reklama

Październik 2008

Natusiu tak to czasem bywa ... ale najgorsze jest takie czekanie, bezsilność.
Boże tak mi jej żal ... strasznie.
Upss zgapiłam się i powinnam była napisać w tym samym poście.
Sorki.

reklama
Dobra ja tez koncze leniuchowac hihihi i biore sie za robote mieszkanko ogarnac i do sklepu ide po truskawki bo mi sie chce :tak:
Moja Oliwia dzis troche leniwsza choc daje o sobie znac co jakis czas jak siade lub leze to pojedyncze kopniaczki sa i to mnie cieszy :tak:Nie moge od niej wymagac szalenia non stop w moim brzuszku choc mam cicha nadzieje ze choc wieczorem na chwile sie ozywi bardziej heheheh:-D

Do pozniej :tak:

Czarna hehehheh ... przyganiał kocioł garnkowi - jak to mówi przysłowie.
Gdzieś czytałam, że sama tak często robisz hehehehhehe.
Ale matko ja bym zwariowała, gdybym Was nie mogła czytać i pisać do Was.

Właśnie i wiem ze lepiej w tym przypadku edytować niz pisac nowego posta, ale tez sie zapominam:-p wiec spoko loko:laugh2:

Moja mała glizda poszła spać a ja zamiast z nia siedze na kompie i szperam na allegro:-p

Ale jestem dzis zdechla siedze przy kompie a marze o spaniu, niestety obiadek sie gotuje i trza pilnowac.Moze to przez ta pogode, nawet nogi mnie bola jak chodze jakbym nie wiem jak cwiczyla i sobie miesnie porozciagala!!marze o wieczorku i kapieli a potem spokojnie lezec w lozeczku chyba sie starzeje :))

Cześć Brzuchatki!!!!:-)

Wpadłam zobaczyć co też u Was słychać, a tu juz kopniaczki wyczuwalne, no no, fajnie, że u Was wszystko ok:tak::-)
Pooglądałam sobie wczoraj zdjecia waszych brzuszków, no muszę powiedzieć, ze są niezłe:-D

A u mnie czas jakoś leci. lekarz dał nam zielone swiatełko i możemy znowu starać się o dzidzię, no i nawet juz zaczeliśmy:laugh2: Mam nadzieję, ze następna @ juz do mnie nie zawita i bedę mogła zapisać się do marcóweczek 2009:-)

Pozdrawiam Was kochaniutkie, dbajcie o siebie Rybcie:tak::-)

Czarna jestes niemozliwa!! normalnie az sie zasmialam! wiem ze tak maja ale ja dzis jakos tak wyjatkowo slabo sie czuje nawet apetytu nie mam.Gdyby to byl październik pomyslalabym ze sie porod zbliza.

reklama
Miroslava 1979 to cudowne dla was wiesci i zycze szczescia no i mam nadzieje ze nastepna @nie zawita tak jak sobie tego zyczysz!! informuj nas na biezaco!!zycze ci abys mogla zapisac sie na marcóweczki!! ja o moja dzidzie starałam sie 3 m-ce ale moze wam sie teraz juz uda!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry