reklama
blond_20
Czarownica
naprawde sie rozciagnela???bo mi normalnie pokazuje tylko sa kolo siebie...kurczeBlond, masz suwaczki obok siebie i się strona rozciągnęła
A swoją drogą to bardzo jestem ciekawa, jak naprawdę powstaja niektóre "produkty"![]()

minisia mi na poczatku tez sie wkleic nie chcialy bo ja nie ten link wklejalam

blond_20
Czarownica
nie mo bez sensu
mi pokazuje ze jest dobrze u mnie na profilu a tu obok siebie...wrrrr
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
BLOND ja juz nie wiem co ty masz z tym brzuszkiem ze on cie tak non stop boli Ale jutro masz usg i napewno bedzie wsio oki :-)Nic nie rob kochana :-)
PPATQA jak masz lenia to lez i nic nie rob ja tez go mam :-)
GOSIU zazdroszcze chumorku :-)
Moj M jedzie do domu bedzie za jakies 30 min jak M dojedzie do ja wyjde z Waflem po niego i pojdziemy razem dac pieskowi kocie jedzienie heheh :-)
M jest strasznie wscielky i ja tez i zabronilam mu juz dzis gadac o tej kasie zobaczymy jak to bedzie z ta kasa jutroA dzis juz nie chce o tym gadac aby sie nie denerwowac
Dzis mial jednak przyjechac wlasciciel po kase ale jeszcze go nie ma i sie wkurzam bo mama chce isc spac bo rano wstaje do pracy i wczas ona chodzi spac Ja tez juz zmeczona i jak wroce ze spaceru to chcialbym sie umyc i byc w pizamie a tak to glupie przed wlascicielem paradowac w pizamie Wkurza mnie ze jest juz dosc pozno a go nie ma :-(
Moja Oliwia kopie pieknie i to mnie cieszy :-)
PPATQA jak masz lenia to lez i nic nie rob ja tez go mam :-)
GOSIU zazdroszcze chumorku :-)
Moj M jedzie do domu bedzie za jakies 30 min jak M dojedzie do ja wyjde z Waflem po niego i pojdziemy razem dac pieskowi kocie jedzienie heheh :-)
M jest strasznie wscielky i ja tez i zabronilam mu juz dzis gadac o tej kasie zobaczymy jak to bedzie z ta kasa jutroA dzis juz nie chce o tym gadac aby sie nie denerwowac
Dzis mial jednak przyjechac wlasciciel po kase ale jeszcze go nie ma i sie wkurzam bo mama chce isc spac bo rano wstaje do pracy i wczas ona chodzi spac Ja tez juz zmeczona i jak wroce ze spaceru to chcialbym sie umyc i byc w pizamie a tak to glupie przed wlascicielem paradowac w pizamie Wkurza mnie ze jest juz dosc pozno a go nie ma :-(
Moja Oliwia kopie pieknie i to mnie cieszy :-)
blond_20
Czarownica
no
udalo sie
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
BLOND super juz suwaczki wygladaja i strona nie jest rozciagnieta :-)
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
jest już ok!!!!!;-)nie mo bez sensumi pokazuje ze jest dobrze u mnie na profilu a tu obok siebie...wrrrr

Minisiu, śliczny Weronikowy napisik

PS. Od jutra mleko z Olecka i jogurty z Augustowa (bo mam pewność, że mleczarnie skupują prosto od rolników

Podziel się: