Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzięki dziewczyny!
Patrzę na allegro, ale ja "żyd" jestem i sobie kupić to zawsze mi ciężko.
Może coś do chałupki ładnego znajdę. Jest jeszcze tyle rzeczy w niej do skończenia
Ula, ja ostatanio jęczmienia na oku dostałam. Chyba pierwszy raz w życiu.
Na szczęście ojciec miał Dicortineff i obyło się bez wizyty u okulisty.
A dziś się obudziłam z bólem gardła i migdały czerwone.
Nie ma mi kto po tablety iść, a do apteki z 15min, leje i nie chcę małej ciągać, bo w nocy jej katarek powrócił...

zabaw
U nas też tylko złota obrączka na jęczmieńHEHE u nas na jęczmień tylko złota obraczka działa
Ulka moze to i zabki u Lenki ale jeszcze raz napisze masz ZŁOTE DZIECKO!!!! Zdrówka dla ciebie i twojego M

... Moja siostra dziś dzwoniła i okazało się że mój chrześniak 8 letni chłopczyk zachorował na szkarlatyne. Masakra. Niestety to choroba zakaźna i nie wiem co będzie ze świętami może będziemy musieli spędzić je sami w domu. Szkoda:--
-(Ale to sie okaże jak pójda do kontroli za tydzień i co lekarz powie
Super taki wyjazd i takie spotkania:-)Evelajna jejku jakie masz miejsce na spacery
...
wypad do kosmetyczki, szybko się biore za ten prezent gwiazdkowy![]()
...
Ja też nie lubie różu. Nawet Hani kupuje malutko - bo w sumie od innych dostaje tylko w różu hehehehe
Ale ten brudny róż mi się jedynie podoba i dosć dobrze w nim wyglądam. Ostatnio wszystko czarne mam i chciałam jakies odmiany na wiosne;-)
...
My dzis na spacerówkę się przesiadamy a co;-)

U nas nocka super. Mały spał od 21.00 do 6.00 bez budzenia. O 6.00 dostał cyca i spał do 8.00. Ale jestem wyspana , aż mam odleżyny :-) Na dzisiaj planów brak (poza obiadem i małym sprzątaniem). Za oknem pochmurno ale spacerek zaliczę , jak nie będzie padało. I może się wybiorę po jakąś czapke na wiosne dla małego.
Udanych zakupów!Moja Niki miała kiedyś bakterie wywołujące szkarlatyne. Kurde leczyłam ją ponad 2 lataale udało sie bo organizm sam zwalcza teraz
Ale poczatki były straszne bo musiała miec wszystko swoje
zero przytulania i całowania
...

A z Ciebie to kochana mamusia jest
Grateczki dla Oli z 5 miesięcy!!! 
Mam nadzieję, że dziewczynki ominie chorowanie.
HEHE u nas na jęczmień tylko złota obraczka działa![]()

U nas też tylko złota obrączka na jęczmień
A ja sama nadziwić się nie mogę czym sobie na takiego grzecznego aniołka sobie zasłużyłam
\Noi mój M jednak wrócił o domu bo szef go wygonił , już mu zamówiłam wizytę u lekarza ale dopiero na popołudnie, a Lenka się obudziła, zjadła i leży w łóżeczku i "babę" woła,(i tak już od kilku dni:-)) ale jakaś trochę niewyrazna, taka zmęczona, nie zjadła dużo, nie będę jej dziś dawać do jedzenia nic oprócz cyca...
. Może Karolinka dała Ci w kość i to taka nagroda, bo u nas to tak jest chyba.