• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październik 2011

reklama
Zawsze to jakieś zajęcie:-D ;-)

ja Cie podziwiam,mnie by się nie chciało...;-);-):-D:-D:-D

W Niemieckiej telewizji powiedzieli ,ze znalezli zrodlo zakazen.Ze to od kielkow soji(?)!!!!Nie wiem jak to sie poprzenosilo dalej,pewnie w magazynach ,albo juz w sklepach .
Malutka olej czytanie wszystkiego!My i tak sie wiecznie powtarzamy.A polowa to i tak o zarciu;-)

Święta prawda!!!!!

ja znów słyszałam,że ta bakteria była w naturalnych nawozach i stąd sie wzięła w warzywkach:(

no weżcie mnie przetraćcie!

a masz:))))))witaj w klubie:)

witajcie dziewczyny, ja właśnie usiadłam przed tv z michą truskawek
ja wczoraj tez michę opędzlowałam:-):-)

ciepełko doskwiera i dziś,a ja mam tyle prasowanie ze ho ho ho...w szafie z koszulkami pustki,ze trzy krzesła mi sie uzbierało....i pełno ciuchów w łazience...dzis sie za to zabiore<tak tak obiecanki >

Czesc dziewczynki jak tam u Was po weekendzie???
Ja sobie teraz leze i kawusia sie delektuje bo mloda jeszcze spi wyszalala sie pol nocy to teraz nadrabia.A u nas leje od wczoraj tak solidnie.Szaro i ponuro za oknem to sobie ogrzewanie az wlaczylam.
I tak sobie mysla ze w Pl tak teray pieknie a jak my przyjedziemy to cale lato bedzie lac :(((((
Niunia lez i odpoczywaj ja tez prawie caly czas w lozku.Czasem sobie gdzies na zakupy wyjde ale to tak raz w tyg ze wzgledu na to 4 pietro.

Za 10 dni w koncu usg polowkowe hurra a za 13 bede w POLSCE na cale 2 miesiace :)
Troszke Wam zazdroszcze ze chyba wszystkie juz wiecie czy bedziecie miec chlopca czy dziewczynke a ja jeszcze nieee :(.
Przyznam sie jakies 7 lat temu bylam u tarocistki i wszystko o czym mi wtedy powiedziala spelnilo sie w najmniejszym szczegole zostal tylko jeden tzn ze drugie dziecko to bedzie chlopiec wolala bym zeby choc w tej jednej rzeczy sie pomylila.

dobrze chociaż że się weekend udał, no z jednym malutkim drobiazgiem... wiecie co nam rodzinka wymyśliła na I rocznicę? Że sobie grilla zrobimy... bo trzy okazje są w kupie... nasza rocznica, dwudziesta któraś tam rocznica wujka i ciotki, i tej ciotki imieniny... :szok: zresztą my z mężem mieliśmy już inne plany... bardziej romantyczne i WE DWOJE! :zawstydzona/y:

nie wiem, to ja już przesadzam??
przepraszam że z takim pesymizmem tu wpadłam, ale ja nawet nie mam komu się tak szczerze wyżalić.
no daj spokoj, rocznica z wujkami i ciotkami? jak wam to nie pasuje to uciekajcie i robcie po swojemu

znowu upalnie a mialo byc chlodniej, uffff

Dzień dobry,

Ale w weekend na produkowałyście czytania :-) u mnie taka hitsa, że nie da się w domu wytrzymać więc cały weekend śmigamy w terenie, zaliczyliśmy w sobotę zoo, park i plac zabaw a w nd tylko park :-D młoda mega ściorana ale bardzo dobrze bo zmęczone dziecko to najlepsza wieczorna opcja ;-)

Rabbit - dzięki Twojej diecie + naparowi z pokrzywy mam już minus 2 kg :tak: muszę chyba już do końca ciąży tego się trzymać...

Co do truskawek i czosnku to w ciąży można jeść gorzej przy karmieniu piersią bo nie każdy dzieciak toleruję ale to już przetestujecie sama na swoich ssakach :-)

U mnie remont się posuwa w środę mają przyjechać zabudować już kuchnię już nie mogę się doczekać jak to będzie wyglądało :tak:

Cześć dziewoje..

Ja od rana zmykam na mieszkanko.. dziś się wprowadzamy hurrrraaa :-D Pierwsza noc :zawstydzona/y::tak::zawstydzona/y: Już są plany hihihih Pracowity dzień przede mną, ale oczywiście odpoczywać będę :tak:

W ogóle jak się wczoraj wkurzyłam, mam taki skwar na balkonie że mi popaliło roślinki i boję się cokolwiek na parapet wystawić. Pomidorom to tam dobrze ale wszystko inne pada. Cóż trzeba co wymyślić.

Miłego dnia i kto ma leżeć ten niech leży.. jeszcze się przy didim nabiega :-D

Hej Kobitki

Weekendu oczywiście nie nadrobię :baffled:...powiem wam że po całym tygodniu przed kompem w pracy w weekend nie moge patrzeć na lapka.

U nas nawet oki, M wyjechał w piątek...tęskno nam ale mam pomoc zmasowaną 2 babć :-D:-D:-D

Rozmawiałam z lekarzem i finalnie idę na L4 od 20 czerwca...teraz juz przynajmniej mam konkretny deadline i do tego czasu mam pozamykać sprawy w pracy a nie "kiedyś tam" :-D

Załatwiłam synkowi fajne wakacje i właśnie niegocjuje z teściową czy pojedzie z nim (moja mama jest dość zchorowana więc raczej nie podoła opiece nad 4 latkiem nad morzem). Teściowa przerażona ale nie mówi nie :-D
Od 19 sierpnia na 9 dni pobyt w Międzyzdrojach w ośrodku GROMADY (hotelu) ale w domkach po kilka pokoi z łażenką każdy, tuż przy plaży - 20m do morza z wyżywieniem - koszt 250zł nocleg (całkowity koszt dla opiekuna z dziekiem) + ok 150zł wyżywienie. Dojazd pociągiem bezpośrednio na miejsce.
Aż szkoda nie łapać takiej okazji. :-D
Ja chętnie bym pojechała bo jedzie moja kumpela z dzieciakiem i ona mi ząłatwiła ale w 8 miesiącu to raczej cienko to widzę

oj ja to nieregularne, ten ostatni był 21 dni, po odstawieniu duphastonu. Mój trzeci cykl starań i didi się udał :-)

kuzwa dziewczyny jaki ja płaczek jestem to szok :wściekła/y: przy byle sprzeczce płaczę.. jak się nie wypłaczę to mi stoi w gardle, dziś np płakałam bo mąż mówi że w lodówce pusto a ja sobie nawkręcałam że ie będę umiała o naszą rodzinkę zadbać jak się wyprowadzimy! no weżcie mnie przetraćcie!

Elifit mnie też cały czas bierze na sentymenty i "świeczki w oczach się palą"...dla mnie to nowośc bo ja praktycznie jak kobita z kamienia jestem ....no widzisz co hormony robią z nas. A o rodzinę to będziecie dbać we dwoje :tak::tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry