reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Agamir ciesze sie razem z Toba:tak:fajnie ze juz wiesz kiedy:tak:
Magdziunia sliczne imie wybraliscie:tak:
Dorotko...Takie rzeczy to tylko w Erze....:sorry2:sami to w kolko powtarzaja nie?:-p
Ppatqo juz sprawdzilam ceny i naprawde sa rozne np. Pocztex za ta paczke 100zl:szok:a DPD 44 zl.wiec jest ogromna roznica.no wiec bede wysylac i problem z glowy:tak:
Justyneczka Ty nie mozesz na siebie patrzec, ale za to ja na Ciebie bardzo lubie:tak:wg mnie slicznie w ciazy wygladasz:tak:
Wesolutka ja tez mialam polipa ale sie wchlonal na szczescie:tak:
Wanilia a Ty ciagle ten budyn:tak:pewnie jeszcze waniliowy:-p
-------
i wiecie co dziewczyny...mimo, ze ta wizyta nie do konca byla taka jak bym chciala to jednak jestem bardzo zadowolona ze wiem na czym stoje i ktos sie wreszcie mna porzadnie zajal, bo takie myslenie w domu to tylko czarne mysli przyciaga.

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny serdecznie pozdrawiam. Mam super wiesci własnie lekarz zadecydował ze poród oczywiscie cesarka odbedzie sie 27 wrzesnia jesli wytrzymam. Chyba bede pierwsza mamusia z mamus październikowych.
nie no Ja licze na to ze jakas cie wyprzedzi jednak:-p. Ale i tak gratuluje poznania daty.

No to i ja się pochwale że najprawdopodobniej urodzę za 3 tygodnie. Od 7 mam odstawić tabletki i powinno polecieć. No chyba że mały sprawi mi psikusa i nagle skurcze ustąpią same z siebie.
Nie no super
Magdziunia sliczniutkei imię Sebastian
ppatqa a ja juz myslałam ze masz wsio poprane:))) A co do kurek to M zamówił u szwagra bo ja zbierac nie umiem. A
sam nie ma czasu jezdzic. wiec tesciowa przywiozła
Justyneczka jeszcze troszku dasz rade:)))

Ja juz wykapana siedze i ogladam serialik. Dzis wraca M wiec humorek dopisuje:rofl2:

dorota przeciez sie oszczedzam
justyneczka to tylko hormony
agamir dobrze znac date, już niedługo będziecie we dwójke
blond zaraz poczytam, już niedługo bedziesz w domku
A ja nic dziś w domku nie zrobiłam, leże lub siedze i się smarkam, dołożyłam sobie czosnek do kanapek.

Gratuluje mamusia ktore znaja juz termin porodu:tak:tez bym chciala

Wlasnie wrocila z zebrania trwalo dwie godziny a jeszcze zakupy i wsio biegiem az mnie teraz brzucho boli a mala kopie ze zaraz mi dziure w brzuszku zrobi;-)

Ide sie wykapac i na You Can Dance do lozeczka:tak: bo zaplacilam na poczcie i jak zadzwonilam za 10 min mi odblokowali:tak::-D
Ide na lekarzowy i do kapieli
Do jutra papa

Moja Mała już w łóżku, wiec LB :-p Środa zleciała mi niewiadomo kiedy... Zostało kilka dni do weekendu, a na naszym forum rosnie adrenalinka :-p Gratuluję mamusiom, które wiedzą już co i jak :laugh2:
Madzia, śliczne imię dla synka!!!!! Czyj pomysł?
Blond, widzę, że już myślami jestes u mamy ;-)
Czarna, rozkoszuj się życiem :-p:laugh2:
MInisia, prawdziwa zalatana mama jestes :tak:
Ppatqa, leż Kochana, po wczorajszym lepiej odpoczywaj... :tak:
JUSTYŚ!!!!!! Nie łap doła!!!!!!!! Głowa do góry, bo lada dzień Wam zostało :tak::tak::tak:
Dorotka, a może się przejadłaś?
Gdzie jest NatusiaMa?????

