A
agamir
Gość
Bardzo sie bałam ze malenstwo moze urodzic sie za wczesnie a teraz juz oki. Mam pytanie czy ktoras z was po wykorzystaniu tych 182 dni składala wnioske do ZUz o swaidczenie rehablitacyjne?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kaka sory, ale to się nazywa lenistwo a nie ciążaAga to już kazda z nas by chciała miec poród za sobą. Ja też sie szybko meczę i coraz więcej spraw olewam. Od godziny wykładam pranie z pralki;-)
;-);-);-);-)A ja pozarłam sie z M tzn była krótka wymiana zdan(ale juz jest dobrze) Poszło o to ze w zartach powiedzialam ze jestem na niego zla bo on sobie spał a ja targałam ze sklepu mała na rekach az do domku. I od słowa do słowa wyszłą mała kłutnia i dostrzegł przesyłke i chciał chyba sie pokazac bo stwierdził ze mu sie takie cos nie podoba, ze to staromodne itp. A jak mu powiedzialam ze musi teraz je polozyc(w zartach powiedziałam) to odrzekła ze połozy tylko JEDNA i nie mam patzrec na efekty bo on to bedzie robic bez serca bo nie lubi:-
-
-
-(
Mam go gdzies sama sobie połoze ale juz widze jego spojrzenia i komentarze jak bede połozone. Jego KRYTYZM chyba tylko pogłebi moje samopoczucie. I jeszcze ta gatka tyle pieniedzy na takie główno.....
Sorka musiałam sie wygadac.

. No ale tak już mam i koniec.Agamir składała :-)ale dużo wcześniej niż przed upływem 182 dni.Bardzo sie bałam ze malenstwo moze urodzic sie za wczesnie a teraz juz oki. Mam pytanie czy ktoras z was po wykorzystaniu tych 182 dni składala wnioske do ZUz o swaidczenie rehablitacyjne?