Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jaki fajny....
a kiedy dowiedziałyście się że chłopczyk??
na prenatalnym w 12 tygodniu jest szansa żeby zobaczyć??
No widze ze ruch sie zrobil
Fever to szybko wyszedl ci test,skoro masz cykle 30-33 dniowe a test pozytywny wyszedl Ci juz w 26 dc, kurcze to w ktorym dniu mialas owulke?
, czyli dokładam kolejne dwa lata. Poza tym mam już trzyletnią córcię, ma na imię Hania. A jeśli chodzi o aktualne imiona dla chłopca - Michał, a dla dziewczynki nie wiem - mi się podoba Nina, Wiktoria, Ala, ale pewnie jeszcze maglowanie tematu będzie;-)
). Teraz już mi wszytsko jedno, niech tylko wszytsko pójdzie dobrze...
. życzę Wam wszystkie październikóweczki cudownych 9 miesięcy. ja na razie przerażona (ale to chyba normalne po ciężkich doświadczeniach z poprzednią ciążą), ale wierzę, że tym razem będzie dobrze.

było to w poniedziałek. we wtorek juz w szpitalu byłam na wizycie wstepnej bo po utracie dziecka pan doktor kazał natychmiast się stawić jak tylko będę w następnej ciąży. 10 lutego mam pierwsza wizytę, a 1 marca mam umówiony termin do wspomnianego juz pana doktora w szpitalu, który zajmuje się ciężkimi przypadkami:-(. powiedzial mi, że będę teraz pod szczególną opieką. dzięki temu jakoś bezpieczniej się czuję.