reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październik 2008

witam po przerwie, ale naskrobaliście,
czarna super ze idziesz na imprezke, my impreza domowa, ale jeszcze nie wiadomo u kogo
dorotko sprawdza się u nas są na lakierni w zakładzie i wyciągają

jejku nie wiem co komu, ja tak w biegu. W sobote siadłam dopiero wieczorem jak znajomi przyśzli, a tak to zakupy, to spacery z młodym to stajnia, Werka na jazde, to góra. Ale za to wieczór z %. wczoraj młody miał długą drzemkę to i my kimneliśmy, ale potem też cały dzień coś, była siostra M z rodzinką, potem moja kumpela- będzie nam ciągła sprawe o odszkodowanie. Dziś tez młyn od rana. Ja sprzątam w ciuchach młodego, bo znowu dostaliśmy całą torbę ciuchów po chrześniaku i musze to gdzieś wcisnąć. Ok pędze dalej

reklama
Czesc dziewczynki,

Wypada nie wypda- troche nas znowu nie ma, zycie wciaga, praca dom, szkola, dojazdy, wyjazdy. Dlugo by sie tlumaczyc. Ale jesesmy, zagladamy i czasem postaramy sie cos skrobnac.
Pozdrowionka :) :happy:

No i my wróciliśmy z weekendowych wojaży i teściowe mnie bardzo odciążyli i sobie odpoczęłam. W dodatku teściowa znowu wydała na nas kupę siana bo kupiła małemu kozaki za jedyne 200 zł ( żadne inne nie chodziły mu na nogi... :( ) mi sweterek i małemu konika na patyku który robi ihaha i rusza mordką :) Na razie nie mam czasu was poczytać bo pora zabrać się za jakiś obiad no i za małego.Zajrzę później. Buziaki.

no
Nie wiem co jest bo dzis tez jeszcze jakostak sie zle czuje a ja jak ide na zakupy a mam zly humor to cosnie tak:eek::sorry:bo ja uwielbiam wydawac kase:-D:-D:-D:-D
i jak po zakupach:-p:-p
lecimy zaraz na spacer, ładnie u nas
a u nas dziś pochmurnie:crazy::crazy::crazy: Jak mała Oliwka???
czarna super ze idziesz na imprezke, my impreza domowa, ale jeszcze nie wiadomo u kogo
ja tam przy dzieciach nie lubie zbytnio domowych imprezek tak hucznych:sorry: bo faceci siedza i pija a baby mało ze obsługują to jeszcze przy dzieciach maja zajecia:confused2: Ale nie jeden rok to przechodziłam wiec teraz czas sie zabawic:rofl2::rofl2:
No i my wróciliśmy z weekendowych wojaży i teściowe mnie bardzo odciążyli i sobie odpoczęłam. W dodatku teściowa znowu wydała na nas kupę siana bo kupiła małemu kozaki za jedyne 200 zł ( żadne inne nie chodziły mu na nogi... :( ) mi sweterek i małemu konika na patyku który robi ihaha i rusza mordką :) Na razie nie mam czasu was poczytać bo pora zabrać się za jakiś obiad no i za małego.Zajrzę później. Buziaki.

No i super ze wróciliście wypoczeci z naładowanymi bateriami:tak::tak:

Wesolutka nie no takie kiecki to ja się nigdy nie odważe:no::no::no:
Mojemu M podoba się taka:

!!!MONA!!! NIEZWYKŁA SUKNIA W KOLORACH (38) (822744552) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy ale ja nie stety mam gdzie nie gdzie za duzo wiec odpada (choc róznie to bywa)

Moja sis ma taką i tak myśle za jak ona nie założy to ja ja pożycze:) ~~~ ! ! WYPRZEDAŻ ! !~~TU R.38~~ 36-48~~ (824569436) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

te tez mi sie podobaja WYPRZEDAZ ostatnie sztuki (812696094) - Aukcje internetowe Allegro

ehhh sama nie wiem musze najpierw chyba po mojej dziurze polatac

Ehhh a u nas brzydko wyszykowalismy sie do wyjścia a tu deszczyk:crazy::crazy::crazy: Wiec siedzimy w domku.
Na fotkowym wrzuciłam filmiki jak wam sie jeszcze nie znudziły:cool2:

Ostatnia edycja:
No moj M juz wczoraj pojechał i znowu sama. W sobote szedł z Rafałem do samochodu i puscił małego samego a ten sie wywrócił na betonie, ale dobrze ze sie rekami podparł, dzieki temu nos tylko lekko zdarł i warge przygryzł, bo ma strupka. Ehh faceci :-D Na 3 min ich samych z dziecmi zostawic :-D he he

No i w sobote na noc mały został u dziadków, my bylismy chwile u kolezanki na piwku, potem sie w domu troche poklocilismy i poszlismy spac dupami do siebie, a w niedziele nam listwa pod łózkiem pękła.... haha. Za gruba jestem :-D Potem bylismy na zakupach i po małego i koło 22 M juz jechał.

