reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

polecam dokument Chleb nasz powszedni na Canalu, tam jest o produkcji wielkotowarowej zywnośc, produkcji nie hodowli bo to cięzko nazwać hodowla lub chowem

Ja już mam poprane wszystkie ciuszki łącznie z 68, te po chrzesniaku, tylku z kilku rzeczy nie moge wygonic plam, jeszcze musze to w proszku dzidziusiwym wyprac więc zostawiam sobie na przyszły tydzień

Ostatnia edycja:
reklama
Motylu to trzymamy kciuki za mamę :happy:
Wanilia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tfu tfu tfu
Gosia miłego weekendowania :rofl2:
Zawadka dobrze, że synek się aklimatyzuję, bo jeszcze wiele wrażeń przed nim

Ja wczoraj już nie miałam czasu zajrzeć wieczorem, bo robiłam ...rybę po grecku :rofl2:
U nas pada od samego rana i nie bardzo mam plan na dzisiejszy dzień :baffled:
Ja ten program o mięsie widziałam, a o mleku obejrzę sobie później w necie. O tym programie na C+ też słyszałam. Muszę lecieć bo mi dziecko w lodówce z głodu buszuje. Do później :laugh2:

Hej KObitki!!!!!
Wstałam, jak zawsze tuż przed siódmą (za sprawą mojej J., żeby nie było, że sama z siebie:laugh2:), już po sniadanku, w trakcie kawki. Muszę skończyć dziś prasować, bo M. jutro zjeżdża do domciu :laugh2::laugh2::laugh2:, a ja nie cierpię zaległości ubraniowych:baffled:
Idę dziś do ginki (przyjmuje do 13), a potem lecę umówić się do fryzjera :-p. Czyli do później, Kochane!!!!!!!!!!!!!!!! :************************

Dziękuje dziewczyny za wszystkie życzenia :-)

Byłam wczoraj na szkole rodzenia i ćwiczyliśmy oddechy. Najdłużej wytrzymuje na bezdechu. W pewnym momencie nawet mój mąż się wystraszył że nie oddycham hahaha. No i jeszcze okazało się że jestem jedyna w grupie która ma mieć chłopczyka.

Wczoraj miałyśmy niezłą historie w szpitalu. Akurat jak zaczynałyśmy zajęcia przywieźli kobietę z noworodkiem. o się okazała. Poszła na kontrolną wizytę do lekarza a lekarz patrzy i mówi rodzimy. Urodziła na fotelu. Bez buli , bez jakichś skurczy. Nic...... Normalnie szok. :szok: Niektóre to mają szczęście. :-)

A ja dziś miałam niezłą akcję. Zrobiłam sobię kawkę i usiadłam przed kompem razem z paczką delicji. Ledwie jedną wzięłam do ust, patrzę a tam robal wyłazi! Jeny, no takiego czegoś to jeszcze nie było!!!! wlazłam na stronę wedla i chciałam wziąć adres mailowy żeby do nich skargę napisać, ale jedyne co znalazłam to jakiś formularz, który oczywiście wypełniłam, żadając zadośćuczynienia. Nie chodzi mi o kase, ale żeby ciężarna kobieta robactwo jadła?????
Matko kochana ja chyba bym im głowy pourywała - taka firma a robale bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Moj M jedzie do domu bedzie za jakies 30 min jak M dojedzie do ja wyjde z Waflem po niego i pojdziemy razem dac pieskowi kocie jedzienie heheh :-)
M jest strasznie wscielky i ja tez i zabronilam mu juz dzis gadac o tej kasie zobaczymy jak to bedzie z ta kasa jutroA dzis juz nie chce o tym gadac aby sie nie denerwowac
Dzis mial jednak przyjechac wlasciciel po kase ale jeszcze go nie ma i sie wkurzam bo mama chce isc spac bo rano wstaje do pracy i wczas ona chodzi spac Ja tez juz zmeczona i jak wroce ze spaceru to chcialbym sie umyc i byc w pizamie a tak to glupie przed wlascicielem paradowac w pizamie Wkurza mnie ze jest juz dosc pozno a go nie ma :-(

Moja Oliwia kopie pieknie i to mnie cieszy :-)
Nie no przegięcie na całego - ten szef to ma chyba wszystkich potrzebujących pracowników w d... qźwa - przepraszam, ale to denerwujące bardzo.

bry wieczór kochane
nie dam rady nadrobić wybaczcie
tylko melduję się ze u nas wszystko OK, mała już głową w dół, wazy 2600, nadal szczelnie wszytko pozamykane i na to mam prikaz zwiększyć aktywnośc hmm ciekawe jak ja ja i tak non stop w ruchu.
Młody od 1.09 chodzi do przedszkola i przyznam ze pierwsze 4 dni to psychicznie byłam straznie wymęczona on też ale już z dnia na dzien tfu tfu jest lepiej więc i mi już dobrze :-)
pozdrawiam, ciagle myśle o Was
buziaczki papap spokojnej nocki
Zawadko ciesze się, że maluszek zdrowiutki i już główką w dół a jaka piękna waga.

