reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

Zbieram się powoli - Marikus bawi się na macie, a ja muszę się ubrać i na spacerek (pierwszy raz spacerówą) :-) Miłego dnia!

U nas słonko. Mieszkamy na 9 pietrze i termometr pokazuje 28 stopni :szok: Młody wstał po drzemce. Dam mu jesc i ide z nim na spacer. Może zaliczymy bazarek i kupie mu jakas czapajkę fajną. Trzymajcie sie. Miłego dzionka.

u nas na 10-ym 39 stopni! lepsza jestem :-p

ja juz posprzatałam tylko łazienka została. Mały drzemie a mamusia wcina sniadanko i siedzi na bb. Ja daje na luz i nierobie wiekszych porzadków światecznych:-p wczoraj miałam wysprzatane a jak wróciłam od lekarza to za łeb sie chwyciłam wczoraj juz nie miałam siły przez ból posprzatac w dzis rano nie wiedziałam gdzie łapy włożyc. Tak u mnie wszyscy szanuja:-:)-:)-:)-:)-(

wszystkie sprzątają

reklama
Kate u mnie to takie codzienne porządki co by można było funkcjonować:-D

Malena a co czopków sie boisz:rofl2:

U nas dziś piękne słoneczko ale na balkonie myslałam ze mi łeb urwie tak wieje:szok::szok::szok::szok:

Ewelajna 100 lat
dorotka ja też się z aświąteczne porządki w domu jeszcze nie wziełam
kaka wiem ze głowa ją po znieczuleniu boli ale nie wiem jak z kolanem, dziś do niej skoczymy
malena zdrówka
nie dam rasdy bo mały się znudził, mykam i będe wieczorkiem

U nas pobudka była po 3, i godzine szalał bo mu się spać odechciało, ale rano spaliśmy do 9:-). Ja już odkurzyłam, wcinam sniadanko, a Kamiś na macie.

Dzięki dziewczyny;-)

Secundo Aprilis u nas słońcem zapodaje jak wściekły.:-)

...Po szczepieniech...szczepiłam ją prawie 2 miesiace temu ostatni raz...a teraz dopiero za tydzien:rofl2:
...

Kaka zamotałam: moja marudziła, bo po szczepieniach (we wtorek były), a Hanula na ząbki. O tak powinno być:-)
Tak z ciekawości zapytam: Hanula już na dywanie urzęduje? Bo daaawno o macie nic nie było;-)

Mam zwykłą wiązaną.

Dziewczyny ja zgłaszam się że jeszcze żyje. Nie będzie mnie przez parę dni bo znajoma do mnie przyjeżdża dziś i nie będe miała czasu zajrzeć. Jeszcze muszę mieszkanie posprzątać bo ona jest uczulona na koty. koty dostały eksmisje do rodziców.

Zabieram się za robotę puki Potworniasty śpi.

Miłej wizyty!

Malena ja mam tkaną na sprzączkę (kółkowe się chyba takie nazywają). Na krótki wypad ok, ale na dłuższy - plecy do wymiany:no:

Czarna ból głowy... Ojj. Niech idzie precz jak najszybciej!
A swoją drogą, wkurzające jak się posprząta a każdy ma w nosie:wściekła/y:

My kolejna noc z tych "cudownych". Przed spaniem dałam Młodej kaszki jakieś 50ml i cyca. Obudziła się po 22 z takim wrzaskiem, że wystrzeliłam spod prysznica jak z procy. Krzyczała i krzyczała, aż się poheftała na całego. To ją trochę uspokoiło, ale potem budziła się co 20 minut z płaczem. I tak aż do 1 więc skapitulowałam i wzięłam ją do nas.
Porządki wczoraj zrobione - w schowku, w pokoju, w kuchni, łazienka wymyta, rzeczy prawie spakowane. Dziś ostatnie "muśnięcia" (odkurzacz i mop) i jutro fruuuuuu! do Krakowa. Ciekawe jaka pogoda nas powita:-) Wiecie może?

