Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie jadę sama, bo to impreza firmowa i ma być dyrekcja z oddziału.Wiola milej imprezy Jedziesz z malym ?
MALENA no no jak teraz jest juz @ to zaniedlugo czekamy na 2 krechy :-)
No i po 15 minutach spania Zapukala listonoszka i Pies Oliwke obudzil GRRRRRRR
wiec zbieramy sie na spacer :-)
a ja nadal nie dostałam @ choć w dzień prawie nie karmię
A u nas też zaczęły się nocne pobudki tzn jedna na jedzenie
może u nas to też przez ząbki????

Hej mamuśki. Poczytał troche ale jestem tak wypompowana ze nie mam siły odpisywać
BARDZO DZIĘKUJE ZA ŻYCZENIA NAWET NIE WIECIE JAK MNIE TO ZASKOCZYŁO ZARÓWNO TE TUTAJ JAK I SMS-Y!!!!!!!!!!!!! KOCHANE JESTEŚCIE!!!!!!!!!!!!!! I ZA TĄ TROSKĘ O MÓJ SKARB
Co do Laury wykryto u niej Adenowirusa:--( jest to coś ala rotowirus:-
-( Piatek i sobota była straszna bo odmawiała posiłków i picia ale zaczeła oddawać mocz raz na 12 h. Dobre i to bo wiedzieliśmy ze nerki OK. Dopiero wieczorkiem zaczeła powoli pić nie miała już temp i robiła sie wesolutka. Natomiast dziś nie to dziecko szalała na całego zero gorączki normalnie je pije i sie załatwia
Badania moczy wyszły bdb wiec odetchneliśmy z ulgą. Jutro rano beda robić badanie CRP i jak b ędzie OK to wraca do domciu. Lekarze dumni i zadowoleni z tak szybkiego powrotu do zdrowia i liczymy że badania to potwierdzą
TRZY MAJCIE KCIUKI!!!!!!!!!
MAM WSPANIAŁEGO MĘŻA BEZ NIEGO NIGDY BYM SOBIE NIE PORADZIŁA I COFAM KAŻDE ZŁE SŁOWO JAKIE O NIM MÓWIŁAM !!!!! I SIOSTRE KTÓRA ZAJMUJE SIĘ SAMIM I NIKI JAK JA JESTEM W SZPITALU!!!!!
ups trochę się rozpisałam sorki ale już spadam bo ledwo siedzę coś mnie plecy nap.... Może nerwo bóle od stresu
JESZCZE RAZ DZIĘKUJE JAK BĘDĘ MOGŁA ODEZWE SIĘ

Ale może chociaż z kwiatkami poszaleję

Mój cycek miękki, ale biała wypustka wciąż straszy - idziemy dziś na 4 do lekarza. Pogoda jak Ula pisała - kapryśna: raz słońce raz deszcz (chyba jakiś film z Bollywood'u miał taki tytuł:-)) Prezent muszę dla Andiego kupić, bo w sobotę ma urodziny. Tak więc zakupy w planach.
i zakupach oczywiscie

) bo niestety jeszcze jest w szpitalu:-( Wynik CRP bdb z 28 spadło do 8
ale dzis dopiero pobrali mocz na posiew a on musi byc 24h badany czy coś takiego wiec dopiero jutro beda wyniki
no chyba ze cos bedzie tam sie rozwijało to nawet 3 doby

OBY NIE!!!!!!!!!!!!! I ma cały czas antybiotyk który musi przyjmować minimum 5 dni i jutro mija 5 dni;-) Podobno ma miec tez USG jamy brzusznej ale nie wiadomo kiedy bedzie termin wolny

Reszta bez zmian czyli OK;-)

Zdrowka A temu Mateuszkowi i jego rodzicom obsikania w kosciele na chrzcie wspolczuje Musialo to byc dla nich nieprzyjemne

Jejku ja bym chciala aby Oli tyle w nocy spala Ale pocieszam sie ze juz sie nawet przyzwyczailam i ze kiedys sie doczekam przespanych nocyWitam się słonecznie
KAKA gratki ząbka
DOROTKA może rzeczywiście tęskni...i udanych zakupów!!!
MALENA u mnie nadal @ brak...i jakoś mi nie tęskno...
Noc ok. Usnęła po 20 i pierwsza pobudka o 5, więc ok i wyspane obie byłyśmy. Marika zasnęła teraz przed 10, czekam aż się obudzi i spacer. Potem coś zjem, wpadnie mama i na 16 jadę na rozmowę. Już się nie mogę doczekać!!!
A MARIKA ma tez dlugie drzemki w dzien widze Mojej Oli w dzien zadko sie zdaza dluzsza drzemka To udanej zabawy A do pracy to masz jeszcze troszeczke czasu ;-)Nie jadę sama, bo to impreza firmowa i ma być dyrekcja z oddziału.
A do rpacy idę 6 albo 7 maja.
Najwazniejsze ze Lala pod dobra opieka Krzywdy jej tam nie zrobia Tylko dobrze wyleczaHej ja tyl;ko znów na chwilke bo wpadłam ugotować Lali zupke (jest na diecie i takie realia ze sama musze ja karmic) bo niestety jeszcze jest w szpitalu:-( Wynik CRP bdb z 28 spadło do 8
ale dzis dopiero pobrali mocz na posiew a on musi byc 24h badany czy coś takiego wiec dopiero jutro beda wyniki
no chyba ze cos bedzie tam sie rozwijało to nawet 3 doby
OBY NIE!!!!!!!!!!!!! I ma cały czas antybiotyk który musi przyjmować minimum 5 dni i jutro mija 5 dni;-) Podobno ma miec tez USG jamy brzusznej ale nie wiadomo kiedy bedzie termin wolny
Reszta bez zmian czyli OK;-)
Buziam i pozdrawiam was mamusie czekam na dzień ze znów bedę tutaj z wami a nie tylko wpadać jak z ogniem
Co do powrotu do domciu to jedna wielka nie wiadomo bo co lekarz to co innego mówi i aż mnie szlak trafia. Licze ze jutro już ją zabiore do domku!!!!!!