reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Wlasnie byl wlasciciel :-) i zagadalam go o ta kaucje i nie ma problemu mozemy zaplacic jak bedziemy mieli :-) :-) :-) przynajmniej to jedno sie udalo normalnie kamien z serca :-)
A co tu tak wieczorem cicho :-( JA jakas spiaca sie zrobilam ide zjesc troche zupy choc wcale nie jestem globna ale jak nie zjem to nie zasne bo bede miala wyrzuty sumienia ze Oliwka glodna :-(
Jak zjem to jeszcze wpadne wiec nie mowie dobranoc hehe

Ostatnia edycja:
hej,
witam się wieczorową porą. Oczy mi się kleją, ale nie dam się, bo im więcej śpię, tym bardziej chodzę zmęczona (dziwne, nie?)

Czarna, trzymam kciuki za brata :tak::tak::tak:
Blond, oczywiście trzymam mooocno kciuki!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
Wanilia, super zakupki:tak::tak::tak:
Ppatqa, Tobie i poprzedniczne dziękuję za info. Mówię Wam, że przerzucam się na orzechy :laugh2: (np. te w M&M'sach):-p
Dorcia, no widzisz, super!!!!!!!! :tak:;-)
Minisia, pracowity miałaś dzień :tak: A Mati baaardzo dzielny!!!!!!:tak:
Kasia, udanego wieczoru!!!!
Kaka, a Tobie udanego weekendu!!!!!!!!

Anecia[/B] chyba musimy się spotkać, u Ciebie jest cytryna, u mnie miód, to razem będziemy się leczyły ;-):-p .
wanilia79 serdecznie zapraszam na herbatkę. Choć nie wiem czy coś mi pomoże bo coś temperatura mi rośnie pod wieczór:sorry2:
czarna79 dobrze ze bratu nic się nie stało. Cieszę się ze wózio juz w domciu:-)
dorotka to dobrze, ze ten właściciel ludzki człowiek i rozumie Waszą sytuację:tak:
ppatqa ale miałaś pracowity dzionek. Ja dzisiaj jakaś nie do życia:rofl2:
kaka82 miłego pobytu u teściowej:-)
A ja dziś po spotkaniu z kumpelką, znów wybuliła 200zł za wizytę a lekarz cały czas jej mówi ze jest nadzieja że zajdzie w ciąże:baffled:. Przypisał jej tabletki, które za 3 szt kosztują coś ok. 250zł.Teraz siedzę u rodziców, i czekam na mojego M-jeszcze nie wiadomo czy dziś wróci ale jest nadzieja...Byłam z mamą na długim spacerze, aż mnie nogi bolą:zawstydzona/y:
Miłej nocki.

No i w koncu ja sie witam, juz sie za wami stesknilam:tak: Ten tydzien minal mi tak szybko...mielismy wczoraj wracac, ale cos tam z samochodem sie stalo i jacek wziol jeszcze dzisiaj wolne i wrocilismy z malymi przygodami dzisiaj prosto do lekarza. Oczywiscie auto (transit-firmowy m.) caly zaladowany, i z radoscia stwierdzam ze do kupienia zostal mi jeszcze tylko wozek:-)
Lekarz jak mnie badal to byl w szoku, powiedzila ze macica jest tak wielka jak powinna byc pod koniec 36 tygodnia, i mowi ze wszystko tam u mnie "od spodu" juz sie przygotowuje, wiec kazal brac przez 2 tygodnie luteine a potem niech sie dzieje co chce:-):-):-)
Nie wiem czy nadrobie to co napisalyscie, bo sporo tego a dzisiaj juz padam na twarz, a korci mnie zeby rozpakowac wszystkie torby i zlozyc lozeczko, tylko m. jeczy ze mam to zostawic na przyszly tydzien, i moze go poslucham jak sie mna zajmie;-)choc i w to watpie bo ma nowa zabawke, kupilam mu nawigacje na rocznice i jest przeszczesliwy, ach faceci to jak dzieci;-);-);-)

Dorotko ciesze sie bardzi ze trafilas na normalnego czlowieka:tak:ja tez jak jestem glodna to boje sie ze Rafal tez ale to chyba tak nie jest nie?:tak:
Co TY! Organizm wyssie z Ciebie wszystkie soki, a da Małemu :tak::tak::tak::tak: Kobiety jako matki to maja przesr...., bo zobacz, co się dzieje przy karmieniu piersią. Wapń i inne minerały są wypłukiwane z naszego organizmu dla potrzeb dziecka. To baaardzo altruistycznie ze strony Pana Boga :laugh2:

Co TY! Organizm wyssie z Ciebie wszystkie soki, a da Małemu :tak::tak::tak::tak: Kobiety jako matki to maja przesr...., bo zobacz, co się dzieje przy karmieniu piersią. Wapń i inne minerały są wypłukiwane z naszego organizmu dla potrzeb dziecka. To baaardzo altruistycznie ze strony Pana Boga :laugh2:
Dobre napiszemy petycje i wyslemy do Benedykta:-D:-D:-D
Dorotka widac ze gosciu jest zyciowy
Gosia to bardzo normalne im dłuzej sie spi tym wiecej sie chce
Anetko trzymam kciuki za twoja kolezanke aby wreszcie zamieszkała w jej brzusiu fasolka
Magdasf normalnie cały dzien mi po głowie łaziłas. Dobrze ze wpadłas do nas:))bo juz sie bardzoooooo martwiłam

reklama
ANTUANET zdrowiej kochana :tak: 3 mam kciuki aby M wrocil dzis do domu.
MAGDASF1 witamy po przerwie Fajnie ze wizyta u rodzicow udana i zakupiki udane :tak:
BLOND wlasnie ja jak nie jestem glodna to i tak musze cos zjesc bo boje sie ze OLIWIA glodna

Dziewczyny moja mala teraz strasznie buszuje ale normalnie masakra.Jakby zaraz miala wyjsc przez przuch Mam nadzieje ze nic jej nie ma ze az tak strasznie sie wierci.W jednymmomencie na chwile sie nie rusza a pozniej tak sie rozpycha ze jakbym zalozyla kurtke na siebie to byloby to widac.Tancuje tam normalnie a ja sie boje aby nic jej nie bylo a teraz jakby sie trzesla czy cos Kurcze mi to nigdy nie dogodzisz jak sie nie rusza to zle a jak mocno sie rusza tez niedobrze :szok:

Do góry