Agamir gratuluję daty porodu.

A ja to mam dzisiaj jakiś kiepski dzień. Tyle się naczytałam co napisałyście, ale mam kłopot z koncentracją i nie dam rady odpisać :zawstydzona/y:. W południe nie zdążyłam na wątek główny, bo jak odpisałam na poboczne, to moje dziecko wstało i teraz trudno mi tu nadrobić. Cały dzień wyczekiwałam kopniaków i były, nawet teraz się rusza, ale jakoś rano tak mi to dało do myślenia, że cały dzień skopany. Już też bym chciała, żeby był październik i synuś w domu. W niedzielę przyjadą teście z naszymi zakupami z ikei. Mieliśmy je sami odebrać w drodze na urodziny mojego siostrzeńca, tydzień później, ale złożyli propozycję nie do odrzucenia i nie wypadało odmówić ;-).
Ech idę spać niech ten dzień się skończy, a jutro będzie lepsze :happy: A w ogóle, to byle do soboty, bo jedziemy na zakupy, to przynajmniej jakaś rozrywka :happy:

Dzięki Gosiu za pamięć! Nie maiałam dziś czasu siąść na neta ale coś mam problem z tym moim nieszczęsnym chorobowym. Był u mnie lekarz i miał się dowiadywać w zusie ale jeszcze nic nie wiem.
Obawiam się że będę musiała wybrać już macieżyńskie jeżeli nic nie wymyśli.:wściekła/y:
Czekam do jutra jak się potoczy ta sprawa.
A teraz kładę się spać bo już oczy mi się zamykają.
Do jutra mamuśli!

reklama
agamir cieszę się że już wiesz kiedy urodzisz. Pewnie wielkie odliczanie już zaczęliście:tak:
Mam za to wszystko do walizki do szpitala, kupiłam dziś już pieluszki tetrowe i spirytus do pępuszka. Idę jeszcze Niunię wykąpać i liczę na LB :)))))) Do poźniej :tak:
gosiakuprewicz gratuluję spakowanej walizeczki.A ten spirytus tak bez recepty kupiłaś?Bo u nas babka w aptece powiedziała że pewnie przy wypisie dostanę receptę na niego
Ja pogadalam przez tel troche z przyjacilka bo wczoraj w nocy wrocila z mezem z podrozy poslubnej z grecji W piatek do mnie przyjada i nie moge sie juz doczekac
dorotka fajnie że Cię przyjaciółka odwiedzi, zawsze to będziesz miała chwilę relaksu-zawsze to inaczej w cztery oczy niż przez telefon:tak:
Ppatqo juz sprawdzilam ceny i naprawde sa rozne np. Pocztex za ta paczke 100zl:szok:a DPD 44 zl.wiec jest ogromna roznica.no wiec bede wysylac i problem z glowy
i wiecie co dziewczyny...mimo, ze ta wizyta nie do konca byla taka jak bym chciala to jednak jestem bardzo zadowolona ze wiem na czym stoje i ktos sie wreszcie mna porzadnie zajal, bo takie myslenie w domu to tylko czarne mysli przyciaga.
blond_20 niezłe rozbieżności z tymi firmami kurierskimi:szok: I ciesze się że wizyta wreszcie normalna:happy2: I jesteś z niej zadowolona...
magdziunia fajne imię dla syneczka:-) My też myśleliśmy o Sebastianie, ale nasi bliscy znajomi mają synka o tym imieniu:sorry2:
Ja właśnie się wykąpałam, teraz czekam na M-wrócił już z Warszawy ale pojechał jeszcze do szefa bo coś mu się w kompie zepsuło:nerd: Dzisiaj cały dzień jakoś dziwnie się czuję, 3 razy wymiotowałam-nie wiem od czego i dlatego pół dnia spałam. Jutro chyba rano skoczę do real-a bo znów mają być "dzieciowate" rzeczy:-) Miłych snów.:-)

Do góry