Wlasnie przeszlam taka serie skurczy ze masakra.Jak to nie sa jeszcze "te"to ja nie wiem jak ja to przezyje.Normalnie musialam oprzec sie o wanne i kucac bo myslalam ze odlece i tak kilka pod rzad.A teraz nic.
Chyba zaczynam sie bac....Jak maz wroci z pracy biore sie za poscielenie lozeczka dla malej...
Dziewczyny albo ja jetem jakas dziwna ale Agnieszka ja jakbym miala takie surcze jak ty to juz bym do szpitala jechala

Skad moglas wiedziec ze one ci przejda ?????? a jakbys tak za dlugo czekala ze skurczami w domu ???????
Nie wiem moze ja jestem jakas dziwna :-(
Aga dasz rade jak my wszystkie jakos musimy dac rade ;-) nie mamy innego wyjscia .
WANILIA dzieki za dobre slowa ;-)I ciesze sie ze z gardelkiem jest lepiej

ANTUANET supcio ze maciue juz wozeczek

Ja tez bym nie wytrzymala i go rozpakowala .Biedny twoj M wrocil o 24 a o 4 w nocy zas musial jechac Ale jak piszesz ze czesto jest w domu to rozumiem ze od czasu do czasu moga zdazyc sie takie dluzsze wypady Dobrze ze mu fajnie placa ;-)
CIRIL i jak pakowanie ??????
MADZIU mielgo segregowania ciuszek

CZARNA bidoku nie rob wszystkiego sama

Ja to bym na twoim miejscu albo wogole kiedys nie posprzatala niech M zobaczy jak to jest ladnie jak jest syf w domu

albo poprostu bym sie upomniala Ja to taka szczera jestem i mowie jak mi nie pasuje nawet jakbym miala sie poklocic.Poloz sie i odpoczywaj
Ja juz tez posprzatalam 2 pranka powiesilam i slicznie sie susza ubranka dla Oliwi od cioci z BB CZARNEJ ;-)

pewnie zescie sie domyslaly.
CZARNA dziekuje ci bardzo

Kurze wytarte ,klatka schodowa umyta ,lazienka i wc rowniez wyczyscilam i kuchnia jest czysta Jeszcze zostaly podlogi w domu ale ja powiedzialam NIE WIEM KTO TO ZROBI ALE JA JUZ NIE MAM SIL i M umyje dzis te podlogi
A jak nie umyje to beda na niedziele brudne heheh.
Moja mala kopie slicznie ;-)Az czasem zaboli;-)
MINISIA nie doczytalam sie jaka kare dalas temu facetowi a jestem ciekawa Ale co za glupek
Moj M ma dzis jakies nastroje i sie zlosci jak baba w ciazy