Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mówię tylko z doswiadczenia... Kiedy moja znajomą bolało gardło jedyną "cieczą" jaka przechodziła jej przez gardło była kawa i herbata...Piła je co chwila przez cała noc w pracy-efekt? Nad ranem zawiezli ja na izbe przyjeć-okazało się,ze gorace tylko pogorszyło sprawę...skończyło się na zastrzykach i antybiotyku... Lekarz mowił,ze nie wolno na bolace gardło pić niczego gorącego...Że lepiej pić wodę niegazowaną-bo wtedy nawilza się śluzówkę i szybciej przechodza takie dolegliwości....MAJECZKO jak to nie moge herbatki goracej z cytrynka pica to jest jedyna ciecz jaka chetnie przechodzi mi przez gardlo bo jak pije cieple to nie boli
Kurcze dziewczyny napiszcie jeszcze jakie macie sposoby na gardlo i katar ??????????
Mówię tylko z doswiadczenia... Kiedy moja znajomą bolało gardło jedyną "cieczą" jaka przechodziła jej przez gardło była kawa i herbata...Piła je co chwila przez cała noc w pracy-efekt? Nad ranem zawiezli ja na izbe przyjeć-okazało się,ze gorace tylko pogorszyło sprawę...skończyło się na zastrzykach i antybiotyku... Lekarz mowił,ze nie wolno na bolace gardło pić niczego gorącego...Że lepiej pić wodę niegazowaną-bo wtedy nawilza się śluzówkę i szybciej przechodza takie dolegliwości....
I kupilam sobie cytryne i dodalam ja do wody i wlasnie pije 

Za pomylke sie nie gniewam hehehe.I zycze ci aby szybko przyszly mebelki i kombinezonik

za wsio dalam 17 zl
i moze zas cos kupie .A pozniej moja mama chciala isc do tego nowego lumpu i jak bede na silach to pojde z nia moze cos dla siebie upoluje
.Pozniej wkleje wam zdjecia
.

ale miaala cesarke
.Chlopczyk caly i zdrowy a ja sie ciesze moze w niedziele pojedziemy ja odwiedzic do szpitala wiec trza cos kupic.