reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Czesc BLONDi to straszne ze czasem najblizsze osoby zawodza i nie potrafia zrozumiec. Nie zrozumienie ze dziecko płacze albo ze jak usypia to trzeba byc cicho jest smieszne a po 2 nie kosztuje az tyle wyrzeczeń.To Twoj dom powinnas sie w nim z dzieckiem czuc swobodnie.

reklama
anna tez sie juz zastanawiam nad jakims blenderem,tylko nie wiem jakim,kolezanka mowila ze brauna jest dobry.Masz jakis plecony? a
Wybacz Moli, że dopiero odpisuje, ale wyleciało mi to kompletnie z głowy..:-(
Ja się zastanawiam nad braunem, boschem, bądź lineą.. , ale chyba wybiorę tą ostatnią :tak:. Mam robota kuchennego, fontanne czekoladową oraz frytkownice tej firmy i jestem bardzo zadowolona..:tak::-)

Ale ze mnie gamoń..:no:
Czytałam Wasze posty zajadaąc się żelkami :no: i to na pusty żołądek..:angry: (Stara ,a głupia :tak:). Teraz mnie mdli i jest mi niedobrze :baffled:

Mój M tez kiedyś dostał ode mnie w policzek:zawstydzona/y: ale zasłużony i to było jeszcze przed ślubem i od tej pory nie było sytuacji aby się powtórzyło i myśle że już nie bedzie

Kaka mogłaś więcej ugotowac i ty byś obiad miała:-D:-D:-D
Do mnie przeszedł prezencik od Hippa słoiczek+łyżeczka+ próbka kaszki i herbatki:tak:

Oj jacenty tez kiedys ode mnie zarobil plaskacza:-D U nas juz po slubie, ale dostal wtedy i od swojej mamusi:-D:-D:-D Tak nabroil:-D:-D Ale to byla jego wina i nawet on mnie wtedy przepraszal;-)
Ide do mojego marudka malego:tak:

Czana ja dostalam, probke mleka bebiko 2, kaszke mleczno-ryzowa bananowa, zupke jarzynowa i mus jablkowo-bananowy;)

MAGDA ja dostalam dokladnie to samo :tak:
MOLI nie gniewaj sie ale zauwazylas ze M zaczyna startowac z rekami ? i co chcesz jeszcze miec z nim 2 dziecko ??????????
Moj M jest jaki jest i same wiecie ale nigdy na mnie nawet nie zaczynal startowac z rekami CHOC NIE WIEM CZY KIEDYS BY MI TAM ZA KILKA LAT NIE LUTNAL:baffled:
Dla mnie nie ma nic gorszego jak facet bije kobiete.

Fakt moj dostal dzis odemnie ale u mnie sie wiele nagromadzilo i nie wytrzymalam.Bylam na tyle bezczelna ze on wczoraj pil z kolega z pracy i ten kolega przyszedl dzis do niego a jak M byl z psem i z nim gadal pod naszym balkonem to ja uchylima balkon i mu powiedzialam SKORO TAK SIE MU PODOBA PIC Z GRZESKIEM TO NIEHC MU DA JESC I DACH NAD GLOWA jemu sie glopio zrobilo ale mam to gdzies
G tez wszystko wygarnelam mowie wam az mi ulzylo tak go dzis spralam Ale teraz juz sie ani slowem do niego nie odezwe Serio malo gadalismy ostatnio a od dzis juz ani slowa w jego kierunku nie powiem Chyba ze tylko o Oliwi
I nie wiem co dzis zrobi ale jak wroci i bedzie smierdzial to zas jej do rak nie dostanie

Jejku lece bo Oli nawalila taka kupe ze smierdzi na cale mieszkanie hihi

Wejdzcie sobie na chwile na zamkniety :tak:

Kurcze Wy wszystkie cos dostalyscie a ja nic:crazy::-(
Dorotka dobrze mu powiedzialas.G tez chyba sobie juz nie radzi z tym wszystkim i pewnie dlatego zaczal wiecej pic...

