reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Ula mi wlasnie instrukcji nie przeslali do niego!:(
[ame="http://pl.youtube.com/watch?v=Ls8pzbHITNU&feature=related"]YouTube - Gdyby mężczyźni wychowywali dzieci[/ame]
cos dla smiechu o samcach:)
----------------
o matko a jak to sie zrobilo:)

reklama
Dziendoberek;-)
Justys czyzby????:-)no nic trzymam kciuki!!!!
Czarna tez mam czasem taki problem nikt mi nie pomaga tylko wymagaja a j nawet nie mam chwili ale nie zawsze tak jest naszczescie:-D
Dorotko czekamy na foty i tez wiem kto sie przyczynil do ubranek- ciesze sie ze je masz i az milo ze ktos jest chetny by pomoc jak ma taka mozliwosc:tak:
Ja wstalam po 9 i gdyby moj maz nie pamietal o dzisiejszym kursie tanca Wiki to bym jej nie zawiozla bo zapomnialam zupelnie!!! a wiec biegiem mlodym sniadanko i do miasta.Wika zostala w szkola a my na zakupy. Wyszlam z marketu i co widze???? nie moge wsiasc do auta-wsiasc!!!dzrzwi nawet otworzyc-przecisnac sie bo jakis palant doslownie stanal zemna lusterko w lesterko i poszedl sobie na zakupy!!!!!!no wiecie co?/ zeby to jeszcze od pasazera to bym przezyla ale jak kierowce mozna tak przyblokowac????? wiec od strony pasazera wsiadlam do samochodu bo juz byl czas po Wike a gdzie tego goscia znajde i czekac tez nie bede!!! ale wiecie co??? zemsta byla slodka napsocilam gosciowi bo tak mnie wkurzyl!!!!!!!!! mowie wam juz raczej nigdy tak nie stanie taka nauczke dostal!!:-D
Niewiem ale ja zawsze patrze jak parkuje by innym nie utrudniac.

Wika po kursie zadowolona ale zgadalam sie z mamusiami ze w domu kultury jest lepiej ale platne110zl za rok wiec chyba tam ja zapisze bo bardziej profesjonalnie no nic zorientuje sie i zobaczymy.

Ja juz po obiadku kotlety z kurczaka, brokuly i ziemniaczki.
Zaraz wjada tescie wiec ide rurki napelnic bita smietana do kawki.
Milej soboty wpadne pozniej Papa

Napisałam sie i mi znikło
Magdziunia fajnie imię
czarna brawo
dorotko fajny prezent dostałaś, a właściciel mieszkania po prostu super
wanilia ja naszczęście pracuje z konmi, a jak nie są na rzeź to i papierów mniej, a reszta to powiat ale moja działka to pasze i utylizacja a więc nie dużo roboty, chyba ze kumpela na zakaźnych się nie wyrabia to wtedy zasuwamy obie
Magdasf dobrze ze tydzień udany

a mi wczoraj Cezar( wet ze szpitala) przywiózł leki dla zwierzyńca. I dziś była akcja szczepień, odrobaczeń i odpchleń, oczywiście wszystko pozło sprawnie M bo ja wole szczególnie przy naszy Druidku nie latać ze strzykawką bo zawsze jakiegos swira dostaje. Potem pranko,stajnia, obiad dzis mama robiła. Teraz M pojechał do dziadków skośić ogród z ojcem, a ja dopadłam do kompa. W nocy nie spałam od 3 do 5.30, potem obudziłam się po 6 więc nakarmiłam koniki. W nocy był u nas 1 stopień, brrr, a teraz 13 i świeci słońce, ale jest strasznie zimny wiatr ze wschodu.

Wlasnie przeszlam taka serie skurczy ze masakra.Jak to nie sa jeszcze "te"to ja nie wiem jak ja to przezyje.Normalnie musialam oprzec sie o wanne i kucac bo myslalam ze odlece i tak kilka pod rzad.A teraz nic.
Chyba zaczynam sie bac....Jak maz wroci z pracy biore sie za poscielenie lozeczka dla malej...

Ja szaleje z układaniem ciuszków maluszka mojego w szafeczkach i szufladach - to końcówka ufff .... :-D
Obiadek zjedzony - dziś kotleciki mielone, kalafiorek i ziemniaczki.
Najadłam się i teraz to z głodnym mogłabym pogadać hehehehe.
Przez chwilkę słoneczko świeciło, ale jakoś tak nieśmiało.
Zmykam dalej a wieczorkiem jak się uda to poczytam Was i skrobnę jeszcze coś.

