Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NIe, ja ulozylam w komodzie, tak jak trzymam naszeppatqa odpoczywaj, też myślę że to po badaniu
Antuanet super że spotkanie i ploteczki udane :-) a z kompem coś czuję że nie tylko wiatrak do wymiany, korzystam ze zdjętą boczną osłoną coby się nie spalił, bo jak mogłabym nie mieć dostępu do BB ;-)
gosia ale fajnie, cały tydzień z M :-)
wyprałam wreszcie pierwszą partię ciuszków, dziewczyny wkładacie je po praniu i prasowaniu w woreczki takie większe spożywcze czy jakieś specjalne, np. próżniowe?
to rzeczywiście jakieś dziwne. Musisz zapytać w tej erze jaki masz limit.BEZA wlasnie ja i M nic nie sciagamy kompletnie nicJa wchodze tylko na BB i czasem na google cos poczytac i nic wiecej a M tez zadko wchodzi cokolwiek ostatnio gral tylko na grze z plyty A ciekawa jestem czy jak jest tak jak piszesz bo ja tez wlasnie myslalam ze tak jest to czy da sie jakos to sprawdzic czy cos sciagalismy czy nie
A ja nawet sciagac nie umiem
beza to zupełnie co innego niż miał mój Seba, a może powinni Was skierować na testy i do alergologa, a jak nie to sami spróbujcie z alergologiem. Jedno szczęście że go nie swędzi
Kochana za wcześnie jeszcze dla Ciebie. Leż grzecznie i się nie ruszaj!!!ja poszłam się przejśc do stajni, jak przyszłam patrze krew ciemna na papierze, dzwoniłam do gina powiedział ze nie powinno byc po badaniu, ale mam sie położyc i obserwowac co się dzieje czy nie idzie swieża, już się boje
Ja tak sobie mówię codziennie, ale chyba naprawdę powinnam już to zrobić!chyba jutro wezme sie za spakowanie torby

Beza trzymam kciuki za Jasia (dla mnie wygląda to na egzemę
)ja mam w komodzie poukładaneppatqa odpoczywaj, też myślę że to po badaniu
Antuanet super że spotkanie i ploteczki udane :-) a z kompem coś czuję że nie tylko wiatrak do wymiany, korzystam ze zdjętą boczną osłoną coby się nie spalił, bo jak mogłabym nie mieć dostępu do BB ;-)
gosia ale fajnie, cały tydzień z M :-)
wyprałam wreszcie pierwszą partię ciuszków, dziewczyny wkładacie je po praniu i prasowaniu w woreczki takie większe spożywcze czy jakieś specjalne, np. próżniowe?

ze ten koles od USG jest nienormalny i ze wiele razy go prosily zeby byl mily i nie olewal pacjentek i ze znowu musi do niego pojsc bo jak widac nic nie dalo bo dalej szyscy sie skarza. i ze jakis niepowazny jest ze mi nie powiedzial co mam robic.tak wiec jutro ktos mi wreszcie cos powie mam nadzieje bo takie domyslanie sie co jest to juz nie wkur...
.
sama tez mam zamiar w koncu cos wystawic tzn ciuchy, bo mam duzo w ktorych nie chodze a moze akurat ktos kupi. ale to jeszcze nie teraz.
ppatqa ja też któregoś dnia miałam w planach spakować torbę ale jakoś się zeszło i skończyło się na uprasowaniu koszulekchyba jutro wezme sie za spakowanie torby
Ale naprawdę chyba muszę się za to zabrać...mirabelka73 ja wszystkie ubranka włożyłam do szafy, w sumie większych niż na 74 to nie mamwyprałam wreszcie pierwszą partię ciuszków, dziewczyny wkładacie je po praniu i prasowaniu w woreczki takie większe spożywcze czy jakieś specjalne, np. próżniowe?
Ale liczę że później w między czasie sobie kupię...
Chyba jutro do nich zadzwonię...
;-), podpisałam dziś umowę na tel komórkowy i wzięłam nowy aparat i zamiast zabrać się za niego jutro, to ja już dziś musiałam rozpracować nowy sprzęt. Stara a głupia jestem
.
.Ale i tak się cieszę, w końcu może się coś ruszy, bo tyle czasu czekałam na te mebelki. Jak już wszystko będzie na swoim miejscu to obiecuje focie.

a pochwal sie jaki masz aparacik nowy. Bo ja chyba znow wchodze w MIXa musze najpierw poczytac co mi oferuja i tez pewnie nowy fon sie trafi

czarna79 wooow ale długo nie śpisz...Mnie to prasowanie wczoraj zmogło i poszłam spać po 23;-)A synek będzie Kubuś. Bo wszystkie imiona męskie co mi się podobały już są w rodzinieAnetko czy twój szkrabek bedzie miał Kubuś na imie???? bo brakuje mi jego imienia na liście)) a tak piszesz kubusiowe
![]()