A
agamir
Gość
Marma to ja Ci gratuluje i trzyma kciuki za Was!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no Ja licze na to ze jakas cie wyprzedzi jednak
Nie no superNo to i ja się pochwale że najprawdopodobniej urodzę za 3 tygodnie. Od 7 mam odstawić tabletki i powinno polecieć. No chyba że mały sprawi mi psikusa i nagle skurcze ustąpią same z siebie.
gosiakuprewicz gratuluję spakowanej walizeczki.A ten spirytus tak bez recepty kupiłaś?Bo u nas babka w aptece powiedziała że pewnie przy wypisie dostanę receptę na niegoMam za to wszystko do walizki do szpitala, kupiłam dziś już pieluszki tetrowe i spirytus do pępuszka. Idę jeszcze Niunię wykąpać i liczę na LB))))) Do poźniej
![]()
dorotka fajnie że Cię przyjaciółka odwiedzi, zawsze to będziesz miała chwilę relaksu-zawsze to inaczej w cztery oczy niż przez telefonJa pogadalam przez tel troche z przyjacilka bo wczoraj w nocy wrocila z mezem z podrozy poslubnej z grecji W piatek do mnie przyjada i nie moge sie juz doczekac
blond_20 niezłe rozbieżności z tymi firmami kurierskimiPpatqo juz sprawdzilam ceny i naprawde sa rozne np. Pocztex za ta paczke 100zla DPD 44 zl.wiec jest ogromna roznica.no wiec bede wysylac i problem z glowy
i wiecie co dziewczyny...mimo, ze ta wizyta nie do konca byla taka jak bym chciala to jednak jestem bardzo zadowolona ze wiem na czym stoje i ktos sie wreszcie mna porzadnie zajal, bo takie myslenie w domu to tylko czarne mysli przyciaga.