reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam i ja :tak:
ja juz po badankach:tak:i jestem mile zaskoczona bo kolejki nie bylo:tak:
Justyna Ty sie wez do roboty i zacznij rodzic bo my Ci tu wszystkie zazdroscimy a Ty nic:tak::-D
Ja tez pozdrawiam listopadowe mamusie:-D:-D:-Da to ja tego zamieszania narobilam:zawstydzona/y:wiec przepraszam te ktore sa urazone bo jestem pewna ze nas teraz czytaja;-):tak::tak:widocznie u nas ciekawiej:tak:ja tez probowalam sie w jakas kurtke zmiescic no i zapielam sie ledwo na 1 guzik:-Dwygladalam troche smiesznie, ale w sumie ostatnio cala wygladam smiesznie wiec mam to gdzies:-p
porozmawialam dzisiaj z kolezanka na tych badaniach na temat wspanialego pana od USG. przezycia te same, teksty tez i milosc do niego rowniez:tak:
Magda ciesze sie ze z tata lepiej:tak:
Magdziunia a co u tego malenstwa co sie urodzilo Twojej kolezance chyba w 29 tyg?bo cos cisza ostatnio. jak on sie trzyma?
dziewczyny Wy tu jakies 38 tygodnie zaczynacie a ja tu ledwo 34 koncze:zawstydzona/y:alesmy sie rozjechaly jakos:tak:
ja sobie 7daysa wcinam a na obiad chyba na latwizne pojde- frytki i paluszki rybne:tak:a wczoraj na kolacje ryz z jablkami i cynamonem:tak:mniam:tak:

reklama
BLOND ryz z jablkami i cynanom MNIAM MNIAM :-)
A co za badania dzis robilas ??????

Acha i chcialam was zapytac co to sa za badania z krwi na przeciwciala bo ja chyba ich nie mialam robionych a w piatek mam wizyte i chcialam sie go o to zapytac ale nie wiem o co heheheh :-)

Wiecie co wrednosc ludzka nie zna granic nawet w rodzinie :-(
Siostra od Jasia zalatwia caly pogrzeb ich ojca i wczoraj mama moja dzwonila do niej aby zalatwila jej ten akt zgonu i potwierdzenie gdzie i kiedy jest pogrzeb aby Jas mogl dostac przepustke a ta jego siostra dzis mamie mowi ze moja mama ma sobie sama isc i to zalatwic bo ona nie bedzie tego dla niego zalatwiala Ale wredna bo przeciesz ona po to samo tam idzie i nie moze wziasc podwujnych dokumento ale jej zalezy aby jej wlasny brat byl na pogrzebie ich ojca wrrrrrrrrrr.Kurcze ale bym jej dogadala
A u Jasia dyrektor bedzie do 15 i do 15 trzeba przefaksowac te dokumenty aby jakby co to dali mu przepustke a teraz mama musi po to isc a ona pracuje do po 14 i nie wiadomo czy zdazy Wiecie co ale wredna ta siostra Normalnie bym ja udusila :-(

Dorotko ja dzisiaj jak zwykle mocz, TSH bo z tarczyca mialam problemy kiedys i podobno moze stad ten moj puls wysoki , no i kiła:tak:a na przeciwciala ja robilam w tamtym miesiacu ale sama nie wiem dokladnie o co tam chodzi. mi robia wszystkie badania pare razy nie wei mpo co...ale moze to i dobrze. bo ja robilam najpierw wiekszosc badan prywatnie a pozniej te z NFZ powiedzialy ze moge jeszcze wykorzystac mi te badania i robie jeszcze raz:tak:
a ta siostra Jasia to jakas niefajna jest lekko mowiac....co jej zalezy....nie rozumiem takich ludzi
ja sie dzisiaj bede pakowac powoli bo coraz blizej przeprowadzki:tak::tak::tak:tylko glupia jestem troche bo wszystkie kartony niedawno wyrzucalam a teraz nie mam sie do czego spakowac:dry:

Magdasf dobrze ze z tata lepiej, a moze niech z mamą M porozmawia
czarna ja wczoraj na nic nie miałam siły nawet pisać
dorotko oj ja ostatnią kłutnie z M tez miałam prezez teściową. Bądz dzielna u dentysty, ale się nalatasz.
Kasia no cóz obiecalam kiedys i słowa muszę dotrzymać, choc szkoda teraz troszke kasy,
Antuanet to u ciebie który tydzień bo na suwaczku 37

A mnie znów brzuszek pobolewa, ale jutro mam wizyte więc czekam. Była w laboratoriu na badankach, naczekałam sie jak nie wiem.
Miałam dzisiaj prac ale pogoda nie za bardzo, więc może jeszcze poczekam.
Narazie nic mi się nie chce, mialam popatrzyc za niania na alegro, ale nawet na to nie mam ochoty, nie wiem co się ze mną dzieje.

