reklama

Październik 2008

reklama
a ja witam sie dzisiaj w troszke lepszym humorzee:tak: Dzisiaj mezus zrobil mi sniadanko do lozka, kochany jest czasami;-)szedl pozniej do pracy, wiec bylo i smeranie:-D:-D:-DMusze mu chyba dzisiaj zrobic cos dobrego na obiadek i teraz troszke ja go porozpieszczam:blink:

Magdasf1 fanie ze milo ci sie dzien zaczal :tak:A napisz jak tam ruchy dzidzi ???????????? Mowilas o tym wczoraj ginowi ze sie martwilas????????????
Jak tam dzidzia rusza sie juz bardziej ?????????????????

Ja po rozmowie ranne z M chcialam zasnac ale dzidzia mnie ostro kopala wiec poszlam zjesc sniadanie juz po 6 a po sniadaniu dzidzia byla troche spokojniejsza i pospalam sobie do 9 :tak:
M wlasnie dzwonil i ja nie umiem z nim rozmawiac bo palakac mi sie chce ale muszee byc twarda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzis mam ochote na truskawki i pojde sobie je pozniej kupic :tak:

Dziekuje dziewczynki za pocieszenie ale ta poprawa u mojego M bedzie zas na chwile :no::no::no:

. Dzisiaj popołudniu wizyta, i boje się ze znów płci się nie dowiem.

Trzymam kciuki żeby dzidzia ładnie się uółożyła dla swojej mamusi i pokazała to co mamusie najbardziej interesuje:-)

a ja witam sie dzisiaj w troszke lepszym humorzee:tak: Dzisiaj mezus zrobil mi sniadanko do lozka, kochany jest czasami;-)szedl pozniej do pracy, wiec bylo i smeranie:-D:-D:-DMusze mu chyba dzisiaj zrobic cos dobrego na obiadek i teraz troszke ja go porozpieszczam:blink:

Widzę, ze cakiem miły dzis masz dzionek:-D Oby tak dalej.

A ja siedzę sobie w pracy i się trochę obijam bo jak zwykle w taką pogodę mam lenia;-)
Pozdrawiam Was wszystkie;-)

mafa;2390738]
czarna jak ci sie podobał film?Ja go oglądałam 2 dni temu i przyznaję ,że mi się podobał.Jedynie co ,to zakończenie mogłoby byc trochę inne.

Ogólnie fajniutki film tylko właśnie to zakończenie.

Ja leże jeszcze w łożku, złapał mnie skurcz łydki i miałam pobudke. Dzisiaj popołudniu wizyta, i boje się ze znów płci się nie dowiem.
Już trzymam kciukasy:-p

Ja poleciałam rankiem na zakupy bo mam w planach dzis zrobienie pierogów ruskich i w tym czasie wyrwało mi parasol z balkonu. Coś widziałam na dachu jak szłam ale nie wiedziałam ze to mój parasol. Kurde nie wiem co robic przeciez sama nie wleze na dach:baffled: a boje sie ze moze spaść i komuś krzywde zrobić:-(:-(:-( Niewiem jak mogło do tego dojść bo mocowanie jest na miejscu, chyba wiatr porwał go do góry:confused:

Hmmmm ale mi sie slicznie suwaczek zmienił:)))

u nas truskawk na targu juz po 3 zł:-), M rano jeżdził po materiały więc przywióz troche. Dzieki domowe sposoby pomogły juz mnie nie męczy. U mnie dzis troszke chlodniej, wieje wiaterek.
magdasf1 ładny poczatek dnia
dorota trzymam kciuki za lepszy humor
Kaka82 dzieki i podziwiam że masz siłe siedziec w pracy
czarna79 dzieki, :-) albo straz pożarną:-D

Magdasf1 Gratulacje SYNUSIA!
No to juz coraz więcej październikowych mamuś zna płeć swoich maleństw. tylko ciekawa jestem na ile to się sprawdzi:rofl2:
mam nadzieje że w 100%:-D

reklama
Magdasf1 Gratulacje SYNUSIA!
No to juz coraz więcej październikowych mamuś zna płeć swoich maleństw. tylko ciekawa jestem na ile to się sprawdzi:rofl2:
mam nadzieje że w 100%:-D
No tylko mi tu nie krakac:crazy: :laugh2:

A ja juz mam parasol w domku. Poleciałam do bratowej która mieszka klate obok i chciałyśmy sprawdzic gdzie teraz jest i okazało sie ze zahaczył sie zaraz koło włazu wic udało sie ściągnąć. Tzn bratowa ściągneła mi niepozwoliła;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry