reklama

Październik 2008

Dziewczynki ja juz musze leciec ide do sklepu po jakiegos owoca bo mnie sie nadal owocow chce hihih :-)
BLOND wiem ze ci cieszko i serio cie rozumiem bo mnie tez jest bardzo ciezko jakos zawsze mam pod gorke :-(
A co do porodu to mnie z USG wychodzi na listopad a tak bardzo bym chciala urodzic w pazdzierniku ale urodze kiedy moja dzidzia bedzie chciala :-)Ale jak urodze w pazdzierniku to i tak z wami bede pisala :-)

reklama
Blond wiem co to znaczy siedziec sama w domu i nie miec z kim pogadac:wściekła/y:Moj Wojtek wraca czasem po 18,jak ma nadgodziny,a ja siedze tu sama i sie tez zadreczam:crazy:Ostatnio juz ciagle mysle o porodzie i jak dam sobie sama rade bez rodziny tutaj,przerasta to mnie:zawstydzona/y:.Dobrze,ze on chociaz mnie pociesza...Myslalam,ze on bedzie sie bardziej bal odemnie,bo tak samo wszystko sie obroci o 360 stopni,a on codziennie powtarza,ze juz sie nie moze doczekac i chcialby,zeby Amelka juz byla:szok::-)

Hej Dorotka.
Niestety porównywanie słodyczy do alkoholu nie jest adekwatne. To po alkoholu rozpadają się małżenstwa, są wypadki samochodowe, dzieci są bite...a nie po pączkach...

Byłam dzisiaj w mieście za szafą. Upał straszny. Ledwo wróciłam do domu, pot mi po d...ciekł. Sklep w którym zawsze były tanie meble przenieśli a w nowej lokalizacji prawie nic nie mieli. Tak więc się nalatałam. Bzzz jest 10 dni po wypłacie a ja juz tyle wydałam że szok, a tu jeszcze jedna kontrolna wizyta u gina. Sprawdząłam historię wydarzen na koncie to widzę że sporo poszło na spożywkę a jakoś nie zauważyłam żebym jakies rarytasy w lodówce miała. Czyżby znowu wszystko podrozało??

Jej...jak ja to zrobilam?:zawstydzona/y:Czarna jak to sie kasuje?:tak:i dlaczego dwa razy mi sie zrobilo?:tak:
Wejdz w edycje wypowiedzi i wykasuj:)

Kaka to samo ja dzis pzreżyłam jak wlazłam na konto:szok::szok::szok: Normalnie M mnie zajeb.... ale co zrobic jak sa rzeczy które musze kupić!!!! Normalnie jak widze koszyk a w nim pustki a na kasie wyskakuje 50 zł to mnie szlak trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Filia tego sklepu jest jeszcze na kossaka

Witajcie w Klubie Zakupowiczek!!!! :laugh2: U mnie to samo, gdzie się nie ruszę, kasa odlatuje, a to zakupy na obiad, jakas chemia, paliwo, oplaty... Ach... szkoda gadać :sorry2: Nie, żebym narz:-pekała

Dorotko - super, że nas odwiedziłaś !! Wpadaj częściej !! jes szansa, że będziesz miała wkrótce internet na stałe w mieszkanku??
Wiesz... z tym piwkiem i słodyczami to zależy czy zna się umiar...Myślę, że nikt nie musi zupełnie rezygnować z alkoholu, ani ze słodyczy, ale to zalezy czy skończy się na połowie tabliczki czekolady czy na 5-ciu tabliczkach dziennie. Nie powiem bo i ja i M lubimy się napić piwka, czy winka (oczywiście poza ciążą), szczególnie jak jesteśmy ze znajomymi i nie widzę w tym nic złego, ale zawsze trzeba znać umiar ...

super Dorotka że wpadłaś chociaż na chwile:-)

Czarna, nie szaleje, musiałam tylko łazienke posprzątać i kurze wytarłam. Odkurzanie zostawiam niestety Robertowi, wiem że tez będzie zmęczony wieczorem, ale nie dam rady już. I dzięki za poradzenie, bo własnie nie mogłam sie zdecydować:-)

Niunia usnęła wiec moge teraz troche spokojnie poleżeć. Dizisiaj dała nam w nocy czadu- o 2 obudziła sie i oglądała sobie książeczki i naśladowała zwierzątka:rofl2:

Czarna masz racje to przez moja aktywnosc.No i pewnie oslabiony mam juz kregoslup trzecia ciazo a poza tym moje mlekodajki sa mega rozmiarow i tez maja swoj udzial w tym wszystkmi.Mowie Wam zwariuje!chyba jakis apap sobie zapodam albo co???? nie lubie tabletek brac a tym bardziej teraz!!:crazy: musze pomarudzic ginowi to moze wczesniej mi pomoze urodzic chybaze mala sama sie rozpakuje po odstawieniu fenoterolu:confused:
Dorka ja zostawiam to bez komentarza! jak dla mnie znow go usprawiedliwiasz ok.probujesz go zrozumiec bo go kochasz -rozumiem ale powiedz kiedy on cie probowal zrozumiec??????.

reklama
blond oj ja miałam raz tak samo z listonoszem, wyszłam a tam awizo, ja w auto, za nim i zrypka, ze jak ja tej paczki nie dostane to składam na niego skarge, a on ze nie wzioł z poczty bo niechce mu sie wozic, powiedziałam ze jak jutro jej niebedzie to pisze na niego i była
dorota ja nie wiem czy alkoholikowi można pozwalać
blond szkoda bo bedziesz i tak daleo odemnie

ja juz byłam z nimi na jeździe w agroturystyce, jak przuszłam to moja mama pyta co na obiad, a ja jej ze to w końcu jej goscie i ze wczoraj ja gotowałam, ona przez ten czas siedziała i ogladała tv, ale mnie wk........

wogole ostatni wszystko leci w góre,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry