Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(hm powaznie mysle)spokojnej podrózy. co do watku to nie wiem dlaczego nie masz napisze do Moderatorki znowoj a ja znowu zdjec nie zobaczeczarna jak moge wejsc na zamkniety?bo nie rozumiem dlaczego nie moge
![]()

plissss wstaw sobie taki suwaczek jak my mamyKaka 32tydz. a ponieważ to blixniaki to krzyczą na mnie żebym nie rwała się do tego typu prac... Więc nie wyglądam przez okna bo mnie drażnią. he he
i maja racje ze krzycza tez bym krzyczała

ile nerwów mnie to kosztowało
te nasze stare sciany. niby gładzone itp a krzywizne z daleka widac
az sie boje robic ten drugi pokój:-

Ale jestem dziś padnięta, moje dwie kotki naraz dostały ruję, jedna przechodzi spokojnie ale drugiej odstawiłam pół roku temu tabletki (chciałam zrobić jej zabieg ale ciągle przekładałam) i noc z głowy. Byłam już u weterynarza po tablety, więc będzie ok, bo ta druga diablica taka jurna że potrafi wyć całą noc i jeszcze tą spokojniejszą prowokuje, a ruje miewała na początku 10-dniowe, kocia masakra :-)
), a na zabieg mi jej szkoda. Ale są dni, że jest upierdliwa do potęgi 
Cześć Gosia.
Ja "rzuciałam" kawę odkąd mi serducho przyspieszyło i przerzuciałam sie na zbozową Nestle Caro - pychotkaNawet nie czuję zbytnio braku zwykłej kawy.

Witajcie!!!ale stron naskrobalyscie przez te 4dni...nie nadrobie,ale teraz bede na bierzacoU nas od piatku znajomi,wczoraj wieczorem pojechali.Powiem szczerze,ze wymeczona bylam po tych paru dniach,to juz nie dla mnie.Jezdzilismy i zwiedzalismy,ale dla mnie to juz meczarnia.Tylko marudzilam i w kregoslupie cos mnie boli od 4dni,takze chodze jak polamana
Pogoda nawet dopisala...Dzis nawet obiadu nie robie tylko odpoczywam caly dzien!!!!:-)
magdziunia powodzenia!!!
Lecę kopytka odsmażyć młodemu bo już słyszę, że wrócił ze spaceru i rządzi na podwórku!
Mój brat dzielnie wychodzi z Jasiem codziennie po 3 godziny!!
Kochany z niego człowiek!

Witam Was serdecznie dziewczyny. Lezałam w szpitalu bo spadłam ze schodów i trzymali mnie kilka dni na opserwacji i wrociłam do domku . Po dwoch dniach dostałam skurczy i plamienia i zabrali mnie na dłuzej. Teraz juz ponoc oki i jesli dostane skurczy to bede juz rodzic bo lekarz powiedzial ze malutki powinien dac sobie rade wazy 2 kg wiec nnie bedzie kłopotow. Zostało nam oficielanie do spotkanie z małym 40 dni wiec juz niebawem bedziemy razem. Bola mnie tylko bardzo plecy ale to dlatego ze maly wierci sie bardzooooo. Przytyłam tylko 6,5 kg i lekarz powiedział ze jak jeszcze kg przytyje to bedzie sukces.Wiec po porodzie bede wazyc mniej niz przed porodem. Miłego popołudnia. Nie siedze przy komputerku bo maz na mnie krzyczy.
. Uważaj na siebie i dbaj mocno. Dobrze, że się słuchasz męża w tym temacie 

Kaka 32tydz. a ponieważ to blixniaki to krzyczą na mnie żebym nie rwała się do tego typu prac... Więc nie wyglądam przez okna bo mnie drażnią. he he

Noo, fajnie tak razem na świeżym powietrzu poleniuchować...![]()
ja juz wykapana leze w łózeczku. Niebedzie zaskoczeniem jak powiem ze jeden pokoik wytapetowanyile nerwów mnie to kosztowało
-
-(i aż jestem ciekawa co rankiem zastane czy tapete na scianie czy na podlodze
idu zaraz spac chyba![]()
bo myślałam, ze założysz dwie od razu hehehehe
ale byłas grzeczna i bardzo dobrze.
. Teraz robią dobre kleje.
A juz nic mi się nie chce kupować na te kilka tygodni. Spodnie mam ale gorzej z ciepłym sweterkiem
czarna jesteś nie do pobiciaja juz wykapana leze w łózeczku. Niebedzie zaskoczeniem jak powiem ze jeden pokoik wytapetowanyile nerwów mnie to kosztowało
-
-(i aż jestem ciekawa co rankiem zastane czy tapete na scianie czy na podlodze
idu zaraz spac chyba![]()

Czarna ma rację, gdyby ci egzaminatorzy widzieli, jak się poświęcasz wożąc M. 
Potem bedziesz sie wkurzać, bo maluchy naaaaaprawdę szybko rosną i ubranka trzeba dokupować co chwilę 

Rennie pomogło ale na jakiś czas.