reklama

Październik 2011

Anulka już niedługo. Na pocieszenie ci powiem że ja też miewam takie dni, każda miewa.. tulimy :)

jesień ww UK potrafi być piękna jeśli tylko nie leje. Szata roślinna jest inna niż w Pl i to daje niesamowite wrażenie :tak: Aaaaah Wspomnienia mi się uruchomiły z czasów studiów. Jak wracałam ze szkoły i maszerowałam przez przedmieścia wśród jałowców i jarzębin :)

reklama
zeszloroczna jesien byka cudna w uk, przynajmniej u mnie
ciekawe jak bylo w tym roku
no ale zima tez trzymala jak nigdy
nie dosc ze snieg lezal dlugo jak na uk, to jeszcze zimnisko bylo ze grrrrrrrrrrrr
juz mi maz obiacal Ugg-sy zeby mi nozki nie marzly jak bedziemy spacerowac

atram co to są Ugg-sy?

Anulka no ja też się ze zgagą męczę. Najgorzej, że w pozycji leżącej zgaga atakuje ze zdwojoną siłą. Na sen zawsze Rennie biorę bo przy takim uczuciu kwasoty w przełyku ciężko zasnąć.

Ja kupiłam sobie podobne śniegowce ubiegłej zimy w listopadzie :D Nie wiedziałam jednak że są cholernie śliskie, przy pierwszym wyjściu tak dupłam zwłokami na lodzie, że postanowiłam schować je grzecznie do szafy. Niech czekają na późną jesień :D

atram czyli po naszemu emu. Moja siorka ma takie ale czarne albo brązowe. Są podobno baaaaaaaardzo ciepłe ale według mnie średnio nadają się do miasta bo u nas wszędzie sypią tą okropną solą i jak wracała to buty były całe białe i biedna ciągle je czyściła. Też się nad nimi zastanawiałam ale ja z kolei strasznie wykręcam buty i po czasie wyglądały by nieestetycznie a one do tanich nie należą.

Mileczka te oryginalne emu co są tak cholernie drogie nie są śliskie i całe szczęście bo za taką cenę to by był rozbój.

Ja kupiłam sobie podobne śniegowce ubiegłej zimy w listopadzie :D Nie wiedziałam jednak że są cholernie śliskie, przy pierwszym wyjściu tak dupłam zwłokami na lodzie, że postanowiłam schować je grzecznie do szafy. Niech czekają na późną jesień :D

ja mam jedne z rockeddog i tez byly sliskie jak fic , ale jak bylam w pl to poszlam do szewca i mi podbil specjalna guma i nie ma bata sie w nich poslizgnac juz
a koszt takiej uslugi to moze 20 zl ;)

atram czyli po naszemu emu. Moja siorka ma takie ale czarne albo brązowe. Są podobno baaaaaaaardzo ciepłe ale według mnie średnio nadają się do miasta bo u nas wszędzie sypią tą okropną solą i jak wracała to buty były całe białe i biedna ciągle je czyściła. Też się nad nimi zastanawiałam ale ja z kolei strasznie wykręcam buty i po czasie wyglądały by nieestetycznie a one do tanich nie należą.

Mileczka te oryginalne emu co są tak cholernie drogie nie są śliskie i całe szczęście bo za taką cenę to by był rozbój.

Ugg-sy a Emu to zupelnie inne firmy ;)
ale obie firmy sa super
bo te takie tansze to lipne niestety, bo przemakaja i sie wykrzywiaja na pietach a te absolutnie nie,
jak sie o te butki zadba to posluza dobrych pare lat
wystarczy je zaimpregnowac raz przed zima specjalnym szamponem
no fakt.. sa drogie.. ale cos za cos niestety
w tych butkach nogi nie marzna nawet w bardzo zimna zime
jeswt w nich welna merynosowa, ktora grzeje niesamowicie a co dziwne jak jest cieplej, czyli np jesienia tez mozna w nich chodzic bo noga w nich sie nie poci gdyz ta welna przepuszcza powietrze od srodka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry