Witam sie w sobote
MINISIA ciesze sie ze twoja maluda sie rozszalala bo pisalas ze z ruchami ostatnio kiepsko ale na szczescie juz maluda ma lepsze dni i kopie mamuske ;-)
CZARNA i jakie wiesci o bracie ??????????
MALAULKA fajnie ze wozio juz dotarl a moze jakies fotki karocy ???????;-)
WANILIA to super ze rodziece i tesciowie zajmuja sie kupnem najwazniejszych i najdrozszych rzeczy ;-)
U mnie moja mama nie ma kapletnie kasy

Tesciowie sa daleko i wogole sa beznadziejni wiec nie moge na nich liczyc Nawet na naszym slubie nie byli a powiadomili nas ze ich nie bedzie w piatek wieczorem a w sobote slub

Wogole tesciow mam beznadziejnych nic z siebie nie daja tylko by brali jeszcze

Z ojcem moim nie utrzymuje kontaktu .Brat mial nam kupic wozek ale pisalam wam o ostatnich klopotach brata i niby jest lepiej ale kasy na wozek raczej nie uzbiera Nawet go o to nie pytalam bo juz ma dosc swoich klopotow z kasa Ale kto ich nie ma ??????

Wiec zostalo nam sie samemu ratowac Wozek kupilam nowy ale bardzo tani za 370 zl a lozeczko lolezanka mi dala
Ja poszlam spac przed 22 i budzilam sie do 4,45 ze 4 razy lub wiecej ale szybko zasypialam wiec nie bylo zle

Ale juz nie spie od 4,45 bo zasnac nie umiem a jeszcze niedawno zaczelo mnie strasznie bolec na zoladku Bol taki skurczowy bo lapalo i trzymalo i puszczalo ale bolalo tak jak sa piersi z gory do dolu i skonczylo sie oproznieniem i jest troche lepiej choc jeszcze taki dyskomfort czuje
JUSTYNKA moj GRZEGORZ wrocil wczoraj po 13 do domu i teraz ma 2 dni wolnego normalnie tez musze to gdzies zapisac bo to sie prawie nie zdarza Wiec i tobie zycze milych dni z mezem
Moj M zabiera sie dzis za tapetowanie kacika dla OLIWI wreszcie juz sie nie moge doczekac rezultatu ;-)
Dobra musze isc z psem na dwor bo ja nigdy nie chodze rano tylko M ale wafel juz bidny siedzi i patrzy na M kiedy z nim pojdzie wiec raz ja moge isc z nim rano na dwor
Sory sie ze tak rozpisalam MILEJ SOBOTY ale oczywiscie jak zawsze bede zagladac
AHA ja zaraz wstawiam do pralki moje nowe ciuszki dla OLIWI dostalam je wczoraj

a glowna sprawczyni tych ciuszkow moze sama wam sie przyzna ze to od niej te ciuszki A ja jestem strasznie szczesliwa
JUSTYNKA masz racje ciuszki dla dziecka sprawiaja ogromna radosc Normalnie jak sobie cos kupie to sie tak nie ciesze jak kupie cos dla OLIWI