reklama

Październik 2008

Czarna dzięki ale to ta sama osoba wystawiła znów ale na licytacje i już mnie przebili chyba trza znaleźć gdzie indziej:-( może w jakimś sklepie internetowym:confused: A co do kombinezonu z allegro co nam link wkleiłaś to mimo licytacji napisałam do gościa że dam mu tyle co chciał na kup teraz i sie zgodził wycofać aukcje i mi sprzeda!!! fajnie bo sie napaliłam i faktycznie nawet z ta wysyłka sie opłaca!!! mimo tego nadal mi smutno bo ten regał by mi styknął:tak:
No to super ze ci sie udało z tym kombinezonikiem:tak: strasznie sie ciesze. A za tym regałem tez bede sie rozglądać dla ciebie;-)

Ppatqa widze ze Cię energia ze szczęscia rozpiera. Super

Dorotka takie kulki to może być tyłeczek lub kręgosłup. I jeżeli tak sie odwróci możesz mieć pewnośc ze kopie cię od wewnątrz. Mój mały też od rana dał popis:-p

Magdziunia chyba sobie zapodam ten kapelusik:rofl2:

A ja juz po 6 na nóżkach. Małe przytulanko i mogę funkcjonować:-p
Włąśnie zjadłam śniadanko i zaraz wy bywam na zakupy bo dziś rodzinny grill wiec musze co nie co przygotowac.Więc nie wiem czu uda mi sie jeszcze tu wpaść ale raczej tak:rofl2:

reklama
Czarna no dokladnie jak mialam ta kulke po lewej stronie to przez ten czas nie czulam kopniaczkow hihihi a ja jak glupia czekakalam na kopniaczki bo myslalam ze to moze glowa hihihiDzieki za info bo wiesz my nie rodzace jeszcze to ciemne w tych rzeczach jestesmy hihih

Dorotko po to jest forum aby sie wspierać pomagać i nawzajem sie uświadamiać.

A ja jeszcze mam tak ze jak sie tak wypnie to zaraz nagle jest takie szrpnięcie czyli znów sie przekręcił i widać jak fika cały:)))

energia mnie nie rozpiera, ale chciałam by M pospał, a głodomory trzeba nakarmić, odczekać aż zjedzą i na dwór wywalić.
Ja tez mam grila, mama robi imieniny. Ja już byłam na targu kupiłam truskawki, czeresnie i jagody, zaraz sie do tego zabiore.
Dzięki

Mnie też energia rozpiera od wczorajszego popołudnia.
Tak mnie wzięło na sprzątanie, że ho ho.
Mąż mój :szok::szok::szok: - mówił do mnie KOBIETO ZWOLNIJ.
A ja :-D:-D:-D i dajel sprzątam.
Teraz leżę sobie na łożku i odpoczywam.
Zamarzyły mi się truskawki, czereśnie i ... arbuzik.
No nić trza lecieć do sklepiku i kupić.

A co do tego kapelusza to ja już swój wyjełam ;-):-D

Muszę wstać i zrobić obiadek - dziś rybka panga i surówka wiosenna oraz młode kartofelki.

Ppatqa to jagody już są??????

Ostatnia edycja:
O rety! Macie Dziewczyny Verwe :-D Pracowity weekend sie zapowiada. Mnie Dzidzius od rana kopie, Julka szczesliwa, bo zaraz idziemy do parku, a ja moge odkreslic kolejny tydzien :))))) Pelne 22, zaczal sie 23. :laugh2: Buziaki

No ja już mam wsio gotowe i nawet mieszkanko ogarnełam:-p. Teraz spokojnie pije kawke i odpoczywam bo za pół h jedziemy. Jeszcze jedziemy kupic prezencik dla Laury bo za kilka dni ma imieninki, a dzisiaj beda wyprawiane .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry