czarna79
Fanka BB :)
No to super ze ci sie udało z tym kombinezonikiemCzarna dzięki ale to ta sama osoba wystawiła znów ale na licytacje i już mnie przebili chyba trza znaleźć gdzie indziej:-( może w jakimś sklepie internetowymA co do kombinezonu z allegro co nam link wkleiłaś to mimo licytacji napisałam do gościa że dam mu tyle co chciał na kup teraz i sie zgodził wycofać aukcje i mi sprzeda!!! fajnie bo sie napaliłam i faktycznie nawet z ta wysyłka sie opłaca!!! mimo tego nadal mi smutno bo ten regał by mi styknął
![]()
strasznie sie ciesze. A za tym regałem tez bede sie rozglądać dla ciebie;-)Ppatqa widze ze Cię energia ze szczęscia rozpiera. Super
Dorotka takie kulki to może być tyłeczek lub kręgosłup. I jeżeli tak sie odwróci możesz mieć pewnośc ze kopie cię od wewnątrz. Mój mały też od rana dał popis

Magdziunia chyba sobie zapodam ten kapelusik

A ja juz po 6 na nóżkach. Małe przytulanko i mogę funkcjonować

Włąśnie zjadłam śniadanko i zaraz wy bywam na zakupy bo dziś rodzinny grill wiec musze co nie co przygotowac.Więc nie wiem czu uda mi sie jeszcze tu wpaść ale raczej tak

A co do kombinezonu z allegro co nam link wkleiłaś to mimo licytacji napisałam do gościa że dam mu tyle co chciał na kup teraz i sie zgodził wycofać aukcje i mi sprzeda!!! fajnie bo sie napaliłam i faktycznie nawet z ta wysyłka sie opłaca!!! mimo tego nadal mi smutno bo ten regał by mi styknął

Buziaki