• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Dziewczynki ja juz musze leciec ide do sklepu po jakiegos owoca bo mnie sie nadal owocow chce hihih :-)
BLOND wiem ze ci cieszko i serio cie rozumiem bo mnie tez jest bardzo ciezko jakos zawsze mam pod gorke :-(
A co do porodu to mnie z USG wychodzi na listopad a tak bardzo bym chciala urodzic w pazdzierniku ale urodze kiedy moja dzidzia bedzie chciala :-)Ale jak urodze w pazdzierniku to i tak z wami bede pisala :-)

reklama
Blond wiem co to znaczy siedziec sama w domu i nie miec z kim pogadac:wściekła/y:Moj Wojtek wraca czasem po 18,jak ma nadgodziny,a ja siedze tu sama i sie tez zadreczam:crazy:Ostatnio juz ciagle mysle o porodzie i jak dam sobie sama rade bez rodziny tutaj,przerasta to mnie:zawstydzona/y:.Dobrze,ze on chociaz mnie pociesza...Myslalam,ze on bedzie sie bardziej bal odemnie,bo tak samo wszystko sie obroci o 360 stopni,a on codziennie powtarza,ze juz sie nie moze doczekac i chcialby,zeby Amelka juz byla:szok::-)

Hej Dorotka.
Niestety porównywanie słodyczy do alkoholu nie jest adekwatne. To po alkoholu rozpadają się małżenstwa, są wypadki samochodowe, dzieci są bite...a nie po pączkach...

Byłam dzisiaj w mieście za szafą. Upał straszny. Ledwo wróciłam do domu, pot mi po d...ciekł. Sklep w którym zawsze były tanie meble przenieśli a w nowej lokalizacji prawie nic nie mieli. Tak więc się nalatałam. Bzzz jest 10 dni po wypłacie a ja juz tyle wydałam że szok, a tu jeszcze jedna kontrolna wizyta u gina. Sprawdząłam historię wydarzen na koncie to widzę że sporo poszło na spożywkę a jakoś nie zauważyłam żebym jakies rarytasy w lodówce miała. Czyżby znowu wszystko podrozało??

Jej...jak ja to zrobilam?:zawstydzona/y:Czarna jak to sie kasuje?:tak:i dlaczego dwa razy mi sie zrobilo?:tak:
Wejdz w edycje wypowiedzi i wykasuj:)

Kaka to samo ja dzis pzreżyłam jak wlazłam na konto:szok::szok::szok: Normalnie M mnie zajeb.... ale co zrobic jak sa rzeczy które musze kupić!!!! Normalnie jak widze koszyk a w nim pustki a na kasie wyskakuje 50 zł to mnie szlak trafia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Filia tego sklepu jest jeszcze na kossaka

Witajcie w Klubie Zakupowiczek!!!! :laugh2: U mnie to samo, gdzie się nie ruszę, kasa odlatuje, a to zakupy na obiad, jakas chemia, paliwo, oplaty... Ach... szkoda gadać :sorry2: Nie, żebym narz:-pekała

Dorotko - super, że nas odwiedziłaś !! Wpadaj częściej !! jes szansa, że będziesz miała wkrótce internet na stałe w mieszkanku??
Wiesz... z tym piwkiem i słodyczami to zależy czy zna się umiar...Myślę, że nikt nie musi zupełnie rezygnować z alkoholu, ani ze słodyczy, ale to zalezy czy skończy się na połowie tabliczki czekolady czy na 5-ciu tabliczkach dziennie. Nie powiem bo i ja i M lubimy się napić piwka, czy winka (oczywiście poza ciążą), szczególnie jak jesteśmy ze znajomymi i nie widzę w tym nic złego, ale zawsze trzeba znać umiar ...

super Dorotka że wpadłaś chociaż na chwile:-)

Czarna, nie szaleje, musiałam tylko łazienke posprzątać i kurze wytarłam. Odkurzanie zostawiam niestety Robertowi, wiem że tez będzie zmęczony wieczorem, ale nie dam rady już. I dzięki za poradzenie, bo własnie nie mogłam sie zdecydować:-)

Niunia usnęła wiec moge teraz troche spokojnie poleżeć. Dizisiaj dała nam w nocy czadu- o 2 obudziła sie i oglądała sobie książeczki i naśladowała zwierzątka:rofl2:

Czarna masz racje to przez moja aktywnosc.No i pewnie oslabiony mam juz kregoslup trzecia ciazo a poza tym moje mlekodajki sa mega rozmiarow i tez maja swoj udzial w tym wszystkmi.Mowie Wam zwariuje!chyba jakis apap sobie zapodam albo co???? nie lubie tabletek brac a tym bardziej teraz!!:crazy: musze pomarudzic ginowi to moze wczesniej mi pomoze urodzic chybaze mala sama sie rozpakuje po odstawieniu fenoterolu:confused:
Dorka ja zostawiam to bez komentarza! jak dla mnie znow go usprawiedliwiasz ok.probujesz go zrozumiec bo go kochasz -rozumiem ale powiedz kiedy on cie probowal zrozumiec??????.

reklama
blond oj ja miałam raz tak samo z listonoszem, wyszłam a tam awizo, ja w auto, za nim i zrypka, ze jak ja tej paczki nie dostane to składam na niego skarge, a on ze nie wzioł z poczty bo niechce mu sie wozic, powiedziałam ze jak jutro jej niebedzie to pisze na niego i była
dorota ja nie wiem czy alkoholikowi można pozwalać
blond szkoda bo bedziesz i tak daleo odemnie

ja juz byłam z nimi na jeździe w agroturystyce, jak przuszłam to moja mama pyta co na obiad, a ja jej ze to w końcu jej goscie i ze wczoraj ja gotowałam, ona przez ten czas siedziała i ogladała tv, ale mnie wk........

wogole ostatni wszystko leci w góre,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry