Kaka normalnie masz u mnie minus![]()
Za co moja droga, za co??

ja już byłam 2 razy na dworze zimno jak w psiarni
Jest okropnie...a gdzie Złota Polska Jesień??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaka normalnie masz u mnie minus![]()
ja już byłam 2 razy na dworze zimno jak w psiarni
Zgadnijcie co?
Za godzine jade na blok.
Będzie cc.
Lekarz martwi się wolniejszym tempem bicia serca jednej z dziewczynek.
Może być owinięta pępowiną.
Jak będę po to mój mężczyzna coś Wam naskrobie ;-)
Nie moge uwierzyć, że dziś moje królewny zobacze
Trzymajcie za nas kciuki.
Pa
Dziś o godzinie 19.13 na świat przyszła Martynka z wagą 2300gram, a o godzinie19.14 na świecie pojawiła się Natalka z wagą 1950 gram.
Dziewczynki leżą w inkubatorkach, chociaż nie mają problemów z oddychaniem i dostały po 10 pkt Apgar.
Karola czuje się dobrze.Widziała córeczki.Teraz wszystkie odpoczywają.Odezwiemy się jutro.
Gratulacje dla pierwszych listopadowych dziewczynek)
No to zycze wspanialych dni z mezulkiem:-)!!!No a ja dzisiaj mam pracowity dzień, więc wypiję jeszcze kawę i gonię rabotać....Popołudniu bądź wieczorem wraca moj M.
Tak bardzo tęsknię za Nim, że chyba go w drzwiach przewrócę
No ale radość zostawmy na potem, bo teraz to muszę skupić się na ogarnięciu pokoi , siebie, Julki itd....
![]()
czarna tak myslala,ze u mamy sie zasiedzialas:-)nalesniki Mniam!Ja mam zamiar jutro ubrac lozeczko,jak moj zrobi pret do baldachimu.Witam weekendowo.
Wczoraj po wizycie załapałam sięna knedelki u mamuśki więc już nie miałam kiedy do Was zajrzeć. Zaraz poczytam co sie ciekawego u nas działo.
Pogoda barowa. Kawka i naleśniki z dżemem jeżynowym trochę poprawiły mi humorek ale pewnie i tak zaraz wskoczę do wyrka jeszcze trochę poleniuchować.
Mam dzisiaj zamiar ubrać łóżeczko dla córuni![]()
ale jaja listopadówki nas przegoniły, cosik tak myslałam ze tak bedzie
justyneczka juz są pierwsze znane daty, a le jak u nas sypnie to chyba hurtem
.