reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

witam i ja wieczorkiem, jutro mlody zostaje z dziadkami a my kino i jakis późny obiadek:-)

Wszystkiego Najlepszego w Dniu urodzin!!!!!!!!!!!!!!!

witam :)) pogoda do d... gdzie to lato....???
mja niunia juz troszke lepiej :tak:
Kurki sliczne avatarki :))))

A na południu takie powodzie.....:-(

A u nas dzisiaj pięknie, więc spacer zaliczony.
Byl odpust, kupiłam balonik Helowy i tak mi się dziecko balonikiem bawiło, że pot spływał strumieniami, a teraz padła.
Mam nadzieję, że do rana :tak:

I ja się witam sobotnio;-)
Chałupka ogarnieta, obiadek w toku wiec tylko czekać na M:-p:-p

Wiecie co ktoś mi dziecko chyba podmienił:baffled::baffled::baffled: w nocy chce jesc:nerd: a ze bytli nie tknie trzeba go rozbudzić nakarmić i potem na nowo uśpić. KOSZMAR!!!!! Jeszcze tego nie przechodziłam:szok::szok::szok:Dziś będę mu się starać zmniejszyć lekki odstep między karmieniami i wcisnąć jeszcze jedno karmienie, bo zwiekszenie ilosci jednej dawki nie daje rezultatu bo zwraca nadwyżke:sorry2: I zobaczymy co wtedy będzie:sorry2::sorry2::sorry2:

Współczuję. Przejdzie mu!!!

Czy wasze dzieci też mają ataki "furii"? Dzisiaj Szymon chciał mi się wgryźć w gardło ze złości :baffled:eeee.... ale o co chodzi?

czekam już na wieczór, bo te soboty sprzątająco-gotujące są jednak baaardzo wyczerpujące, a wieczorkiem browarek i nogi w górze :cool2:

U mnie sa takie ataki, ale to jak nie chcę jej podać zabawki, albo na ręce wziąć, kiedy księżniczka sobie życzy.
Tylko mi się do gardła nie rzuca, ale nóżkami bębni w podłogę i krzyczy tak, że ją pewnie w Warszawi słychać.
Śmieszna jest strasznie!

Miłej nocy moje Panie,
Jutro basenik i na wieś, więc pewnie nie zajrzę :-)

reklama
Patrycja i ode mnie sto lat!!!! Zdrowka i milosci, spelnienia choc jednego marzenia, duzo cierpliwosci dla Kamisia i m.;-)

Malena a ja zastanawialam gdzie ty jestes, ze cie nie ma...Nawet przez mysl mi przeszlo ze dalej na kacu jestes;-):-p

Aga 1480 skad jestes konkretnie bo widze ze z lodzkiego, moze sie kiedys spotkamy??

witam się i ślicznie dziekuję kurki wy moje:-)

U nas super dzień. Młody spał od 21 do 7 ciągiem, potem małe sprzątanko i szykowanie, bo mlody zostal z dziadkami( rodzice i teście:-) )My pojechalismy na zakupki i do kina, miał być jeszcze świnks, ale nie daliśmy rady bo zapchalismy sie popcornem- uwielbiam, film fajny Narzyczony mimo woli- polecam. Potem jeszcze wypad po zaopatrzenie do tesco i kupiłam małemu bębenek z instrumentami. Potem do domciu i wszyscy posiedzieli do wieczora. Mam taką ochotę się napić a tu zonk, trudno poczekam. Wczoraj też nas w domku nie było- roiliśmy przegląd cen w sklepach budowlanych

Patrycja i ode mnie sto lat!!!! Zdrowka i milosci, spelnienia choc jednego marzenia, duzo cierpliwosci dla Kamisia i m.;-)

Malena a ja zastanawialam gdzie ty jestes, ze cie nie ma...Nawet przez mysl mi przeszlo ze dalej na kacu jestes;-):-p

Aga 1480 skad jestes konkretnie bo widze ze z lodzkiego, moze sie kiedys spotkamy??
A ja z Łodzi jestem, jak mieszkasz blisko to możemy się spotkać, niie widzę przeszkód...:tak:

ko ko ko ko ko ko

My dzisiaj kupilismy cały strój dla małego na chrzest (jutro postaram sie fotke wkleic), potem w tesco zakupki spore zrobilismy i ogolnie padam na cycki, wiec ide spacku na moją grzędę :-)
Dobranoc

Ps. Justynko przestan sie odchudzac, bo naprawde jak chuda szkapa wyglądasz... :confused: Mąż nie bedzie sie miał do czego tulic :sorry2:

Dziś wieczór relaksu:-)
Godzina w wannie, więc mama odmoczona, wypachniona.
Tylko M. znów spi jak dziecko.
Aż żal budzić :tak:

Justynko przestan sie odchudzac, bo naprawde jak chuda szkapa wyglądasz... :confused: Mąż nie bedzie sie miał do czego tulic :sorry2:

Muszę się zgodzić.
Widziałam fotkę na nk.
Niepokojące...

reklama
U mnie za pięć minut północ - goście poszli spać i wpadam, bo
Patrycja! Sto Lat! Sto Lat! Niech żyje, żyje naaaaammmm!!!
I łyk piwka za Twoje zdrówko!!

Gości mamy do przyszłej soboty. Nie będzie mnie tu raczej. Pozdrowionka dla wszystkich mamuś!!!!

Do góry