reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

BLONDI super:-D
CZARNA nie martw sie. Napewno wszystko ok. Może akurat podpisuje umowe kupna-sprzedaży i poprostu nie może odebrać

reklama
Akurat to ze nie odbiera jest u niego w miarę normalne;-) Nie martw sie... może musiał jechac do pracy i nie słyszy na hali telefonu:confused:

Witam i ja.
Czasu mało ... a roboty tyle, że .... hoho.
Posiane, zagrabione i w chałupie posprzątane.
Ufff ... jutro wolne .. jupi.

Mamo Maksa ciuszki superowe a te ogrodniczki to mi się podobają.

Blodni super :-D

Daga och biedulek z tą gorączką.

Dorotko słodziutka łobuzica :-D

Kaka placek po węgiersku mniam ... no i jeszcze zapiekanka :-p

Czarna i co z autkiem - coś na oku jest?

Evelajna tak, tak drugi laptopik koniecznie.
Ostatnio i my się zastanawialiśmy nad zakupem drugiego a okazja była bo w MM bez vatu 2.05 można było kupić.
Ale ....

Moli :-D dobre.

Pati dużo sił.

Magdziu dużo zdrówka dla Was.

Kate oj takie tańce to fajna sprawa - u nas organizują aerobik z maluszkiem.
Miałam się wybrać na zajęcia, ale wróciłam do pracy a godziny poranne są przeznaczone na zajęcia.

Wiola foty, foty i jeszcze raz FOTY

Czekam na Brzydulę, wcinam pyszniutkie spaghetti.
Znów pada i pada, ale dobrze przynajmniej kwiatuszki dostaną trochę wilgoci i w lesie zrobi się inaczej.
Chociaż na weekend zapowiadają upały i gwałtowne burze :baffled:

M Maksa ogrodniczki fajniutkie tuniczka tez a sukienke ma moja siostrzenica z tym ze plisy zamiast bombki:tak:

Magdziunia kiedy ty to zrobiłaś:szok::szok:

No i nici z autka M sie niezdecydował za dużo miał wątpliwości:-( ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło mam nadzieje że do czerwca znajdziemy;-)
A była tesciowa dzis pobiła rekord 7 min:-D:-D:-D:-D

To przeleciałam ekspresem;-)
Widze że napalona Czarna jesteś na jeżdżenie...a to ma byc autko dla Ciebie??

Kaka nie kupujemy nowy a ten potem sprzedajemy. To ma byc taki rodzinny duży;-) A ostatnio wprawiłam sie trochę w Omegę jednak kilka razy dziennie jezdziłam do szpitala i z powrotem:cool2:

reklama
No takie takie:-p teraz był oglądać 200km od nas a w czesniej było autko w czarnkowie ale sie zgapiliśmy dzień wczesniej poszło:-( Normalnie idą one jak świerze bułeczki:szok::-D:-D:-D

A na co chce zmienic?

Do góry