reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Magdziunia to bedziemy jesc to samo:tak:bo ja dzisiaj tez te placuszki bede robic:tak:juz tak dawno ich nie jadlam...

Och Asiu chodzą za mną od dłuższego czasu, ale że w niedzielę byłąm u rodziców to mama dała mi reklamówę antonówki i jeszcze jakichś słodziutkich.
Drzewa normalnie się uginają - poprosiłam aby mi ususzyła na wigilię do kompotu z szuszu ... ja teraz nie mam głowy do takich rzeczy.
A plany miałam na marynowaną paprykę - hhih jeśli uda się jeszcze kupić to zrobię a co.

Dorotko taki ból może być spowodowany uciskiem dzidzi.
Był jednorazowy - więc ok, ale jak będziesz na wizycie u lekarza to powiedz mu o tym.

reklama
MADZIU ale jak sie bedzie powtarzal to co to moze znaczyc ze przygotowuje sie do porodu czy ze z dzidzia cos nie tak ???? wiem powiem mu o tym narazie byl jednorazowy Ale ja czytam ze was tez non stop cos boli a mnie pomalu zaczyna wiec chyba nie ma zle

JUSTYNKA ty to sie nacierpisz

Ja jakos dzis jestem bardzo zmeczona Ta pogoda i nie spanie od 3 w nocy mnie zmeczylo

Witajcie ja juz uszykowana za godzine wybieram sie do poloznej.Zapisalam sobie pytania,zeby za szybko nie wyjsc:-DObiad juz gotowy,dzis leczo,bo z 3 tygodnie nie robilam,a moj Wojtek uwielbia:-p.Pranie tez zrobione,pozniej tylko odpoczynek:-)Zycze milego dnia!!!

Dorotko poleż i odpocznij - taki ból może być związany z uciskiem dzidzi, poza tym macica przygotowuje się do porodu i coraz częściej takie bóle będą się pojawiać.
Jeśli nie występuje z twardnieniem brzuszka i nie jest częśtszy niż co 30 min to spokojnie możesz wziąść nospę.
Mnie kłuje w macicy czasem, pociągnie, zaboli.
Ostatnio na ktg żadne skurcze nie zostały zarejestrowane.

MOTYLEK mniam leczo chyba tez zrobie na dniach :-)

MADZIU ja pojde do ery jutro mialam isc dzis ale nie mam sil jakos dzis gorzej sie czuje i fizycznie i psychicznie :-(Nospy nie bralam bo jak sie nie ruszam to jest oki
MAMA z jasiem poszli teraz do sklepu mialam isc z nimi ale nie mam ochoty Zagladac bedde do was w miare mozliwoscci ery przesranej wrrrrrrrrrr :-(
A moj M teraz czeka na ta kase zalegla bo jeszcze jej nie dostal Zaraz ma przyjechac szef z kasa ciekawe ile az strach sie bac
Sorki ze nie odpisuje na wiekszosc postow ale staram sie cokolwiek napisac i poczytac aby byc na biezoco a u nas tego duzo a net teraz zoadzi sie swoimi prawami :-(

Witajcie!!!
Melduje ze ja nadal w dwupaku...niestety...
W niedziele przyjechala do nas moja mama wiec nie mialam jak sie odezwac.Widze ze my wciaz czekamy na te pierwsze malenstwo.Juz 16 a tu nic......
Ja to normalnie fiola juz dostaje, skurcze sie jakos uspokoily i nawet wczorajsz dluuugi spacer nic nie pomogl.
Bylam dzis na usg ale nic nie widzialam tylko kregoslup, bo mala sie tak ulozyla.Wszystko ok i mamy czekac.Nic o szyjce nie wiem bo niby skad, przeciez tu nas nikt nie bada.
Pozdrawiam.

Czarna jesli udostepnicz mi dostep do zamknietego bede mogla wziasc czyjs numer tel. i wrazie czego dam znac;-)

Dorciu oby mąż dostał kasę.
Spokojnie zrelaksuj się.

Ja mykam do kuchni placuszki robić, bo mi ślinka cieknie a język też zaraz zmierzy nie powiem gdzie hehehhe :-D

Kurcze Wy tu na KTG chodzicie a u mnie cisza...nawet nikt nie wspomnial:dry:zobaczymy co w piatek bedzie, pewnie mi wtedy powie, ale juz bedzie za pozno bo sie wyprowadzam, a u nas KTG robi polozna w przychodni. zaytam sie jej dzisiaj moze na SR.
cos sie jakos zle dzisiaj czuje. bylam w sklepie przed chwila bo okazalo sie ze mleka nie mam i teraz znowu brzuch twardy jak stol i zasapalam sie jakbym biegla godzine:-(musze odpoczac chwile chyba i zabieram sie za placki:tak:bo juz mi tez slinka na klawiature prawie cieknie:tak:

A ja sie wzielam za wklejanie fotek na allegro a tu d....!!! nie chce mnie zalogowac na allegro!! nie wiem czemu czy cos od nich czy co??????

reklama
Poczytałam was troszkę ale strasznie dużo tego naprodukowałyście.Ja czuje sie jak słonica strasznie ciężko mi zatyka mnie w krtani i w klatce piersiowej tak mnie boli az ciężko mi sie oddycha czy któraś z was ma też coś takiego,może mam coś z tarczycą?Też mi sie wydaje że lada dzień któraś sie rozdwoi.Dziewczyny już niedługo i będziemy z naszymi skarbeczkami.

Do góry