Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
choć boję się jak diabli, i też zamierzam się wziąć za mycie okien i jakieś grubsze porządki żeby naprawdę bylo wcześniej , choć pewnie to i tak nie będzie miec większego znaczenia.
, ale pościel to prasowalam ostatnio jak Mama jeszcze żyla bo Ona musiała krochmalić i prasować
a teraz jak u Ppatqi prosto na łóżko
Ja jakos sie przyzwyczailam i posciel prasuje,choc faktycznie nie ma takiej potrzeby;-)Wczoraj mój tato stwierdziłm, że nie prasowanie poscieli po praniu jest tez szczytem lenistwa - ale ja mam to w nosie. Najwazniejsze, że wszystko jest czyste. Zycie trzeba sobie uprzyjemniac![]()
Nie co do majtek to lekka przesadaAgamir to zes przeszładobrze ze wszytsko sie układa byle te 2/3 tyg
Kaka moja sis nawet gacie prasuje![]()

To dobrze,ze juz wszystko ok,odpoczywaj jak najwiecej:-)!Witam Was serdecznie dziewczyny. Lezałam w szpitalu bo spadłam ze schodów i trzymali mnie kilka dni na opserwacji i wrociłam do domku . Po dwoch dniach dostałam skurczy i plamienia i zabrali mnie na dłuzej. Teraz juz ponoc oki i jesli dostane skurczy to bede juz rodzic bo lekarz powiedzial ze malutki powinien dac sobie rade wazy 2 kg wiec nnie bedzie kłopotow. Zostało nam oficielanie do spotkanie z małym 40 dni wiec juz niebawem bedziemy razem. Bola mnie tylko bardzo plecy ale to dlatego ze maly wierci sie bardzooooo. Przytyłam tylko 6,5 kg i lekarz powiedział ze jak jeszcze kg przytyje to bedzie sukces.Wiec po porodzie bede wazyc mniej niz przed porodem. Miłego popołudnia. Nie siedze przy komputerku bo maz na mnie krzyczy.![]()

mam nadzieje,ze mi to minie
Uspokoilam sie troszke,bo mala zaczela kopac
JA niestety jestem po mamie pedantką i prasuję wszystko, co wypiorę (M. się śmieje, jak widzi "kostki" w szufladzie, ale wiem, że lubi)....Kaka moja sis nawet gacie prasuje![]()
Oj tak, masz rację. Mialam dziś doła, Mała załatwiła sobie nos (będzie duuuży strupSerducho daje mi się we znakijakiś dzień dzisiejszy jest do bani.
), ale jakoś po filmie ("Rezerwat. Praskie miraże" 2007) podnioslam się i zaraz mykam lulać z Julą.To jest cios poniżej pasa!!!!!! Marzy mi się grzybobranie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ula, fajny dzieńWitajcie kobietki, nareszcie doczytalam do końca, dużo tego napisalyście.
Ja miałam dziś fajny dzień, pojechaliśmy wszyscy do lasu, zrobilismy sobie piknik, malej zabralismy rower i tak ze 3 godz nam zeszlo, potem pojechaliśmy trochę polaziliśmy po sklepach a teraz wreszcie odpoczynek,,,)))