Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale może sie myle.
hmmm no nie wiem czy pamietam, czy to nasza Pani stomatolog??? (żarcik) Kurde szkoda ze tak żadko bywasz ale myśle ża jak juz wszytko u ciebie nabierze normalnego życia częściej bedziesz do nas wpadaćCześc dziewczyny .Pamietacie o mnie jeszcze?
A u mnie zaczyna sie remont.Cyklinowanie podłogi w sypialni ,malowanie ,dokupuję komodę na rzeczy małej.Będe przez 2 tyg mieszkała u rodziców bo wiadomo ,malowana podłoga śmierdzi.Później chcemy wyjecha na mazuzy na tydzień.Sama nie wiem czy dobrze robię bo gdyby było cos nie tak ......A wy planujecie wyjazd wakacyjny?

Tu jest jeden taki programczarna79 a możesz przesłać link takiego programu do licytacji, bo fajna rzecz
No własnie miałam pytać. Aż szkoda małej. Mam nadzieje ze przy kolejnych badaniach wszytko sie wyjaśni. trzymam kciukiMojej siostrzenicy zoperowali dzis oba uszka...ale po operacji spowrotem napłynęła do nich woda...lekarz nie chciał powiedzieć co to, jutro zrobi szczegółowe badania i postawi diagnozę:-(
No proszę GRATULUJE PANI MAGISTER INŻYNIERHej)) dzięki za wsparcie
obroniłam się
ale niewiem na co :-
wściekła/y:musze czekac na indeks. hihihih tak sie ciesze mam mgr. inż. Traktowali wszystkich równo, raczej brzuś mi niepomógł, a stres okropny :-(strasznie dziś naprodukowałyscie stron, a ja niemam sił zeby poczytac
![]()
ale mamy zdolne bestie na naszym wątku. Ale ja przerwe tą passe moim egz

znalazłam takie coś

Boże ,ja tego po sobie nie widzę a może nie chcę widziec.

Kurde jam naprawde mało nie wiem co jest tego przyczyną, chyba poprostu mój organiz tak juz ma

co do temp to piore tak jak na metkach. I moze was zaskocze ale nigdy njie używałam dziecięcych proszków tylko normalne (ja piore w Vizirze) tylko 2x płukałam i dodawałam płyn sensitiv;-)Ale napewno każdy ciuszek trzeba wyprasowac najlepiej zelazkiem parowym;-)