Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

heheAga a jak tam wizyta u koleżanki która straciła dzidzię. Najpierw się radziłaś, to teraz opowiadaj ;-);-);-)CZesc dziewczyny witam wtorkowo. U nas noc koszmarna chyba na Tolka tak działa pełnia padam z nog. Teraz poszedł spaci ja sie chyba kimne na gdzinke jesli nie wstanie.
zycze miłego dzionka
DOROCIU powodzenia z mała.

Moli Ty i M powinniście pisać scenariusze do filmow akcjievelajna jak sobie przypomnę te scenę,to mi się agresor ciągle włącza...miałam chęć mu oddać temu skur(tiiiit),jak z M potem rozmawialiśmy,to nam się wyobraźnia włączyła,że ja uderzam tego kolegę,on mi oddaje,M wstawia się za mną,potem ta żona rzuca się na mnie,szarpiemy się za włosy,chłopy się leją,a ten mały rzuca się na Mikusia...masakra,jak to wyobraźnia działa...ale obiecałam sobie,że jesli bede świadkiem jeszcze raz takiej sceny,interweniuję...pierwszy raz widziałam coś takiego i zamurowało mnie![]()
;-)

. Jesteśmy zapisani do poradni alergologicznej, ale dopiero w marcu wizyta
. Mały ma drzemke a ja relaksik. Boshhhh będzie mi tego strasznie brakowało jak wróce do pracy.
bo coraz bliżej planowanej daty

, ale nie obudzila sie ani raz,

, a ojcu pewnie niedługo przejdą złości
Pozniej wazenie OLIWIA WAZY 6180 KG
i BADANIE JEJ OGOLNE oNA JUZ GLODNA BO JADLA O 4 RANO