dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dziewczynki ja juz musze leciec ide do sklepu po jakiegos owoca bo mnie sie nadal owocow chce hihih :-)
BLOND wiem ze ci cieszko i serio cie rozumiem bo mnie tez jest bardzo ciezko jakos zawsze mam pod gorke :-(
A co do porodu to mnie z USG wychodzi na listopad a tak bardzo bym chciala urodzic w pazdzierniku ale urodze kiedy moja dzidzia bedzie chciala :-)Ale jak urodze w pazdzierniku to i tak z wami bede pisala :-)
BLOND wiem ze ci cieszko i serio cie rozumiem bo mnie tez jest bardzo ciezko jakos zawsze mam pod gorke :-(
A co do porodu to mnie z USG wychodzi na listopad a tak bardzo bym chciala urodzic w pazdzierniku ale urodze kiedy moja dzidzia bedzie chciala :-)Ale jak urodze w pazdzierniku to i tak z wami bede pisala :-)
Moj Wojtek wraca czasem po 18,jak ma nadgodziny,a ja siedze tu sama i sie tez zadreczam
Ostatnio juz ciagle mysle o porodzie i jak dam sobie sama rade bez rodziny tutaj,przerasta to mnie
.Dobrze,ze on chociaz mnie pociesza...Myslalam,ze on bedzie sie bardziej bal odemnie,bo tak samo wszystko sie obroci o 360 stopni,a on codziennie powtarza,ze juz sie nie moze doczekac i chcialby,zeby Amelka juz byla
:-)
i dlaczego dwa razy mi sie zrobilo?
U mnie to samo, gdzie się nie ruszę, kasa odlatuje, a to zakupy na obiad, jakas chemia, paliwo, oplaty... Ach... szkoda gadać
Nie, żebym narz
ekała