niuniaaa19
Fanka BB :)
rabbit leze leze mialam skurcze w weekend wiec leze zeby nic sie malemu nie stalo
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zawsze to jakieś zajęcie;-)

W Niemieckiej telewizji powiedzieli ,ze znalezli zrodlo zakazen.Ze to od kielkow soji(?)!!!!Nie wiem jak to sie poprzenosilo dalej,pewnie w magazynach ,albo juz w sklepach .
Malutka olej czytanie wszystkiego!My i tak sie wiecznie powtarzamy.A polowa to i tak o zarciu;-)
no weżcie mnie przetraćcie!
ja wczoraj tez michę opędzlowałam:-):-)witajcie dziewczyny, ja właśnie usiadłam przed tv z michą truskawek
no daj spokoj, rocznica z wujkami i ciotkami? jak wam to nie pasuje to uciekajcie i robcie po swojemudobrze chociaż że się weekend udał, no z jednym malutkim drobiazgiem... wiecie co nam rodzinka wymyśliła na I rocznicę? Że sobie grilla zrobimy... bo trzy okazje są w kupie... nasza rocznica, dwudziesta któraś tam rocznica wujka i ciotki, i tej ciotki imieniny...zresztą my z mężem mieliśmy już inne plany... bardziej romantyczne i WE DWOJE!
nie wiem, to ja już przesadzam??
przepraszam że z takim pesymizmem tu wpadłam, ale ja nawet nie mam komu się tak szczerze wyżalić.
młoda mega ściorana ale bardzo dobrze bo zmęczone dziecko to najlepsza wieczorna opcja ;-)
muszę chyba już do końca ciąży tego się trzymać...
Pierwsza noc 

Już są plany hihihih Pracowity dzień przede mną, ale oczywiście odpoczywać będę 

...powiem wam że po całym tygodniu przed kompem w pracy w weekend nie moge patrzeć na lapka.

oj ja to nieregularne, ten ostatni był 21 dni, po odstawieniu duphastonu. Mój trzeci cykl starań i didi się udał :-)
kuzwa dziewczyny jaki ja płaczek jestem to szokprzy byle sprzeczce płaczę.. jak się nie wypłaczę to mi stoi w gardle, dziś np płakałam bo mąż mówi że w lodówce pusto a ja sobie nawkręcałam że ie będę umiała o naszą rodzinkę zadbać jak się wyprowadzimy! no weżcie mnie przetraćcie!