HTML:
Odp: Październik 2008ja witam sie z rano, ładnnie pospałam
Blond20 - przykro mi, że masz takie doły nocą :-( pomyśl sobie wtedy o Rafałku, że już wkrótce będzie z Tobą. Mnie natomiast w nocy łapią czasem dziwne lęki ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odp: Październik 2008ja witam sie z rano, ładnnie pospałam
Dzieki wielkie!! ja robilam od drugiej strony..najpierw dawalam "odpowiedz", a pozniej szukalam cytatowAniaaa jak chcesz zacytowac jedna odpowiedz to zaznaczasz tylko "cytat" tej odpowiedzi. Jak chcesz wiecej to zaznaczasz "+" i na koniec "Odpowiedz";-).

ja za 3 tyg zaczynam 36tydz.i moze mi sie przytrafi wtedy porod;-)

witam sie i ja 

W piatek idę do ginki z wynikami, bo ostatnio coś mialam w moczu. Dostalam Urosept + vit.C 4xdziennie. Będzie dobrze 
Udanego siedzenia w ogrodku :-) Pogoda piekna choc faktycznie duszno :-(Ja też zmykam - śniadanko właśnie zjadłam i troszkę do ogródka idę posiedzieć na powietrzu.
Duchota się robi na dworku a w cieniu będzie dobrze.
.
jakas geriatryczna kolejke dzisiaj mialam...same babcie i tylko 2 w ciazy i nic wiecej...pieknie po prostu
ciekawe co to bedzie...pierwsze spotkanie...nawet nie wiem czy jakies ubranie inne mam wziac...nic nie powiedzieli co bedzie.
skur... napisal ze mnie nie zastal!!!10 min pozniej przyjechal kurier i przywiozl butelki i laktator
chociaz to....mam juz dosyc tej poczty. mama wyslala mi 2 tyg temu wazna ksiake do mojej pracy inz priorytetem i nie doszla.pewnie ukradli:-