PPATQA pewnie i tobie teraz hormonki szaleja i czasem kazda tak ma ze nic nam sie nie chce i jestesmy bez chumoru :crazy:Ale rozumiem ze nic sie nie stalo u Ciebie tylko poprostu nie masz nastroju ????
U Antuanet ja rozumiem to tak ze jak sie ma np 37 tydzien i 1 dzien to juz wroczyli sie w 38 tydzien U mnie np jest 34 i 2 dni wiec wkoroczylam w 35 tydzien A ty tez :tak:

BLOND juz mi cos swita Jak bylam w szpitalu to mnie pytali czy mialam badania na przeciwciala a ja nie wiedzialam :zawstydzona/y: i z ksiazeczki wyczytaly ze mialam i ze wynik UJEMNY a to chyba dobrze.W szpitalu mnie uczulili teraz mi sie przypomnialo ze jak beda pytac o przeciwciala to ja mam wynik ujemny ale przeciesz jest to w ksiazecce hehehe
A duze masz tego pakowania ???????? wszystko bierzesz czy tylko najpotrzebniejsze ?????????

Witam ponownie
ppatqa słuszna uwaga, ja wczoraj zaczęłam 37 t.c.:-) Ale w większości książkach piszą że urodzenie dziecka między 37t.c. i 40 t.c. to poród w terminie;-)
dorotka niestety z rodziną to tylko na zdjęciach dobrze się wygląda:rofl2: Więc się tą siostrą nie przejmuj, trzymam kciuki za wizytę u dentysty:tak:
blond_20 współczuję tego pakowania, uważaj na siebie i nie przemęczaj się tam!!
Ja już wróciłam po tym zapisie, ufff nie było wogóle kobitek-dopiero przyszły 2 jak już wychodziłam. Mam ten zapis:tak: Tylko dziwię się słowom pani położnej, która mi to odłączała że niedługo chyba się spotkamy:nerd: A ja przecież nie mam żadnych bóli,twardnień brzucha, skurczy itp rzeczy. Zobaczymy co gin powie po południu.Teraz wcinam drożdżóweczkę, i capuccionko popijam. Chyba zrobię jakąś sałatkę...U nas pogoda też kiepska. :crazy:

No ja musze spakowac wszystko to co kupilam dla Rafalka, w tym wozek bo przeciez tez jedzie. , komputer i swoich rzeczy malo wlasciwie bo w nic sie nie mieszcze:zawstydzona/y:ale nie wiem jak sie spakujemy do samochodu bo jedzie jeszcze Wiesiu(mamy chlopak) i moj kot:tak:samochod mimo ze kombi to moze tego nie pomiescic...bo wozek zajmyje z fotelikiem i kolkami 3/4 bagaznika , do tego wnienka w ktorej s ubranka dla Rafala, leaczek, no i inne pierdoly tj. butelki , laktator i rozne takie wiecie same.no wiec zobaczymy...najzyzej bede po siedzenia wpychac wklady poporodowe i majtki i jakos moze wejdzie:-p:-D

hej, ja sobie z tym ciagnieciem juz rady nie daje:crazy:

CIRIL napisz nam cos wiecej ?????? domyslam sie ze brzuch cie ciagnie :baffled:
Dzis masz chyba wizyte ?????

ANTUANET ciekawe dlaczego polozna tak ci powiedziala ??? a moze dla niej tez 3 tygodnie co masz do terminu to jest to zaniedlugo ??????Na ktora masz wizyte ?????

BLOND wspolczuje tej przeprowadzki :baffled:a nie lepiej jakies inne auto skombinow jakies wieksze ??????

reklama
BLOND wspolczuje tej przeprowadzki :baffled:a nie lepiej jakies inne auto skombinow jakies wieksze ??????
Najlepiej TIR-a:tak::-D Faktycznie przeprowadzka w takim stanie to ogromny cieżar-nawet jak ma kto pomóc:tak:
Zajrzałam do swojej torby-jeszcze tylu rzeczy mi brakuje...Nie wiem jak z tym wszystkim zdążę-od dwóch dni na wieczór mam takie bóle jak na okres...w nocy nie mogłam się przekręcić na bok bo jakiś taki skurcz mnie wlazł... Do tego koszmary...tzn teście mi się śnili...że przeprowadzili się niedaleko nas:szok: Naszczęście to tylko koszmar...:-D Moją ciążę dlaej trzymamy przed nimi w tajemnicy...coś mi mówi,że niedługo wszystko i tak się wyda i przez tych l;udzi znowu w moim życiu zrobi się nieprzyjemnie....:-(
Poza tym M dzwonił przed chwilką nie zdał egzaminu na prawko:-:)-:)-( Już 4 raz... Moja znajoma 9... co się dzieje w tej naszej Polsce...:szok: Teraz wraca przybity...heh:-:)-:)-(

Do góry