Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A u nas chyba znów upał będzie, więc chyba rano skoczę żeby mieć z głowy. Potem mam w planach odebrać zasłonki i może jakieś zakupki małe
Miłego dzionka, teraz lecę naczynia wczorajsze wymyć
Wczoraj sie naforsowalam z pudlami w kapciorku i spac nie moglam tak mnie brzuch bolal
Co za glupia baba ze mnie
czasem zapominam,ze w ciazy jestem i nie moge robic tego co dawniej
.Czarna faktycznie musi fajnie wygladac jak ciezarna biegnie,ale ile sie nameczyc trzeba
Dzisiaj teściowa podniosła mi ciśnienie z samego wejścia...Ale stwierdziłam że bez sensu się przejmować jej głupim gadaniem
Potem byliśmy na SR i było fajnie, dopiero wróciliśmy. Były 3 małżeństwa ze swoimi dzidziulkami, opowiadali o porodzie, o swoich pierwszych chwilach z dzidziusiami, pokazywali jak się zajmować dziećmi...Fajnie ogólnie było, a te ich dzieciaki tak mają po 6-8 tygodni![]()

:-)I ja witam z rana. Wczoraj w nocy przeszła burza, a dzisiaj pogoda barowa...Przepsałam całą noc i jestem wypoczęta. Przed chwilą wyszłam z łóżka na małe siusiu a po powrocie zastałam już moją psinkę zakopaną pod moją pościelą i tylko nos jej wystawał. Więc uznałam, ze czas na BB;-)
słodka psinka! Nawet i ja się dziś wyspałam choć wstałam o 5
słoneczko i błękitniutkie niebo-mam nadzieję,że tak zostanie. A po południu jedziemy do SR.
Mam nadzieje, że brygada Aniolki oszczedzi mnie dzisiaj 
Idę myć włosy
...
, bo u mnie grzeje z rańca.