reklama

Październik 2008

I ja witam piątkowo.

Najblizej na usg 4 d mam chyba do Gdańska ale to i tak dość daleko ode mnie:(

13sty to będzie sądny dzień. Moja siostrzenica będzie miała operację na ucho w Warszawie właśnie 13stego...
Czarna, na którą Ty idziesz tego 13stego bo nie doczytałam...:zawstydzona/y:

reklama
Witam serdecznie w ostatnim dniu pracy:-)
potem 2 tyg urlopu:tak:

Czarna, Kaka, ppatqa - ja z Wami czekam na ten dzień bo mój synek ma wtedy 3 urodzinki:tak::-) Za Wasze wizyty juz trzymam kciuki abyście dowiedziały się samych dobrych wieści:tak::tak:.
Antuanet24 -superanckie uczucie prawda i jakie miłe budzenie:-)
czarna79 - sliczne córeczki masz :tak:
ppatqa - cieszę się, że dobre wieści z wityty przynosisz a dzidzia wstydliwa oj wstydliwa;-)

dziś ostatni mój dzień z dostępem do kompa, bo w domciu komp się zbuntował a dzis jakas drobna imprezka a jutro wyjazd na rybki na 3-4 dni potem powrót na 1 dzień aby przetwory porobic i się przepakować na wyjazd nad morze:tak:.

Czarna ja nie napisalam ze z tym terminem porodu w 32 tyg to pewnieak,bo u mnie sie to tez nie sprawdzilo, ale slyszalam to od wielu kobiet w szpitalu. Poza tym i tak tylko 5% kobiet rodzi w terminie, reszta to albo przed albo po, znajac moje szczescie to znowu sie naczekam;-)
Tak zescie sie rozpisaly na temat tych truskawek, ze mi az slinka cieknie a musialabym isc az do rynku zeby kupic dobre a strasznie mi sie nie chce, wiec bede musiala poprosic mojego m. zeby mi kupil jak bedzie wracal z pracy. Ja teraz mam akcje na mizerie, jem ja na sniadanie, obiad i kolacje, a gdybym mogla to nawet na drugie sniadanie i podwieczorek;-):-DMoze potrzeba mi wapnia, bialka albo jeszcze czegos co jest w kefirze i ogorkach bo poprostu na sam widok slinka mi cieknie:-)

A więc tak ja słyszałam o tej akcji i to jest na stronce www.mamaNaCzasie.pl niestety nigdzie w poblizu mojego miasta to sie nie odbywa a fajna to sprawa za darmo wykonuja 4d i wszelkich porad udzielaja.SZKODA ŻE JA NIE SKORZYSTAM:((((
Buuuuuu ja tez najbliżej to do Gdańska:-(:-(:-(:-(
Witajcie piątkowo ;-)
Ja już od 6 nie mogę spać bo synek ostro figluje...
Posprzątałam chałupkę, nastawiłam pranie a teraz pójdę do sklepu po jakieś pieczywko świeże:tak: Pogoda chyba będzie ładna więc chcę jeszcze przed upałem wrócić. Pozdrawiam Was cieplutko.
Wow jaki ranny ptaszek
I ja witam piątkowo.

Najblizej na usg 4 d mam chyba do Gdańska ale to i tak dość daleko ode mnie:(

13sty to będzie sądny dzień. Moja siostrzenica będzie miała operację na ucho w Warszawie właśnie 13stego...
Czarna, na którą Ty idziesz tego 13stego bo nie doczytałam...:zawstydzona/y:
Ja tradycyjnie na 17:30:-p
Hmmmm czyli balonik nie pomógł?
Witam serdecznie w ostatnim dniu pracy:-)
potem 2 tyg urlopu:tak:

Czarna, Kaka, ppatqa - ja z Wami czekam na ten dzień bo mój synek ma wtedy 3 urodzinki:tak::-) Za Wasze wizyty juz trzymam kciuki abyście dowiedziały się samych dobrych wieści:tak::tak:.
Antuanet24 -superanckie uczucie prawda i jakie miłe budzenie:-)
czarna79 - sliczne córeczki masz :tak:
ppatqa - cieszę się, że dobre wieści z wityty przynosisz a dzidzia wstydliwa oj wstydliwa;-)

dziś ostatni mój dzień z dostępem do kompa, bo w domciu komp się zbuntował a dzis jakas drobna imprezka a jutro wyjazd na rybki na 3-4 dni potem powrót na 1 dzień aby przetwory porobic i się przepakować na wyjazd nad morze:tak:.
Czyli na ile nasz opuszczasz??????????? :-(
Dziewczyny gdzie wy na tej stronce przeczytalyscie o tym usg??
Zdrowie od pierwszych chwil

Wiem ze nie pisałaś ze bierzesz ta date za wiarygodna:tak::tak:

A gdzie nasza Dorotka????? Tak długo sie godzi:))))

A ja mam dzisiaj lenia dobrzez ze wczoraj wieczorkiem ogarnełam chałupke i pomyłam podłogi.

Ostatnia edycja:
zawadka życzę udanego wypoczynku:tak: 2 tygodnie szybko zleci...
Mi te ostatnie 3 tygodnie tak szybko minęły i do testu na obciążenie glukozą coraz bliżej:crazy: Jakoś się boję tam iść, bo jedna babka tam gdzie robię badania nie umie pobierać krwi i zawsze mam siniaki na rękach...A już nie mówiąc teraz co będzie, jak 3 razy będzie pobierać...
Ja już po śniadaniu, usmażyłam naleśników, przełożyłam jabłkami i polałam musem ze świeżych truskawek:-) Aż mam wyrzuty sumienia że tak się najadłam:szok: A na dworze upał...

Antuanet24 - nie dziękuję;-) badanka coraz bliżej to fakt;-) ale przez ten urlop muszę wizytę przesunąć o tydzień:-( na szczęście mała kopie mnie dość intensywnie więc jest wsio OK

czarna - anooooo

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wlasnie wstalam i cos nie moge jesc:baffled:zjadlam pol bulki...chyba stresuje sie wyjazdem.Dzis po poludniu wyjezdzamy,przed nami 20godzin jazdy,mam nadzieje,ze wytrzymam;-).No i za wami bede tesknic,bo ponad 2tygodnie mnie nie bedzie,ale jak znajde okazje to wejde i napisze jak tam u rodzinki:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry