Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie coś od wczorajszego wieczoruu brzuch pobolewa tak jak przed miesiączką, co to może oznaczać?
nie miałaś jeszcze przepowiadających?monika przecież sprzątanie jest takie miłe ;p. Zrobisz nastrój: świeczki i muzyczkę i każdemu mopa w łapę i heja.
Kasia tak z reguły bolą skurcze. Też miewam takie pobolewania szczególnie jak się przeciążę w ciągu dnia. To mnie pod wieczór łupie.
Najlepiej zapytaj położnej jak będziesz miała zajęcia w szkole rodzenia. A swoja drogą nie mówiły o takich skurczach?
na sr babka coś wspominała o skurczach przepowiadających ale ja nigdy ich nie miałam - chybato skurczenie miałaś jeszcze przepowiadających?
Lena głowa do góry, może dogadasz sie z jakąś mama i będziecie dzieciaki na zmianę do szkoły. Moja mama tak miala ze jak sie siorka urodziła to ja akurat szłam do szkoły do 1klasy i poumawiała się z mamami z sąsiedztwa ze będą dzieciaki na zmianę prowadzić i w sumie wszystkim to pasowało. Mój mąż też ma teraz strasznie dużo pracy i ciągle nie ma go w domu. Dzisiaj wyjechał wcześniej niż zwykle ale ma za to wcześniej wrócić żeby się dzieckiem zająć bo wczoraj to nawet jej nie widział a przedwczoraj przyszedł na sam koniec kąpieli i na mleczko.