reklama

Październik 2008

ppatqa cieszę się że dzidziuś zdrowy:-) Ciekawe czy Twoje przeczucie się sprawdzi? Mi się nie sprawdziło...
czarna79 śliczne te Twoje dziewczynki, fotka świetna ta pod podpisem.
My właśnie wróciliśmy do domu po całym dniu, byliśmy jeszcze u chrześniaka mojego M- fajny chłopczyk, zaczyna po swojemu gadać... I pomyśleć,że niedługo i my będziemy mieli takiego szkraba w domu.:tak:

reklama
Ja mialam ostatnia @ 19 stycznia i chyba suwaczek mam oki a jak nie to chyba jest pomylka 1 dnia ale to co hihihih.
Z @ i usg mnie termin wychodzi na 25 pazdziernik :-)

Ppatqa jeszcze raz gratuluje dobrych wiesci :-)

U mnie juz lepiej ale opisze to jutro na zamknietym a teraz ide spac bo spiaca jestem :-)
DOBRANOC

ppatqa dobrze że dzidzia zdrowa i mama też, i cierpliwości do następnego usg.
U mnie ostatnia @ 12.01 i termin porodu z pierwszego badania usg i kalkulatora to 18.10. I tak też wskazuje mi suwaczek. Ale od następnej wizyty u gina za każdym razem potwierdza mi 15.10
A kiedy urodze to się jeszcze okaże:rofl2:
U nas truskawy też po 4 a nawte po 3,5 za kg.

Magda - gratuluje chlopczyka !!Ppatqa - najważniejsze, że zdrowe !!Wg tej stronki to powinnam mieć i chłopczyka i dziewczynkę :-) choć smaki mam zdecydowanie bardziej na słodkie, więc bliżej chłopczyka :-) a dopiero przekonam się o tym najwcześniej 26 czerwca :-(Słyszałyście dziewczyny o tym bezpłatnym USG 4D ?? Taka akcja nowoczesna mama, czy zdrowa mama?? w wybranych miastach w 1 dniu można się zapisać na takie badania ...Co do truskawek to zdecydowanie mi sie nie przejadły...zajadam się nimi w pracy (potrafię cały kg zjeść) a dzisiaj dodatkowo na obiad zrobiłam ryż z truskawkami i jogurtem...no nie mogłam się powstrzymać !! Pewnie gdybym miała tez mikser do robienia koktajli, to kolejny kg przerabiałabym na koktajl ;-)

nie mam szans żeby nadrobić zaległości...
to wszystko przez to, że komputer mi padł i byłam odcięta od świata!!!
Bardzo mi Was brakowało.
Między czasie mój Jasiek przeszedł trzydniówkę. Było trochę strachu, ale na szczęście już po wszystkim. Byłam dzisiaj u pani dr. Wyniki mam bardzo dobre, ale samopoczucie nie zawsze takie fajne. Termin się waha :) od 19 do 23.10. A tak naprawdę to życie to zweryfikuje.
Kto mi powie jak się dostać na zamknięty??
Pozdrawiam

Witajcie piątkowo ;-)
Ja już od 6 nie mogę spać bo synek ostro figluje...
Posprzątałam chałupkę, nastawiłam pranie a teraz pójdę do sklepu po jakieś pieczywko świeże:tak: Pogoda chyba będzie ładna więc chcę jeszcze przed upałem wrócić. Pozdrawiam Was cieplutko.

reklama
hej mi wczoraj na wizycie w karte ciaży wpisał 20/21 tydzień, a sprawdza na kółku. Dzis jade zawieść zwolnienie do pracy juz zgadalam się z dziewczynami na ploty by nie wyjechały w teren.
Czarna Kaka to czekamy na 13 :-)
dorotaco u ciebie, humorek juz lepszy
Aniaaamnie też ta akcja ominie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry