• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Ja nic nie prasuje tzn na bierzaco tylko. Ale wiem ze jak zaczne szykowac dla smerfa znow zaczne prasowac prosto z linki(bardzo lubie w czasie seansu filmowego) teraz mam wiecej miejsca w szafach wiec sie bedzie opłacało:-p Ale napewno nie posciel a tymbarzdiej gacie:-D:-D:-D

Kaka ja poscieli nigdy nie prasowalam, jeszcze czego, moja mama swoją wozi do magla, a nasza ze sznurka odrazu na wyrko
czarna gacie to juz przesada, ja tez prasuje przed tv

A to co przynieślismy z 20-30 minutowego spacerku, ten duży to męża, wiecej nie zmieścio nam się w rączki, nastepnym razem biore siatke.

Na zdjeciach wkleje fote z wesela

Kaka slyszalam ze dzis cisnienie strasznie spada i mi tez cos jakos nie bardzo dzisiaj:baffled:
a z tym prasowaniem gaci czy poscieli to dla mnie lekka przesada:tak:ale jak ktos lubi to prosze:-D
ja wlasnie za chwile zaczne smazyc kanie:tak:sasiad przyniosl bo 3 wiadra nazbieral:tak:a tak mi sie grzybow chcialo:-)
jutro o 5 rano musze wstac bo o 6 wyjazd do Warszawy:-(mama na wakacje, a ja na dworzec i zabieram sie za nauke, bo teraz mam motywacje zeby te egzaminy pieprzone zdac, bo inaczej dziekanki nie dostane.
oj a ja znowu zdjec nie zobacze:(czarna jak moge wejsc na zamkniety?bo nie rozumiem dlaczego nie moge:(

reklama
blond a mi sie własnie chce kani, ale co zrobie, albo jeszcze badziej sosiku z maślaków, ale jakos ich nie widac. Zaraz poobieram te i zobaczymy na co pójdą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry