• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Witam Was wszystkie!!!! ja dziś wreszcie wyszorowałam łóżeczko po Michałku, uznałam, że narazie może być tylko jedno. Mówią, że bliźniaki mogą spać w jednym łóżku do 4,5m-ca życia.A Wy co o tym myslicie??? czy słusznie robię??

reklama
Blond, pamiętaj, że po każdej burzy jest słońce. Będzie lepiej i nie waż się pomyśleć inaczej!! Jesteśmy z Tobą, dbaj o siebie, teraz Ty jesteś najważniejsza..

Wczoraj pozno wrocilysmy bo burze byly po drodze, a kolo 23 spotkalam sie na 5 min z Cezarym(tzm moim eks narzeczonym)i tylko utwierdzilam sie w przekonaniu jak bardzo go dalej kocham. jemu widzialam ze tez latwo nie bylo...
/>

Blond - wierze, że jeszcze będziecie razem szczęśliwi ... nieważne co mówią inni..najważniejsze, że Ty go kochasz, a on Ciebie... może porozmawiaj z nim o tym... wiem, że dziecko nie będzie jego, ale przeciez następne i może nawet jeszcze następne będzie już jego... a Rafałka z pewnością bardzo pokocha !! Głowa do góry !!

my skonczylismy sprzatac stodołe, hurra, już wykompani, M oglada obcego. Był kolega i zaklepali wolna sale na wesele, pierszy wolny termin na koniec sierpnia 2010, jejku co to teraz się porobiło.

Mam pytanko czy jest jakiś tydzień ciązy po ktorym nie wolno już z M :-D:-D:-D

Blond może jeszcze się poukłada
wanilia ja niestety w tym jestem słaba

Mam pytanko czy jest jakiś tydzień ciązy po ktorym nie wolno już z M :-D:-D:-D
:) My z M., jak chodzilam z Julą, do konca ciąży cieszyliśmy się bliskością :laugh2:
Gosia - bardzo ladnie wygladasz na tym zdjeciu :-) choc...nie widac ze juz w tak zaawansowanej ciazy jestes
Dziękuję, tak, rzeczywiście, jak jestem w ciemnych ciuszkach i z przodu, to wyglądam, jakby tylko kilka kilo mi po bokach przybylo :laugh2:
Lecę do łóżka, Mała już na mnie czeka :laugh2: Dobranoc :tak:

Ppatqa - ja też słyszałam, ze jezeli nie ma przeciwskazań to można do końca ... a jeżeli już jest po terminie, to nawet jest to wskazane, żeby przyspieszyć poród.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry