i trochę wypoczęłam:-)
A wczoraj mninął mi 20 tydz więc połowa już za nami i teraz to już z każdym dniem coraz bliżej spotkania z naszą córeczką:-):-)
Gratuluje PÓŁMETKU
Jakie dzisiaj pustki...wyczytałam dziś w necie, ze moje dziecię waży i mierzy tyle ile banan:)
Heehe a ja dziś wyczytałam ze mój Synuś ma około 17,5 cm i waży od 195 do 240 gram.

U nas weekend minął plenerowo:tak: A wczoraj sie strułam i 2 h spedziłam z tzw uchem:baffled: a potem ledwo żyłąm i dochodziłam do siebie. A późne popołudnie przed TV. Tzra było dopingować naszych piłkarzy, siatkarzy i ręcznych:-D:-D

Dziś mam planach połazić po lumpach. I małej jakieś sukienusie letnie kupić a moze i dla synka coś sie trafi:-p. Obiadek juz sie gotuje wiec bede miała wiecej czasu:tak:

Ewela24 nie martw się, z dzidziusiem pewnie wszystko w porządku:-) Nagłe ocieplenie temperatury na dworze wpływa na ruchy dzidziusiów więc dzidzia bardziej leniwa się robi.
motylek6 super że masz dostęp do neta, wpadaj tutaj jak tylko będziesz miała możliwość.
ppatqa super że weekend na świeżym powietrzu spędzałaś. Dzidziuś dobrze dotleniony:tak:
My wczoraj całe popołudnie po Warszawie spacerowaliśmy, różne festyny były zorganizowane z okazji dnia dziecka. Mój M stwierdził ze mógłby już być październik, bo ten by poszedł na spacerek jak inni tatusiowie z wózeczkiem. Poza tym kupiłam sobie 3 bluzeczki:zawstydzona/y: Takie typowo letnie tuniczki, ale nie mogłam się oprzeć.
Zaraz skoczę do sklepu po jakieś pieczywko, bo z chlebkiem zrobiłam M kanapki do pracy... Miłego dzionka.

U mnie dziś od rana piękna pogoda i nic nie chce mi się robić tylko posiedziałabym w cieniu. Na taką pogodę to humor sam sie poprawia:-)
Zaraz wychodze na zakupki a wieczorem jak przyjdzie mój M z pracy to wyciągnę Go na spacerek:tak:

Milo ze kazda spedzila fajnie weekend :-D

Czarna przykro mi z powodu tego zatrucia :wściekła/y: ale dobrze ze jest juz oki:-D

Mnie czasem jeszcze pobolewa tak w okolicach tej kosci lonowe i nie wiem czy to normalne ale dzidzia niesmialo ale ruszyla sie dzis juz kilka razy :-D.

Ja tez zaraz biore psa i ide do apteki wykupic recepte i ide na targ zobaczyc po ile sa truskawaki bo mam na nie straszna ochote i jak nie beda drogie to kupie :tak:

I ja sie witam w ten cieply poniedzialek. Mnie w taka pogode nie chce sie nic, doslownie, lezalabym tylko na balkonie:tak:a tutaj po wczorajszym dniu dziecka pobojowisko i ktos to musi posprzatac, meza nie ma, Zocha sie bawi wiec zostalam Ja;-)
Aktualnie leze wysmarowana Laticortem, i czekam az przestanie mnie swedzic, mialam isc dzis do dermatologa ale niestety ma 2 tyg wolnego i musialabym isc prywatnie, a jak zadzwonilam to krzyknal 150 zl za wizyte, to ja dziekuje, w srode mam usg i juz za nie sporo zaplace.Takze mam nadzieje ze mi ta masc pomoze.

Magdasf1 hmmmm a moze to cos z wątrobą????? jest taka choroba w ciąży podobno bardzooooooo uciażliwa tylko nie pamietam nazwy:-(:-(:-( nawet Steczkowska ją miała (było w rozmowach w toku) podobno wszytsko swedzi. Trzeba miec specjalna diete. Nie jest to szkodliwe ale uciażliwe:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry