Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
.3 maj sie kochana.
.Wiec ja juz pojechalam z Oliwka do przedszkola,wrocilam ,ugotowalam obiad juz caly
,ogarnelam,alanka uspalam,pralka sie dokonczy jak on wstanie.Na jakies zakupy z M pojdziemy jak alanek wstanie,Po przedszkolu oliwki jestem umowiona z kolezanka na plac zabaw lub u niej na kawce;-).M do dzieci popoludniu i dzien jakos zleci.
wieczorem trochę ropki się pojawiło, od rana więcej.... no cóż. Maciek miał tak w zeszłym roku, gdy miał 2 czy 3 razy pod rząd i mu przeszło. Plus jest taki, że młodej jest łatwiej zakroplić oczko, bo nie ucieka i się nie broni 

zobaczymy co będzie.

u mnie niestety remoncik dalej trwa ale tak to jest jak się robi samemu ehhhh i szczerze mam już dość (fizyczne zmęczenie) sorka że nie odpiszę każdej z osobna ale szczerze padam na pyszczek. Jak wszystko się zakończy obiecuje poprawę

)

Kolega przylatuje z Pragi i idziemy się hurtowo ubzdryngolić. Do 20 biorę Tuśkę ze sobą, a potem ją m odbierze.