Witam!
No dzis aktywnosc jest niesamowita!!!
Ja po 7 wstalam zawiezc Wike do szkoly potem wrocilam po meza i synka bo pojechalismy na zakupy i tak nam do 11 zlecialo;-) Potem po Wike i na szczepionke z Matim.Musze Wam powiedziec ze mam dzielne dziecko bo nawet nie pisnol!!! a babci powiedzial ze mamusi obiecal ze nie bedzie plakal
i slowa dotrzymal!!
Ja wlasnie zajadam sie serkiem Feta
w oleju z czosnkiem i oliwkami
Moja Wika juz odrobila lekcje!ciekwe jak dlugo bedzie iala zapal bo ja jak zaczal sie weekend to do torby w niedziele wieczorem zagladalam

Jutro wioze ja na kolko taneczne bo pani ich namawia a moja sroczka wszedzie pierwsza
Pogoda u nas do d.... i ja rowniez zlapalam wiruska
pije herbatke z miodem i cytrynka ora biore asckorutical.
Dzis kupilam w aptece Bepanthen wiec juz wsio mam teraz napewno
Dorotka oj z ta kasa to was ale wstrzymuje no
Justynka i Agniesia napewno juz na dniach sie rozpakujecie
Kaka a na ciebie tez bym stawiala Twoja siostra ma racje to moze byc przygotowanie do porodu
Czarna biedny maluda no:-(
małaulka to lez i odpoczywaj
Blond link niesamowity ale sie usmialam
A ja mam wizytke juz napewno 18 wrzesnia juz czekam na ten dzien z niecierpliwoscia!!!
No lece dalej czytac
No dzis aktywnosc jest niesamowita!!!
Ja po 7 wstalam zawiezc Wike do szkoly potem wrocilam po meza i synka bo pojechalismy na zakupy i tak nam do 11 zlecialo;-) Potem po Wike i na szczepionke z Matim.Musze Wam powiedziec ze mam dzielne dziecko bo nawet nie pisnol!!! a babci powiedzial ze mamusi obiecal ze nie bedzie plakal

Ja wlasnie zajadam sie serkiem Feta

Moja Wika juz odrobila lekcje!ciekwe jak dlugo bedzie iala zapal bo ja jak zaczal sie weekend to do torby w niedziele wieczorem zagladalam

Jutro wioze ja na kolko taneczne bo pani ich namawia a moja sroczka wszedzie pierwsza

Pogoda u nas do d.... i ja rowniez zlapalam wiruska

Dzis kupilam w aptece Bepanthen wiec juz wsio mam teraz napewno

Dorotka oj z ta kasa to was ale wstrzymuje no

Justynka i Agniesia napewno juz na dniach sie rozpakujecie

Kaka a na ciebie tez bym stawiala Twoja siostra ma racje to moze byc przygotowanie do porodu
Czarna biedny maluda no:-(
małaulka to lez i odpoczywaj
Blond link niesamowity ale sie usmialam

A ja mam wizytke juz napewno 18 wrzesnia juz czekam na ten dzien z niecierpliwoscia!!!

No lece dalej czytac