kurcze,chyba tych Waszych facetów naprawdę porąbało i to zdrowo!!:szok:ja tam swojego raz tylko palnęłam,jak mnie rozgilgotał,a ja nie lubię jak ktoś przegina w tej zabawie i robię się agresywna...był w szoku,ale go przeprosiłam,od tamtej pory czasem mamy tylko fochy na siebie,ale to też nie długo,bo ja nie umiem się długo boczyć;-)

blond ja dlatego wolałam mieszkać bez rodziców,choć i jedni i drudzy nam proponowali,teściowa to nawet była obrażona,jak jej powiedziałam,że nie chcę z nią mieszkać po slubie,dopiero teraz docenia mój wybór;-) a zaczynaliśmy od wynajmu,potem zaszłam w ciążę i w ostatniej chwili wzięliśmy kredyt,gdyby nie ciaza pewnie dalej bysmy wynajmowali cos,bo teraz nikt by nam nie udzielil kredytu...

[/B]magdasf1[/B] zycze duzo zdowka maluszkowi,bidulek meczy sie:-(

a my juz po spacerku i po 1 paczusiu:-)

ASIU gratki za niepalenie:tak:
A moze ta przeprowadzka i zamieszkanie z W bedzie poczatkiem nowego zycia ;-)
MAGDASF zdrowka dla Stasia :tak:

Kupa przebrana Oli na macie ale cos zaczyna sie niecierpliwic :baffled:Byla kolezanka I pojade do niej w nastepnym tygodniu na jakies 3 dniOna ma neta wiec bede zagladala :-DBylysmy najpierw w kawiarni Zjadlam sernik na cieplo z lodami i bita smietana ( i ja mialam sie odchudzac 0 a pozniej placka po wegiersku ale sie najadlam A co tez mi sie cos od zycia nalezy

Jejku jak tak czasem sobie pomysle to chcialabym bym jeszcze szczesliwa Znalesc fajnego faceta i miec jeszcze 2 dzieci zawsze chcialam miec 3:-pTYLKO GDZIE JA MAM TAKIEGO FACETA ZNALESC??????:baffled:

Kurcze Wy wszystkie cos dostalyscie a ja nic:crazy::-(
Dorotka dobrze mu powiedzialas.G tez chyba sobie juz nie radzi z tym wszystkim i pewnie dlatego zaczal wiecej pic...

Ja poza książeczką gerbera też nic jeszcze nie dostałam :-(

Jak tu bojowo się zrobilo. Nie powiem, bo i ja mam na sumieniu wystartować do M z łapami, ale dostałam nauczkę, bo ostanio tak niefortunnie się zamachnęłam, że pękła mi żyłka i palec spuchł i teraz jeszcze czasem boli :zawstydzona/y:

Blond może nie unoś się tak bardzo tylko spróbujcie coś dogadać, chyba, że to już nie skutkuje :sorry2:
Dorota Ty to masz trzy światy ze swoim G. Decyzja jak najbardziej słuszna, a on niech sobie gada zdrów.
Magdasf zdrówka dla Synusia!
Anna22 czyżby pierwsze próby przełamania lodów u M?

U mnie pogoda przecudna. Słońce świeci, zero wiatru. Po obiedzie mykniemy na spacer i może do smyka jeśli jeszcze są promocje, bo chcemy kupic Martynie zestaw sprzątający i muszę Bartkowi kupić butlę większą i talerzyk i łyżeczkę. Niech ma swoje.

Miłego dnia!!! Nie będę mówić ile już zjadłam pączków :szok: Dobrze, że wyniki na cholesterol dopiero odbiorę po obiedzie ;-)

reklama
Witam kochane
wiem ze mnie tu dawno dawno nie było ale przy 2 jakoś mi czasu mało...
ale piszę do was z wielką prośbą do tych które chciały by pomóc malutkiej Halince. Pomoc polega na przekazaniu 1% z podatku. Halinka ma 4 m-ce tak jak nasze dzieciaczki, 2-3 dni przed WOŚP trafiła do szpitala a w dniu WOŚP była pokazywana w telewizji jako dowód, że w Polsce wykrywanie nowotworów u dzieci jest zbyt późne.Halinka przeszła juz operację i 2 chemie, czekają ją jeszcze 2 chemie i długa rehabilitacja i na to zbieramy pieniążki. A żebym nei była gołosłowna to podaję link to forum i tam są tez dane do PIT-u.

noworodek.pl • Zobacz wątek - Prośba o modlitwę za małą Halinkę

Dziękuję w imieniu mamy Halinki za wsparcie

pozdrawiam zawadka

Do góry