Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I zdrowka dla HANULKI .
,uspalam alanka a ja z oliwka poszlysmy na wieksze zakupy.Wrocilam to M zabral oliwke i alanka na taki fajny duzy plac zabaw a ja na spokojnie gotuje obiadek i sprzatam
,Na chwilke zajzalam z kawka na bb;-).Milego dnia
.Rano z M przemeblowanie robilismy,mam nadzieje ze juz tylko cieplo bedzie bo piec jest juz w piwnicy ale jak co to mamy na prad taki cieply nawiew ,ktory tez fajnie grzeje
.Poszlismy za prezentem dla Dominika-syna Mirka bo w sobote idziemy do niego na 4 urodziny,prezemtu nie kupilismy ale oliwka wzbogacila sie o puzle z autami sobie wybrala.70 czesci i 100 czesci,uklada z nasza lekka pomoca ale uklada dzielnie
.Wczorajszy obiad zjedlismy bo nawet nie mialam kiedy dzis cokolwiek ugotowac
.Po obiedzie M zabral dzieci do Mgicznej krainy a ja sprzatalam,Pozniej zabawa,kapiel,kolacja i nyny
.Lece cos zjesc hihi i spac.
.
.
A gdyby był stan podgorączkowy to konieczna by była kolejna wizyta u lekarki. Zwariować można. A w aptece rtęciowych brak i nabyłam kolejny elektroniczny. Niby pomiar ma być dobry nawet do 0,01 stopnia. Ten i paskowy pokazuja ze gorączki brak, więc chyba naprawdę BRAK

To jest niesamowite, że osoby, które w realnym świecie pewnie nie mogłyby się spotkać, tutaj gadają sobie na całego...
... tak, tak, rozładował się biedaczek

No i szybciutko badanka co by Helenka mogła sie pojawić:-)