reklama

Październik 2008

Czesc mamusie!!!
A co tu u nas tak cichutko???
O dzdzie sie juz nie staracie wiec nie rozumiem;-)
Macie juz jakies zdjecia z usg, bo chetnie bym poogladala.Ja na swoje musze jeszce poczekac ale mam nadzieje ze juz niedlugo....

reklama
Czesc mamusie!!!
A co tu u nas tak cichutko???
O dzdzie sie juz nie staracie wiec nie rozumiem;-)
Macie juz jakies zdjecia z usg, bo chetnie bym poogladala.Ja na swoje musze jeszce poczekac ale mam nadzieje ze juz niedlugo....

Witaj Agnieszko :-). Ja wczoraj coś szybko poszłam spać. Nalepiłam pierogów i się wykończyłam na maxa :szok:. Usg jeśli wszystko będzie ok chciałabym zrobić w 6-7 tc, żeby usłyszeć serducho fasoleczki :tak:. W poniedziałek wybieram się do lekarza GP (mieszkam w Irlandii) po Duphaston bo mam już zapas tylko na przyszły tydzień, a muszę brać po 2 tabletki dziennie. Ciekawa jestem czy mi da :dry:. Jak nie to będę kombinować z wizytą u polskich lekarzy. A ty kiedy na USG się wybierasz?

Czesc Dorota!
Ja mieszkam w Anglii wiec z tymi usg jest tu ciezko.W pon. ide do swojego GP z nadzieja ze da mi skierowanie na usg z powodu przebytej 7 m-cy temu ciazy pozamacicznej, jak nie bede probowala isc gdzies prywatnie.niestety nie ma u mnie w Derby zadnego polskiego ginekologa, mysle ze najblizej w Londynie, ale znalazlam na necie ze mozna w Angli wykonac prywatnie usg za 50-100£.Jak bedzie trzeba to zrobie i tak.
Strasznie nie moge sie doczekac kiedy zobacze moje malenstwo, ty napewno tez:-)
Czy zauwazylas ze wg kalendarza bb jestesmy o tydzien wiecej w ciazy???
Ja mam termin na 3.10 i wg tego kalendarza jestem w 5 tyd i 3 dniu. to ty tez jakos tak.Pozdrawiam:-)

Masz rację że według kalendarza BB jesteśmy już w 5 tc, a według suwaczków (podaje się przewidywany termin porodu) w 4-tym hihi. Wstaw sobie suwaczek ciążowy Agnieszko.
Duphaston biorę na podtrzymanie ciąży. Pierwsza ciążą zakończyła się poronieniem w 9 tc. W drugiej byłam pod ścisłą kontrolą, więc Dupka nie brałam. Ale skoro jestem tutaj to moja polska gin nie chciała ryzykować i dlatego mam brać te tabletki

A jak udalo ci sie pobrac tego suwaczka, bo jak ja pobieram to w polu podpisu pojawia mi sie tylko link.strasznie mi sie podoba ten suwaczek, taki realistyczny:-D

Kliknij na ten mój suwaczek. Otworzy ci się strona. Naciśnij pregnancy tickers, nastepnie u góry wpisz date porodu i naciśnij get my ticker. Pojawi ci się najpierw dziwna strona, zaznacz dont show mi again i chyba pod spodem next czy cos takiego. Przejdziesz do kolejnej strony i tam skopiuj do podpisu drugi kod z url (tylko skopiuj cały hihi) i gotowe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry