reklama

Październik 2008

reklama
Witaj NatusiaMa po przerwie, gratuluję egzaminu i życzę gumowych drzew:-p, fajnie, że jednak synuś, ale Ty się oszczędzaj. A pudła jak już rozpakujesz to tylko będziesz cieszyć się pięknym mieszkankiem. :-)
Kaka zaintrygowała mnie ta bieżnia, jakbyś mogła coś więcej powiedzieć. Myślałam ze ja będę prekursorem odchudzania na naszym forum, a Ty już masz super skuteczne metody na pozbycie się sadełka. Oby więcej takich pomysłów:tak:

Zjadłam właśnie kolacyjkę i moje dziecie czkawki po niej dostało :baffled:cały brzusio mi drży :-):-)

:-)Cześć dziewczyny! W końcu podłączyli nam neta:-):-):-):-):-)
Jeszcze nie nadrobiłam czytania ale się staram;-)
A więc u mnie trochę nowości. Mieszkamy już w naszym nowym mieszkanku i choć najcięższe rzeczy mamy już za sobą to stoi w salonie jeszcze trochę pudeł do rozłożenia. Ale ja nie mam siły się za to zabrać bo coś nie najlepiej się czuję.
W poniedziałek byłam u gina ale ne mojego bo jest na urlopie. Poskarżyłam się na skórcze w dole brzucha:no: i polecił mi tylko brać nospe bo mam trochę szyjkę skróconą. Jakby nie przechodziło to mam zgłosić siędo szpitala. Ale jakby trochę mniej mnie łapią po nospie. Zobaczymy. Pozatym to mam niską hemoglobinę 11 więc przepisał mi też jekieś tabletki z żelazem.
A nasz synek rozwija się dobrze waży 1520g i wszystko z nim ok.
Pozatym chodzimy z mężem do szkoły rodzenia i jest bardzo fajnie, dużo ciekawych rzeczy można się tam dowiedzieć. No i razem ćwiczymy. Mam nadzieję że przyda się to przy porodzie.:tak:
No i jeszcze jedno 2 tyg temy zdałam egzamin na prawo jazdy więc teraz zostało tylko czekanie na dokumenty.:-)

A teraz już kończę a wieczorem będę nadrabiać co naskrobałyście przez te 3 tyg co mnie nie było;-)
Panienko po pierwsze gratuluje juz mieszkanka na swoim a kartonami sie nie przejmuj powowli powoli wsio sie poukłada. A ty sie oszczedzaj:tak:
I gratuluje zdania PRAWKA!!!!!!!!!!!!!!! Ja dokumenty miałam po tyg:-p

Dziewczyny my mówimy o takim urzadzeniu do odchudzania
Wyszczuplanie Vacu Well - Vacu Line (VacuLine) - odchudzanie, Vacuwell zwalczanie tkanki tłuszczowej i cellulitu, poprawa sylwetki ciała - Studio Urody Cosmedica, Szczecin

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry