Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale wiem ze nie jest lekko kolezanka ma dwóch chłopaków jeden 3 drugi 1,5 i sie napierrrr ile wlezie a ona jakby ja z krzyża zdjeli jak próbuje ich rozdzielać
hejka dziewczyny....witam ze szpitala....ja leże z nogami do góry...mega niewygodnie....oprócz tego upał niesamowity...bleee....dają mi te same tabletki co brałam i mam leżeć....nie miałam usg...także nie wiem co z łożyskiem i z dzieciakami....ale najgorsze jest to ze leże na położniczym....i do dzisiaj miałam dwa małe bąble które ryczały co 2 h.....fuck...mało co spałami mam doła....ale dzisiaj wyszły i jestem tylko z laską która jest po terminie i czeka....hmmmm zobaczymy....może jutro coś więcej się dowiem od lekarzy....\
dziewczyny mam pytanie czy wasze maluchy jak rozrabiają to boli was na dole moje jak czasami szaleje to dostaję w szyjkę czy w pęcherz az się kulę![]()
Witam Kobitki !!!
W sumie to nie wiem co dziś napisać
postałam dziś trochę przy plackach ziemniaczanych
bo mi się zachciało
a potem pojechałyśmy z Milenką
do mojej Mamy na kawkę ...
pisałam kiedyś że Milena strasznie niegrzeczna się zrobiła
ale to co dzieje się od kilku dni przekracza wszelkie granice
a ja nie wiem jak sobie i jej pomóc ...
nagle, w trakcie zabawy albo gdy jej coś nie spasuje
rzuca się na podłogę, tupie, wrzeszczy
nawet ze złości mi jabłkiem w brzuch przyłożyła
ja się strasznie denerwuję tą całą sytuacją
aż brzuch rozbolewa ...
Rabbit współczuję lokatorów w szpitalu,
byle już Ci się tacy wrzeszczący nie trafią
i będziesz się wysypiać :-)
Piknie Witam,
A co do paskudnego bachura to witaj w klubie, moja Milena takie daje pokazy, że prawie codziennie siedzi w koncie albo ma szlaban na bajki. Codziennie z nią rozmawiam, że będzie starszą siostrą i musi małej dawać dobry przykład. Kiwa głową, że rozumię i że się poprawi a na następny dzień reset mózgu i od początku to samo. Z utęsknieniem czekam na początek przedszkola bo muszę od niej odpocząćMam nadzieje, tylko, że jej się nie pogorszy jak urodzę bo cipca chyba dostanę
![]()
moja siostra miala podobny problem cora miala 4 latka i siostra w ciazy to tez tak sie zachowywala ale zaczela duzo czytac na ten temat i okazalo sie ze to moze byc poprostu strach przed tym kims nowym kto ma sie pojawic dziecko boji sie ze juz nie bedzie tak samo kochane i wazne jak do tej pory i tak naprawde czasem rozmowa nawet nie pomaga poprostu trzeba tlumaczyc i wytrwac jakos a jak sie urodzi malenstwo najlepiej pokazac temu starszemu ze jest bardzo potrzebne np niech potrzyma za raczke poda smoczek itp ja mam 6 letnia corke wiecej rozumie i nie robi na szczescie takich scen i sama mowi ze jak sie Maja urodzi to ona bedzie starsza siostra i ze bedzie mi potrzebna bo z taka dzidzia to duzo pracy bo preciez ona nic nie umieWitam Kobitki !!!
W sumie to nie wiem co dziś napisać
postałam dziś trochę przy plackach ziemniaczanych
bo mi się zachciało
a potem pojechałyśmy z Milenką
do mojej Mamy na kawkę ...
pisałam kiedyś że Milena strasznie niegrzeczna się zrobiła
ale to co dzieje się od kilku dni przekracza wszelkie granice
a ja nie wiem jak sobie i jej pomóc ...
nagle, w trakcie zabawy albo gdy jej coś nie spasuje
rzuca się na podłogę, tupie, wrzeszczy
nawet ze złości mi jabłkiem w brzuch przyłożyła
ja się strasznie denerwuję tą całą sytuacją
aż brzuch rozbolewa ...
Rabbit współczuję lokatorów w szpitalu,
byle już Ci się tacy wrzeszczący nie trafią
i będziesz się wysypiać :-)
Przyłączam się do klubu umęczonych mam nieznośnych 4-latków.Miłka Monysia welcome in the clubja mam w domu ekstremalnego małego sadystę egoistę
![]()