Witam mamuski w piatek :tak:
Ja wczoraj po wczesniejszej nieprzespanej nocy padlam wczoraj spac o 21,30
I fajna mialam noc wyspalam sie oczywiscie zaliczylam 2 pobudki a 3 byla o 5,20 ja M wstawal :tak:Ja tez wstalam zjadlam kanapke i o 6 poszlam dalej spac do 8
Ja juz po sniadaniu dzis jak to u mnie ostatnio 8 tostow i banan;-)

Wczoraj jak poszlam po M na przystanek to poszlismy dac pieskowi jedzenie i jak M wchodzil tam z puszka dla pieska to jakis facet z balkonu krzyczal co my tu chcemy wiec moj M grzecznie ze przyszlismy dac pieskowi biednemu jedzenie a ten facet CIEKAWE ???? :crazy:wiec ja nie wytrzymalam i mowie mu tak :
"NIE PRZYSZLISMY COS UKRASC ALE JESZCZE NIE WIEMY CO :crazy:JAK KTOS NIE WIDZI NIC INNEGO POZA SOBA TO I PIESKA BIEDNEGO NIE ZAUWAZY "facet buzie otworzyl i nic nie powiedzial a ja bylam podbuzowana i jak M wrocil do mnie to ja do M mowie tak aby ten facet slyszal "PANUJE POWSZECHNA ZNIECZULICA WSROD LUDZI I JAK CZLOWIEK IDZIE SOBIE PRZEZ RYNEK ( bo wlasnie tem ten piesek chodzi )TO NIKT NIE WIDZI BIEDNEGO PIESKA ,BEZ SIERSCI NA GRZEBIECIE BO JUZ PCHLY MU JA CALA ZJADLY ,IDA TAKIE SAME KOSCI ZERO MIESNIA I PIES LEDWO CO CHODZI TO NIKT TEGO NIE WIDZI A ZE PIES MA TU SWOJE MIEJSCE TO NAWET LUDZIE KTORZY TU MIESZKAJA TEGO NIE WIDZA :crazy::crazy::crazy:"

Wiem dobra jestem ale jakos w ciazy sie strasznie szczera do wszystkich zrobilam hehe Dobra ide was poczytac :-D

Dorotko niestety panuje znieczulica - piesek jest dobry na początek a później komuś się nudzi i wywozi psa do innego miasta.
Albo przywiązuje w lesie i niech .... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dobrze powiedziałaś temu dziadowi.
Co za bydle.

MADZIU dzieki :-)
GOSIU 3 mam kciuki za wizyte i czekam na relacje :-)
ZAWADKA witaj ponownie i ciesze sie ze wsio u Ciebie dzidzi :-)Bywaj u nas czesciej No i zwieksz ruch jak lekarz przykazal :-)
BLOND 3 mam kciuki za USG i czekam z niecierpliwoscia :-) Moze dowiesz sie dzis skad u ciebie te bole brzucha :-(

Co do nabialu to ja przed ciaza miewalam u siebie skaze bialkowa bo strasznie lubialam i pilam duzo mleka jogurtow itp a w ciazy praktycznie wogole nie pije i chyba to tez nie dobrze :-(
Jakos w ciazy mnie do tego nie ciagnie Na pocztku cos tam jaks serek a teraz to tylko ser zolty i czasem bialy I chyba mam kompleks aby nic dzidzi nie bylo ze mamusia prawie nabialu nie jada w ciazy :-(
KAKA milego dnia :-)

reklama
PS. Od jutra mleko z Olecka i jogurty z Augustowa (bo mam pewność, że mleczarnie skupują prosto od rolników:tak:), a sera przez jakis czas nie tknę... :-p A jednak wpadłam w sidła medialnego szumu ;-)
Gosia mleko zawsze jest od rolników, tylko sposób przetwarzania pozostawia wiele do życzenia. Tylko mleko od krowy tak naprawdę jest mlekiem, a reszta to sama chemia, niestety :no:

nie dam rady nadrobić wybaczcie
tylko melduję się ze u nas wszystko OK, mała już głową w dół, wazy 2600, nadal szczelnie wszytko pozamykane i na to mam prikaz zwiększyć aktywnośc hmm ciekawe jak ja ja i tak non stop w ruchu.
Młody od 1.09 chodzi do przedszkola i przyznam ze pierwsze 4 dni to psychicznie byłam straznie wymęczona on też ale już z dnia na dzien tfu tfu jest lepiej więc i mi już dobrze :-)
Zawadka miło Cię widzieć, oj trudno Ci bęzie nadrobić zaległości ;-)
wanilia79 a feee:crazy: Dobrze, ze zauważyłaś bo coby było gdybyś dopiero zauważyła jakbyś kilka zjadła. A może w tym sklepie co kupiłaś mają jakieś problemy z opanowaniem robactwa?
No właśnie feeeeeee...nawet mi nie mów, na samo wspomnienie mi się niedobrze robi :crazy:, a pudełko do wczoraj było szczelnie zapakowane!

Muszę was troszkę poczytać ,nadrobić zaległości .
Kulfon oj cięzko będzie nadrobić ;-):-p
Muszę lecieć bo mi dziecko w lodówce z głodu buszuje. Do później :laugh2:
Kasia, ale zaradna ta Twoja Martynka, hehe:-D

, a potem lecę umówić się do fryzjera :-p. /quote]
Gosia znów do fryzjera? a co tym razem?:szok:

Wczoraj miałyśmy niezłą historie w szpitalu. Akurat jak zaczynałyśmy zajęcia przywieźli kobietę z noworodkiem. o się okazała. Poszła na kontrolną wizytę do lekarza a lekarz patrzy i mówi rodzimy. Urodziła na fotelu. Bez buli , bez jakichś skurczy. Nic...... Normalnie szok. :szok: Niektóre to mają szczęście. :-)
Też tak chce!!!:tak::tak::tak:

A ja od rana wstałam z bólem gardła, wypiłam już herbatkę z miodem (bo cytryny nie mam w domu), ale jak narazie nie widzę poprawy. Pogoda paskudna, ale w końcu jesień idzie. :crazy:
Może dziś skoczę do miasta po jakieś zakupki, bo nie chce mi się w chałupce siedzieć.

Papatki !!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry