Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe dobre. Pobiłas chyba nawet leniwcaAga to już kazda z nas by chciała miec poród za sobą. Ja też sie szybko meczę i coraz więcej spraw olewam. Od godziny wykładam pranie z pralki;-)

, a M się nie przejmuj bo może jest w ciązy:-)

Witam Was serdecznie dziewczyny. Lezałam w szpitalu bo spadłam ze schodów i trzymali mnie kilka dni na opserwacji i wrociłam do domku . Po dwoch dniach dostałam skurczy i plamienia i zabrali mnie na dłuzej. Teraz juz ponoc oki i jesli dostane skurczy to bede juz rodzic bo lekarz powiedzial ze malutki powinien dac sobie rade wazy 2 kg wiec nnie bedzie kłopotow. Zostało nam oficielanie do spotkanie z małym 40 dni wiec juz niebawem bedziemy razem. Bola mnie tylko bardzo plecy ale to dlatego ze maly wierci sie bardzooooo. Przytyłam tylko 6,5 kg i lekarz powiedział ze jak jeszcze kg przytyje to bedzie sukces.Wiec po porodzie bede wazyc mniej niz przed porodem. Miłego popołudnia. Nie siedze przy komputerku bo maz na mnie krzyczy.http://www.tik-tak.pl