Ja tam wole dawac czopy niz syropy:-p:-p:-p

Ku Pamięci

Załączniki

• 1c92796d9e.jpeg
    1c92796d9e.jpeg
    18,3 KB · Wyświetleń: 26
Jak was tak poczytalam to wzielam sie za sprzatanie Tzn nie switaczne ale ZAWSZE :-)
Posprzatalam swoja szafe Zimowe rzeczy spakowalam i do piwnicy pojda Umylam podloge,zrobilam pranie,wykompalam sie i na szczescie Oli dala to mamie wszystko zrobic Wysatwilam posciel na balkon niech sie wietrzy
Zadzwonila kolezanka i poszlam z nia na spacer Chcialam isc troche pozniej ale zawsze to razniej jak sie z kims spaceruje :-)
Kupila niuni w lumpeksie 3 sweterki i w auchanie kurteczke za 18,99 Pozniej zrobie zdjecie to wam pokaze Teraz oliwie karmie sloiczkiem i was czytam U nas dzis cieplo ale paskudny wiatra Ale sprawadzlam niuni raczki i byly cieple Lce was poczytac :-)

MALENA i jak tam spacer zaliczylas ?
CZARNA a moze Ty w ciazy jestes heheh zart :-)
Lilunia no czasem klotnia sie przydaje np do wysprzatania mieszkania :-)
Czarna u mnei tez wiatrzycho choc mam wrazenie ze teraz mniej wieje niz wczesniej
KAKA Oliwie je tak :
5/6 mleczko
9/10 owoc lub mleczko z kleikiem
12/13 obiadek
17 mleczko z kleikiem
20 kacha w miedzy czasie soczki lub hervatki
A DALCZEGO PYTASZ?
Mam nadzieje ze Oli je dobrze
Aha jak zje o 20 tak pozniej kolo 22/23 jeszcze je (pozniej tez a moglaby juz przestac )

Ja tez mysle aby sie w nosidle wypuscic na spacer Nie wiem moze dzis :-)
Oliwia jakos po 3 godzinach spaceru nie chce zjesc za duzo zjadla tylko 3/4 sloiczka a myslalam ze wciagnie caly i jeszcze mleczko do tego :-(

EVELAJNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

Ja też sie jednak za porządki wzięłam. Teraz mam przerwe na papu. Ale Maksio mój kochany dał mi okna umyć. Ubrałam go i postawiłam w wózku na balkonie usna sobie na chwilę to ja w tym czasie w małym pokoju okno umyłam. A jak myłam balkonowe i w dużym pokoju on juz mały nie spał tylko sie patrzył to nawet kaszke zjedliśmy na balkonie. Za chwile ide dalej jeszcze tyle roboty ze ho ho ale ide póki mi sie chce:tak:

reklama
MALENA i jak tam spacer zaliczylas ?
CZARNA a moze Ty w ciazy jestes heheh zart :-)
Lilunia no czasem klotnia sie przydaje np do wysprzatania mieszkania :-)
Czarna u mnei tez wiatrzycho choc mam wrazenie ze teraz mniej wieje niz wczesniej
KAKA Oliwie je tak :
5/6 mleczko
9/10 owoc lub mleczko z kleikiem
12/13 obiadek
17 mleczko z kleikiem
20 kacha w miedzy czasie soczki lub hervatki
A DALCZEGO PYTASZ?
Mam nadzieje ze Oli je dobrze
Aha jak zje o 20 tak pozniej kolo 22/23 jeszcze je (pozniej tez a moglaby juz przestac )

Ja tez mysle aby sie w nosidle wypuscic na spacer Nie wiem moze dzis :-)
Oliwia jakos po 3 godzinach spaceru nie chce zjesc za duzo zjadla tylko 3/4 sloiczka a myslalam ze wciagnie caly i jeszcze mleczko do tego :-(

EVELAJNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-)

Mój też jakoś po spacerku nie miał apetytu. Może się świeżym powietrzem najedli ;-) Zazdroszcze ci spacerku z koleżanką bo za bardzo to nie mam z kim spacerować, ale liczę na to że może poznam jakąś Mamuśkę na placu zabaw ;-)
Proszę o foteczki sweterków i kurteczki :-)

Do góry