reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

witajcie kochane w niedzielę

Madziu, strasznie mi przykro z powodu ojca, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze.

ja dzis od samego rana mam jakiś dołek i nic mi sie nie chce:-( 0 energii i duuużo smutku.w nocy miałam straszne skurcze w udach i dłonie mi drętwiały, dopiero teraz czuje jak powoli to schodzi ale jak pisze to nadale jeszcze boli. mam juz dosc. niezła hustawka:baffled:

miłego dzionka wszystkim:-) a tym co są w okolicach terminu- rozsypania, sobie też:baffled:

reklama
Magda przykro mi z powodu twojego taty ale na pewno wszystko będzie dobrze. Tata na pewno szybko wróci do siebie.

Wczoraj przyjechała do mnie teściowa i przywiozła mi kwiaty i ciasto :) Mój mężulek w końcu zabrał się za remont pokoiku dziecięcego i wybrałam się na małe zakupy do ikei. Dziś wybieramy się kupić farbę do pokoiku dziecięcego. Mam nadzieję że zdążymy przed porodem.

Też mam przeczucie że nasze rozpakowania coraz bliższe. Połowa września więc najwyższy czas na pierwsze maleństwa na naszym wątku.

A ja bede ogladac Mam Talent chce zobaczyc jak ta mała dziewczynka bedzie śpiewac bo w reklamach az mnie ciarki przechodziły:-):happy:

Ja tez mialam to ogladac ale bylismy u rodzicow na kolacji i pogaduchach wiec ogladalam to co oni a mama chciala Jak oni spiewaja i Miss :wściekła/y:
Musze luknac moze bedzie powtorka:tak:

No to teraz dzien dobry!!
Madzia jak odchodzi czop z krwia to na kilka dni lub godzin nie tygodni:tak: nie chce cie straszyc ale tak jest najczesciej.Ja bym juz chciala. Tobie zycze zeby maluda jeszcze posiedziala w brzusiu:tak:
Przykro mi z powodu taty ale wierze ze wyzdrowieje!!

Dorka przykro mi z powodu smierci ojac HJasia
[*]

Ja dzis juz po kawce leze i was czytam obiadek ugotowany dzis tylko rosol a mialbyc jeszcze ryz tylkoze mam dzis lenia i jakiegos dola plakac mi sie chce :-( czekam juz na mala a tu nic i mimo ze mam czas juz chce i sie doluje ze jeszcze trzeba czekac:-( Na dodoatek martwia mnie ruchy bo raz sa intensywne raz zadziej i prawa noga mi puchnie od wczoraj nic nie zeszlo:no: nie jest jakas tragedia ale kostek prawie nie widac:no::-( Lekarz do czwartku ma urlop i dopiero wtedy ide na wizyte.Martwie sie mimo ze i wam puchna nogi i nie panikujecie to ja mam dzis dola i sie martwie:-(

Witam sie i ja,jeszcze nie rozpakowana;-)Wczoraj wieczorem wrocilismy z zakupow i od znajomych,bylam wykonczona.Mowia,ze strasznie napuchlam na buzi i zebym sie szykowala:baffled::laugh2:Ja juz taka ociezala i zmeczona sie czuje,a co do nastroju to tak jak wy tylko plakac sie chce:crazy:
Blond ogladalam ta dziewczynke,az lzy mi stanely,poprostu jest boska:rofl2:
Magda mam nadzieje,ze tato dojdzie do zdrowka i wroci szybko do domu!
ciekawe kto bedzie pierwszy z malenstwem:-p????im blizej tym naprawde bardziej sie boje:szok::baffled:Zycze milej niedzieli!!!!

Magdasf kurde jakbys miałą za mało stresów. Trzymam kciuki za polepszenie u twojego Taty.
Beza a Ty co tak zamilkłaś?????????????
I ja mówie dzien doberek niedzielnie
Własnie mam chwilunie bo stygna mi ziemniaczki na kopytka. dzis mam wyzerke niby zwykły obiadek ale jeden z moich ulubionych. kapuśniaczek +kopytka ze skwareczkami. Normalnie jęzor mam w......
A po za tym wsio ok. dzis juz hormonki tak nie szaleja:-p wiec jestem zadowolona.

Minisia odkad siedze na d... w domu to wlasciwie nie puchne:tak::tak::tak:no i mam kostki:tak::-D
wczoraj przeszlam die do sklepu(100m od domu wiec jakos doszlam:-p)i wiecie co 2 osoby powiedzialy mi ze mam brzuch bardzo nisko i ze pewnie niedlugo:szok:kurcze...nie znaja sie...ja tam mam pepek na scianie zaznaczony i chyba nic mi nie opadlo:-pno chyba ze cycki na brzuch:-p:-D
Motylek a Ty tak cicho jakos siedzialas ze mialam cicha nadzieje ze to Ty bedziesz w ten weekend;-)cos mi sie wydaje ze jak sie posypiemy to kilka na raz:tak:
Dorotko ja tez jestem na koncu listy wlasciwie bo USG mowi ze 29.10. a to jest tak jak Ciril,a widzisz ze u niej sie tez cos ruszylo.wiec wiesz.....moze ostatnie beda pierwszymi:-pja tak za 2 tygodnie to bym chciala:tak:
-----------------------------
Moj brat zdal z narzeczona LEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))

Ostatnia edycja:
reklama
LEP to jest Lekarski Egzmin Panstwowy z calych studiow:tak:zdaje sie go po roku od zakonczenia studiow. no wiec mam kolejnego stomatologa w domu:tak:jejku ale sie ciesze!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:tyle lat nauki i meki na tych studiach i nareszcie koniec:tak:

Do góry