reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

Witam!!
Kaka wlasnie tak jest ze wszystko moze sie zmienic w ciagu kilku godzin i to jest jakies pocieszenie:tak:
Ja mialam wczoraj kilka bolesnych skurczy ale przeszlo:baffled:
Madzia ciesze sie ze taki wydatek wam odpadl nam nic nikt nie kupil a to trzecie dziecko- tamte szkolne, naprawde ciezko:-(ale coz umiesz liczyc licz na siebie:baffled:
Ciesze sie ze tat wraca do zdrowia!!
Dorka idz do lekarza bo to nie zarty.
Mój Mati siedzi w domku dzis bo wczoraj mial biegunke i dalam mu smecte -dzis spokoj wiec obserwujemy:tak:
Wika zas ma kaszel i tak ciagle cos ale za godz konczy lekcje to w domku bedzie sobie kaszelek leczyla;-)
Beza trzymam kciuki za malego!!
A ja ostatnio zaczynam sie bac porodu coraz bardziej:no:jakies leki mnie lapia a najczesciej w nocy spac nie moge i mysle jak dam rade, zeby mala zdrowa byla i zemna wszystko dobrze mowie wam jakas histeria czy co????

reklama
Magdasf dobrze ze ojcu sie poprawia a i z wózkiem super
Kasia ja mam ze swoim tak samo jak jest chory, a to wszystko przez tesciowa
dorko mam nadzieje ze się umuwisz na dzisiaj'

A mnie obudziła księgowa ze musze poprawić zwolnienie, gin przyjmuje jutro więc czekam mnie jutro wizyta, jejku jsk mi sie nie chce latać z papierami

MINISIA wspolczuje ci tych mysli :-(

Do ogolnego sie nie umowilam :-(
Ale polozna kazala przyjsc dzis do gina i on mnie zbada i mi powie czy mam isc do ogolnego czy nie A i on sie pewnie zna na biegunkach i moze sam mi cos poradzi A to nawet i dobrze ze do niego ide bo ten bol brzucha mnie strasznie niepokoji Ale mala sie rusza wiec nie ma tak zle Ale nospe z magnezem wzialam bo tak kazal gin bo juz nie pamietam kiedy mnie tak mocno brzuch jak na @ bolal
Gin przyjmuje od 13 wiec pojde tak aby byc przed 13 3 majcie kciuki :-)

Witajcie! Pogoda bez zmian:-(-jestem w szoku...tyle rzeczy jeszcze mi brakuje...ciekawe czy dam radę kupić to wszystko z jednej wypłaty...a gdzie jeszcze rachunki...heh... Jakoś to będzie... A myślałam,ze mam jeszcze tyle czasu... Ostatnio jestem strasznie nerwowa-wogóle nie można się do mnie odezwać bo odrazu warcze...:baffled:

Aga GRATULUJE!!! Czekamy na Was:tak::-)

Witam Kobitki poniedziałkowo.Nockę mialam beznadziejną,a to wymiotowałam a to brzuch bolał a zgaga żyć nie daje.Od jutra przez miesiąc nie będzie u nas gazu bo robić coś mają z rurami.Beznadzieja.M załatwił jakąś kuchenkę turystyczną,ale nie wyobrażam sobie gotowania na niej przez miesiąc.Od rana wykorzystuję ostatni dzień z gazem i gotuję zupy i wymyślam inne obiadki co bo chociaż na jakis czas je mieć a potem będziemy sie martwić dalej.Poza tym jutro idę ostatni raz do mojej gin, potem jej 3 tygodnie nie będzie i nawet nie dali za nią żadnego zastępstwa.jak coś sie bedzie dzialo mam jechac do szpitala.po prostu super.ostatni miesiąc a ona akurat teraqz musi się wczasować.i co zrobić.pozdrawiam Was i życzę miłego dnia.

Pati oj znam to znam - qrcze mój gin ciągle coś źle wypisywał na zwolnieniu.
W końcu zwróciłam uwagę i poskutkowało hehehehe.

Dorotko idź nawet do innego internisty - niech coś zleci, bo z zatruciami w ciąży nie ma żartów.

Domi ja też się boję porodu - nie wiem jak będzie bo to pierwszy.
Staram się nastroić optymistycznie.

Kaka to zapraszam, wlasnie weszlam do domku ze swiezutenkimi buleczkami i bialym serem;-)I nie martw sie bedziecie wiedziec doskonale kiedy sie zacznie, Mi tez brzuchol sie napina ale bez bolu, jak to bedzie to to bedzie "troche" bolalo. Na pocieszenie mnie w poprzedniej ciazy rozwarcie z 2 cm do 9 cm zrobilo sie w ciagu poltorej godziny:tak:I mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie, chociaz wiadomo nadzieja matka glupich;-)
Wczoraj m. sie uparl ze chce zobaczyc porod, wiec mu wlaczylam ja znowu ogladalam go przez palce a on tylko zadawal mi pytania i ogladal jakby nigdy nic, ciekawe czy tak bedzie jak juz sie zacznie:-D

Ruszyłam tą moją pupę i mam świeże bułeczki ale dzięki za propozycje;-)

A mąż to prawdziwe sado maso;-)

Kaka82 ja też żadnych skurczyków nie odczuwam, a na tym zapisie KTG wyszło, ze są w miarę regularne w 20%:rofl2: Więc może u Ciebie jest podobnie.
A też słyszałam takie historie, ze w ciągu jednego dnia może się wszystko zmienić-moja znajoma rano była u gina i powiedział jej że nic się nie dzieje a 4 godziny później jej wody odeszły:sorry2:Więc chyba lekarze też nie są w stanie przewidzieć zbliżającego się porodu.
U nas pogoda to totalna porażka-znowu pada. Wstawiłam pranie, ogarnęłam kuchnię i teraz zrobię kanapeczki z jajkiem i szczypiorkiem:sorry2: Jakieś smaki za mną chodzą. A potem na 11 do gina mojego:crazy: Dobrze, ze wczoraj zaliczyłam depilację-więc dziś aby prysznic wezmę...Miłego dzionka.

Jestem trochę pocieszona.
A co do pogody to bez komentarza:baffled:
A ja ostatnio zaczynam sie bac porodu coraz bardziej:no:jakies leki mnie lapia a najczesciej w nocy spac nie moge i mysle jak dam rade, zeby mala zdrowa byla i zemna wszystko dobrze mowie wam jakas histeria czy co????

Wszystkie mamy zmienne nastroje. Dominika, będzie dobrze - napewno;-):tak::-D

A mnie obudziła księgowa ze musze poprawić zwolnienie, gin przyjmuje jutro więc czekam mnie jutro wizyta, jejku jsk mi sie nie chce latać z papierami

A co było nie tak??

Ja chyba się zbiorę do wyjścia na dwór - przewietrzę się i może uda mi się też kupić przepyszne bułeczki.
Poleżałam troszkę i moje niuniu przeniosło się z lewej strony na prawą - tam się teraz rozpycha.

Kaka i Madzia smacznego z tak pysznymi bułeczkami.

reklama
Mam nadzieję Dorotko, że wszystko będzie dobrze.

Ja to wiem, że jak zjem np jajka to mnie goni do łazienki no i coś pikantnego.
Więc staram się unikać.

Do góry