Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratki za zębolka ;-)Hellow.
A ja dopiero dziś mam chwilkę.
Biedna Laurka. Duzo zdrówka.
U nas cieżko bo ząbki idą - mamy już jednego;-)
Może Oliwka tęskni za Mama i sie upewnia czy jesteś?;-)CZARNA super wiesci Dzieki ze wpadlas :-)
3 mamy nadal kciuki za Lale I pieknie napisalas o swoim M normalnie az sie wzruszylam To fajnie ze go doceniasz i widzisz co dobrego robi :-)
U mnie nocka MASAKRA juz w nocy tracilam cierpliwosc Pobutka co chwile PADAM :-(
Dzis w planach nic nie robienie bo jutro do pracy
Kolejny dzień w czterech ścianach 

Gartuluję Hanusi!!!!Hellow.
A ja dopiero dziś mam chwilkę.
Biedna Laurka. Duzo zdrówka.
U nas cieżko bo ząbki idą - mamy już jednego;-)
Taaaa, a nasz mądry rząd zamiast działać to rozdaje ulotki na lotnisku....no comment!KAKA gratki dla Hani ZABKOW NIE BYLO I NAGLE SA :-)
Jejku dziewczyny boje sie tej SWINSKIEJ GRYPY :-(

Malena nareszcie @, teraz to już tylko wyglądć na 2 krechy, trzymam kciuki za juniora ;-)Przeczytałam po łebkach, bo dziecię za ścianą kwęka i stęka.
Byłam dwa dni na studiach - oczywiście na noc do domku, jak na przykładną matkę przystało.
Czarna - zdrówka
Minisia - oby gorączka przeszła
Innym dzieciaczkom też dobrego!
Wasze dzieci zaczynają przesypiać nocki, a moja przestaje.
Dam sobie rękę uciąć, że ją dziąsła męczą, ale to już z miesiąc trwa, a zęboli nie widać. I jedzenie w nocy się zaczęło, i jak się obudzi to zasnąć nie może.
Ale w dzień dzidziolda do rany przyłóż,
Grzeczna była u dziadków i wczoraj z tatusiem na baseniku.
Pani instruktor ją chwaliła, a ona podobno najdzielniejsza z wszytkich dzieciaczków była i ćwiczenia pięknie i z zapałem wykonywała.
Na następne zajęcia na szczęście mogę pojechać i doczekać się nie mogę.
Aha! I dostałam @ :-)
Jaką marną, ale jednak. 1 raz od 10 lat bezbolesną nawet
Więc czas zacząć sekscesy jak się skończy ;-)
Miłego dnia wszystkim!