hej mamuśki i pażdziuszki!nie,no wkońcu zebrałam się i weszłam do BB;-)my już po wyjazdach;-)nawet Was nie poczytam i nie nadrobię,bo ostatnio bywam ciągle sama i nawet już sama kąpię Mikesza,bo M pomaga bratu na budowie,wychodzi rano i wraca 23:-(zajefajny urlop,ale cóż życie....:-(jak się zbiorę to opiszę nasz wypad z gór na wakacjowym:-)no i foteczki zapodam tyż może...dzisiaj byliśmy na plaży w Sobieszewie i Miki jak dzik plażowy ganiał po piachu,nażarł się go,więc rano pewnie piacho-kupa badzie

a potem podrywał panie czytające gazety,jednej nawet sprzątnął sprzed nosa ghiehiehie,lubi chłop starsze Panie,a nie tam takie srele morele,nawet narzeczona z lipca nie zaciekawiła go

daje mi już ostro popalić,a zadzwia z dnia na dzień kurka

już nie nadążam i nie mam siły się wściekać...no i pochwalę się tutaj,bo tylko na chwilku wpadłam,że Miki wkońcu załapał mleko modyfikowane,ufff...nic tylko NAN 3

:-)no i cycek na dokładkę,ale niestety budzi się i tak w nocy:-(sorki,że nie wszystkim odpiszę,bo przeczytałąm tylko ostatnie dwie stronki:
liluniamoże powinnyśmy podrzucić komuś naszych chłopaków na noc,ja myślę że to cwaniaki,które omotały mamuśki;-)marzę o przespanej nocy..ehh
czarnateż bym się wkrewiła z tym wózkiem,nie daj się...;-)
maksiowa
nie no kobito wygladasz zajefaknie,brak mi słów,całkiem inna twarz

:-):-)strasznie mi się podobasz;-)nie,nie,nie żebym była tenteges;-)fajan laseczka poprostu jesteś:-);-)
patidąbki,te koło Koszalina?kurka,to niedaleko moich rodziców:-)jest tam bosko,z jednej strony morze,z drugiej jeziorko,fajosko:-)udanego odpoczynku:-)
mirabelkawitaj w gronie,nic tylko mama i mama,nawet na chwilę nie może się człowiek obrócić,bo ciągle mama mama;-)a jak tam urlopik minął?
dorotko
tak sobie popatrzyłam na ząbki Oli i fajnie musi wygladać:-)taki rozstrzał śmiechowy;-)
oki,mykam lulu,bo mi się już klawiatura zlewa...dobrej nocki wszystkim:-)