A mały wstał rano o 9.15 :-) Do 7.30 spal w lozeczku, a potem go wziełam do siebie, to sie tylko przytulił i spał dalej :-) A dzis mnie do południa słoneczko było, a teraz szaro- buro i pada :-( Mały spał prawie 2h od 13, potem zjadł obiadek i teraz szaleje, rozrzuca zabawki i mnie zaczepia co chwile, a mi sie nic nie chce :-( Ostatnio mam juz chwile załamania z tą Patryka delegacją, nie wyrabiam juz sama... A na miejscu nic znalezc nie moze :-( Dostał 3 takie jakby propozycje, ale wszystko na wiosne dopiero, bo teraz tzw. martwy sezon :-(

A Rafał własnie znowu skacze po łózku i klaska przy tym. W koncu sobie łeb kiedys rozwali...

Ostatnia edycja:
Czarna - bardzo fajna ta co się Twojemu M podoba. Jaki kolor?? czerwona?? ja jestem za tą.
Minisia - okład z piersi, Gondolier i M będzie zdrowy.

Widzę, że sporo imprezowych weekendów było na forum.... u mnie niestety impreza bez %.... grrrrr.

Miłego wieczorku.

Czesc dziewczynki,

Wypada nie wypda- troche nas znowu nie ma, zycie wciaga, praca dom, szkola, dojazdy, wyjazdy. Dlugo by sie tlumaczyc. Ale jesesmy, zagladamy i czasem postaramy sie cos skrobnac.
Pozdrowionka :) :happy:
Rozumiem, rozumiem. Fajnie, że jesteś :tak:
Wow, super babcia!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
No moj M juz wczoraj pojechał i znowu sama. W sobote szedł z Rafałem do samochodu i puscił małego samego a ten sie wywrócił na betonie, ale dobrze ze sie rekami podparł, dzieki temu nos tylko lekko zdarł i warge przygryzł, bo ma strupka. Ehh faceci :-D Na 3 min ich samych z dziecmi zostawic :-D he he

No i w sobote na noc mały został u dziadków, my bylismy chwile u kolezanki na piwku, potem sie w domu troche poklocilismy i poszlismy spac dupami do siebie, a w niedziele nam listwa pod łózkiem pękła.... haha. Za gruba jestem :-D Potem bylismy na zakupach i po małego i koło 22 M juz jechał.

A mały wstał rano o 9.15 :-) Do 7.30 spal w lozeczku, a potem go wziełam do siebie, to sie tylko przytulił i spał dalej :-) A dzis mnie do południa słoneczko było, a teraz szaro- buro i pada :-( Mały spał prawie 2h od 13, potem zjadł obiadek i teraz szaleje, rozrzuca zabawki i mnie zaczepia co chwile, a mi sie nic nie chce :-( Ostatnio mam juz chwile załamania z tą Patryka delegacją, nie wyrabiam juz sama... A na miejscu nic znalezc nie moze :-( Dostał 3 takie jakby propozycje, ale wszystko na wiosne dopiero, bo teraz tzw. martwy sezon :-(

A Rafał własnie znowu skacze po łózku i klaska przy tym. W koncu sobie łeb kiedys rozwali...
Kochana, rozumiem, co czujesz, u nas było tak przez ostatnie 4 lata, w tym moje wyjazdy zagranicę od 2 do 5 miesięcy. Porażka. teraz jak M. rzucił pracę, mamy siebie w końcu. I dzieci mają tatę (ile by tego czasu nie było, zawsze pobawi się z nimi wieczorem). A tak tylko dziadki i dziadki :sorry: No, ale się rozpisałam.... Będzie dobrze:tak:

U nas domowe zoo
Czarna, z tymi watkami ciazowymi, to dobry pomysl:tak:ladnie czysto i przejrzyscie:tak: Ladne sukienki, w kazdej bedziesz super wygladac:tak:

reklama
Hej mamuski Ja zaraz oszaleje z tym moim netem Aby wejsc na bb Wejsc na pazdziernika I na ostatnia strone glownego watku Potrzebowalam ZAGNIJCIE ILE MIN ??????????????????
AZ 40 MIN :szok::szok::szok:
MASAKRA

CZARNA fajnie ze dla M jest taka piekna :tak:Ale Twoj ma racje bo TYS JEST LASKA :tak:
MINISIA ciesze sie ze humorek juz lepszy I zdrowka dla M
MARMA fajnie ze odreagowalas I JAK Z M ???????????????

Ja rano ogarnelam siebie i Oliwke
o 10 bylysmy u kolezanki Oliwka pobawila sie z 3 tygodnie strasza od niej kolezanka Pozniej do przychodni poszlysmy Oliwka spala odkad tylko wyszlam od kolezanki W przychodni na spiaco ja rozebralam Ona dalej spala Pogadalam z pediatra Nie badala Oliwki Bo po co ona jest zdrowa A ostatnio byla codziennie badana Pozniej Oliwke ubralam na spiaco I ona spala az do domu doszlysmy :-)
W domu obiadek zrobilam Oliwka zupke zjadla :tak:

Po 16 bylam u laryngologa To jest maz naszej pediatry Weszlam i nic mowic nie musialam bo ON O WSZYSTKIM WIEDZIAL :tak::tak::tak::tak:Przepisal leki Ale z uszkami nie ma zle Kontrola za 2 tygodnie :tak:

Teraz Oliwka szaleje Ja sie bawia z nia
Zaraz kapanie I moze usnie o 20 lub po 20 :tak:

Do góry