Wlasnie przeszlam taka serie skurczy ze masakra.Jak to nie sa jeszcze "te"to ja nie wiem jak ja to przezyje.Normalnie musialam oprzec sie o wanne i kucac bo myslalam ze odlece i tak kilka pod rzad.A teraz nic.
Chyba zaczynam sie bac....Jak maz wroci z pracy biore sie za poscielenie lozeczka dla malej...

Dziewczyny albo ja jetem jakas dziwna ale Agnieszka ja jakbym miala takie surcze jak ty to juz bym do szpitala jechala :tak:Skad moglas wiedziec ze one ci przejda ?????? a jakbys tak za dlugo czekala ze skurczami w domu ???????
Nie wiem moze ja jestem jakas dziwna :-(
Aga dasz rade jak my wszystkie jakos musimy dac rade ;-) nie mamy innego wyjscia .

WANILIA dzieki za dobre slowa ;-)I ciesze sie ze z gardelkiem jest lepiej:rofl2:
ANTUANET supcio ze maciue juz wozeczek :tak:Ja tez bym nie wytrzymala i go rozpakowala .Biedny twoj M wrocil o 24 a o 4 w nocy zas musial jechac Ale jak piszesz ze czesto jest w domu to rozumiem ze od czasu do czasu moga zdazyc sie takie dluzsze wypady Dobrze ze mu fajnie placa ;-)

CIRIL i jak pakowanie ??????
MADZIU mielgo segregowania ciuszek :laugh2:
CZARNA bidoku nie rob wszystkiego sama :no:Ja to bym na twoim miejscu albo wogole kiedys nie posprzatala niech M zobaczy jak to jest ladnie jak jest syf w domu:wściekła/y: albo poprostu bym sie upomniala Ja to taka szczera jestem i mowie jak mi nie pasuje nawet jakbym miala sie poklocic.Poloz sie i odpoczywaj

Ja juz tez posprzatalam 2 pranka powiesilam i slicznie sie susza ubranka dla Oliwi od cioci z BB CZARNEJ ;-):tak: pewnie zescie sie domyslaly.
CZARNA dziekuje ci bardzo :tak:
Kurze wytarte ,klatka schodowa umyta ,lazienka i wc rowniez wyczyscilam i kuchnia jest czysta Jeszcze zostaly podlogi w domu ale ja powiedzialam NIE WIEM KTO TO ZROBI ALE JA JUZ NIE MAM SIL i M umyje dzis te podlogi
A jak nie umyje to beda na niedziele brudne heheh.
Moja mala kopie slicznie ;-)Az czasem zaboli;-)

MINISIA nie doczytalam sie jaka kare dalas temu facetowi a jestem ciekawa Ale co za glupek :wściekła/y:

Moj M ma dzis jakies nastroje i sie zlosci jak baba w ciazy :szok:

Zauważyłam, że na brzuchu włosy mi dęba stoją :-D:-D:-D na całym hehehehhehehhe.
No i maluszek ma czkawkę znów - ach głodomorek mój kochany.
Najwidoczniej to co zjada mamusia bardzo smakuje mojemu synkowi.

a ja tez po obiadku...tzn po KFC....bo mam lenia i w to zimno nie chce mi sie mojego wielkiego tylka z domu ruszac:sorry2:jakis taki senny dzien dzisiaj ze nie wiem co ze soba zrobic....popralabym cos i wyprasowala ale prac bede u mamy wiec nici z pomyslu.

BLOND a ty sie kiedy pakujesz na przeprowadzke do mamy ???????

A moja mala jest chyba ullozona w poprzek :-( Bo czkawke ma po lewej stronie mojego brzuszka a w prawy bok mnie najbardziej od jakis kilku dni kopie :-)
To jest chyba najgorsze ulozenie :-( Zalezy mi na normalnym porodzie ale jak ksiezniczka moja sie nie obroci to ja nie bede sie zloscic ze bede miala CC :-)

reklama
dorota ja z bałaganem próbowałam raz M przetrzymac, ale on go poprostu nie widział, mała może się jeszce obróci
blond ale mi ochoty robisz, ja bym wciagneła kubełek

A u mnie sie zachmurzyło, ale nie pada. My juz po spacerku po lesie,tam chociaz nie wieje. teraz M wziął się za mycie auta. A zapomniałam napisac wczoraj Cezar zakomunikował ze ma crosa do sprzedania, więc M happy, jejku nowa zabawka będzie, ale juz mu kiedyś obiecałam ze jak będzie sprzedawac to mu kupie, więc chyba mnie czekać będzie wydatek.

Do góry